Перегляд Повної Версії : Audi A4 (B8) 240 к.с., 3000cc, який інтерфейс використовувати ?
Наприклад, по темі я хотів змінити цю audi ,
я встиг прочитати карту з V54, але написати її не хочуть знати ( роз'єм OBD)
Ви можете мені порадити, який інтерфейс ? в стані зробити це ?
guidotacco
13-07-2014, 20:22
що ecu монтує?
що ecu монтує?
EDC17CP14 Bosch
faberecu
14-07-2014, 00:08
читайте в boot якого року ? ви завжди робите читання в boot , а потім зробіть всі докази того, що ви хочете, навіть бд
guidotacco
14-07-2014, 08:56
читайте в boot якого року ? ви завжди робите читання в boot , а потім зробіть всі докази того, що ви хочете, навіть бд
ну і даремно не ризикувати, не маючи його копію!
? 2008 року ... ок, для читання в boot , який інструмент ? кращим ?
я завжди використовую ktag для цих також v54 ? добре, дотримуйтесь схем і опорів, що ви називаєте PDF для курки........Потім, як каже Фабер, коли у вас BK-ліжко в Бут за всі випробування, що ви хочете в seriale.........
я завжди використовую ktag для цих також v54 ? добре, дотримуйтесь схем і опорів, що ви називаєте PDF для курки........Потім, як каже Фабер, коли у вас BK-ліжко в Бут за всі випробування, що ви хочете в seriale.........
з цієї ecu не пу? використовувати шаблон правильно ?
у kess la f? у tricore boot mode для прямого з'єднання ?
якщо ? один edc17cp14 інших у вас посилання на гребінь, потрібно тільки припаяти провід boot, або, якщо у вас один schedino на голку, використовуйте те, з дімою.
якщо ? один edc17cp14 інших у вас посилання на гребінь, потрібно тільки припаяти провід boot, або, якщо у вас один schedino на голку, використовуйте те, з дімою.
йде добре, навіть з тим, не офіційно ?
йде добре, навіть з тим, не офіційно ?
мова ? завжди, як правило, залежить від якості, у мене v48 і v 53 і до сих пір я завжди зроблені без будь-яких проблем.
Спасибі Ugoboss , постараюся з v54 бачив, що я біжу вже? з показань у BDM без проблем, але не на edc17...
Знаєте, як ? туди
велике спасибі всім ;-)