Перегляд Повної Версії : edc15c7 332_536 EGR off біт
Привіт !
сьогодні я зробив відкриття (для мене...) досить дивно.
на цьому hw і sw конкретних alfa 147, якщо відключаю EGR на біт від $71B21 в egr буде ефективніше вимкнена?, collateralmente я також гальмує контролю antiscuotimento...
тепер я хотів би знати...
варто сподіватися, що мій двигун, вся система EGR ? був видалений фізично, затикати у верхній і нижній частині.
я відновив біт, щоб мати antiscuotimento активний, машина справедливо підняв помилку, оскільки не знаходить EGR...
крім цього, на які ще проблеми я можу мати, якщо ne avr? ? в ****llo роботи щодо уприскування, щось змінити ?
Дякую
cinqueturbo
14-07-2014, 20:41
Чому? не намагайтеся закрити фази вприскування?
однак ви повинні залишити EGR підключений до завод..
Чому? не намагайтеся закрити фази вприскування?
однак ви повинні залишити EGR підключений до завод..
від "фаза уприскування"? $71EBA не ECMiani я вже? закрито, в результаті чого всі значення на max.
це? не до ебу тягнути на помилку.
світло на панелі не загоряється... так що не турбувати.
те, що я хотів з'ясувати, чи був мати egr не відключений від біт, створював якісь інші проблеми, або, як мінімум, деяка невідповідність управління тиском...
Я особисто на це екю, я ніколи не виникали проблеми
Я особисто на це екю, я ніколи не виникали проблеми
поставивши в 0 біт $71b21 клапан анти-трясіння ? залишалася активною ? ви можете переконатися в тому, яка версія sw ми говоримо ?
якщо ви хочете зберегти активний дросель для вимкнення, не втручатися на біт, але кидків рядки прямо і покладіть в 0 brekpoint управління, то, якщо ви не хочете, помилка в пам'яті зітріть DTC ебу.
якщо ви хочете зберегти активний дросель для вимкнення, не втручатися на біт, але кидків рядки прямо і покладіть в 0 brekpoint управління, то, якщо ви не хочете, помилка в пам'яті зітріть DTC ебу.
... я indicheresti область DTC ? ні, я ніколи не працював і не знаю навіть, де їх шукати :(
Спасибі за пораду в будь-якому випадку, скидання вр ? насправді необхідно ? (і для вр, я думаю, ви маєте на увазі ті, що в карту egr відповідають IQ, а не про..)
пошук в мережі sw "dtc remover v. 1.02" ? парковка і робить edc15c7, bp ви можете скинути все і два.
пошук в мережі sw "dtc remover v. 1.02" ? парковка і робить edc15c7, bp ви можете скинути все і два.
у мене цієї програми, я пробував з файлом орі, але нічого... не знайти помилку p0401 система РЕЦИРКУЛЯЦІЇ ог
у додатку ви знайдете файл орі edc15c7 alfaromeo hw 332 sw 536.
8271
Команду електроніка
15-07-2014, 19:39
покладіться на послуги онлайн-помилок (dtc), знають, як допомогти!!!
покладіться на послуги онлайн-помилок (dtc), знають, як допомогти!!!
Дякую, але платити, щоб вирішити проблеми, мене падають два основних принципи :
- то знаннями
- що спільного
чому я на форум, щоб вчитися і ділитися...
якщо стає просто вітрина для продажу послуг... тоді я неправильно місце ;)
тим не менш, я зміг, врешті-решт, щоб переварити DTC Remover файл ecu, я сказав, що все ок, файл змінено. ЗБЕРЕЖЕНИЙ, але помилка p0404 (EGR) продовжити вийшли не злякавшись.
карту maxata = 12740 і осі обнуляється
Дякую, але платити, щоб вирішити проблеми, мене падають два основних принципи :
- то знаннями
- що спільного
чому я на форум, щоб вчитися і ділитися...
якщо стає просто вітрина для продажу послуг... тоді я неправильно місце ;)
тим не менш, я зміг, врешті-решт, щоб переварити DTC Remover файл ecu, я сказав, що все ок, файл змінено. ЗБЕРЕЖЕНИЙ, але помилка p0404 (EGR) продовжити вийшли не злякавшись.
карту maxata = 12740 і осі обнуляється
ви і в самому що стосується знань і обміну, завтра контроль ваш файл, якщо у мене момент часу, і тоді я вам скажу.
ви і в самому що стосується знань і обміну, завтра контроль ваш файл, якщо у мене момент часу, і тоді я вам скажу.
велике вам спасибі ;)
Команду електроніка
16-07-2014, 19:56
Вибачте, якщо я дав тобі рада!!! Ви знаєте, Дорогий друже, скинути Dtc nn і все.... ніяких формул, застосувати знання, те, що ви хочете зробити!!! якщо класична програма nn ви вирішити нічого, очевидно, nn і потім, так легко, що ви говорите?
Є люди, які там працюють ці речі, і нас кидає крові і цілі дні, робити спроби, і, запевняю вас, що якщо навіть ти, ми buttassi кров на карти nn regaleresti нічого!!! Хороша робота!!!
leandro89
16-07-2014, 20:42
для edc15c7 є біт від скидання, який відключає контроль системи рециркуляції ог, якщо ви шукаєте на форумі знайшли рішення
для edc15c7 є біт від скидання, який відключає контроль системи рециркуляції ог, якщо ви шукаєте на форумі знайшли рішення
користувач вже знайшов біт, як сказав у своєму першому повідомленні, але, як ви добре знаєте цей біт блокує клапан демпфера, і те, що він просить ? якщо ви можете заблокувати тільки без клапан egr.
Вибачте, якщо я дав тобі рада!!! Ви знаєте, Дорогий друже, скинути Dtc nn і все.... ніяких формул, застосувати знання, те, що ви хочете зробити!!! якщо класична програма nn ви вирішити нічого, очевидно, nn і потім, так легко, що ви говорите?
Є люди, які там працюють ці речі, і нас кидає крові і цілі дні, робити спроби, і, запевняю вас, що якщо навіть ти, ми buttassi кров на карти nn regaleresti нічого!!! Хороша робота!!!
потім, розширюючи ваші міркування, що ви хотіли б сказати, що тут, що вчать тільки те, "легкі" ? якщо ви хочете, яка здатна переламати хід битви речі-й? складні ви повинні платити ?
Мені подобається думати, і, можливо, єдиний, хто думає так само, що, навіть якщо те, що ви отримуєте з втомою і "КРОВ", іноді, ? добре також надіслати її, не завжди потрібно отримати з цього вигоду... іноді знання-й коштує? гроші. або, принаймні, мені подобається думати так...
take it easy :D
користувач вже знайшов біт, як сказав у своєму першому повідомленні, але, як ви добре знаєте цей біт блокує клапан демпфера, і те, що він просить ? якщо ви можете заблокувати тільки без клапан egr.
у вас є, щоб дати нам подивитися ? я намагався порівняти два файли, до і після редагування, але, мабуть, дані змінені, не мають сенсу...
leandro89
17-07-2014, 02:24
ми намагаємося підтримувати активний об'єкт обговорення, не переходячи