КПК

Перегляд Повної Версії : abrites 5.4 не пише

michele30
13-07-2014, 09:49
Я взяв недавно abrites версії 5.4 китай або 5.1 я не зрозумів, добре.
Моя проблема ? це я в основному його взяв, чому? я знав, що читати різні e2p з ecu 59f 5af etc scodifiche різний, але у мене виникають проблеми саме з цими ecu, tatno для початку, якщо протягом з версії 5.4 e2p цих ecu не читає, так що я повинен увійти з 5.1 ( і це нормально ) проблема ? що після mod e2p не переписує тому всі його операції, але прибувши на повідомлення зняти картину протягом 2 хвилин і дати ок, давайте просто читати, щоб бачити, і c'? завжди його стара, як ніколи?
Це мені було дуже навіть, якщо e2p ecu marelli 1.3 mjet але потім я їх вирішена dissaldando.
C'? ніхто не використовує його?
Чи Можете ви мені дати якусь пораду?

tecnoecu
16-08-2014, 15:52
привіт версії c---і цей інструмент має багато помилок, кажу я, xk? я ? довелося мені

Alecsx
16-08-2014, 21:36
спочатку прочитайте вимкнути запалювання на 2 хвилини? і важливо, щоб pwrlac . це екю пише, в той час як картина і у вимкненому стані, якщо не аспекти досить відновлює старі дані. або не дуже добре працює

michele30
23-09-2014, 21:04
ALecsx я не зрозумів, я повинен написати з основи вимкнений? ні!
раз написано-треба чекати 2 хвилини, чи не так?
я читав навколо, що c'? версія 5.6 c....і ви знаєте, скажи мені, де можна знайти?
Дякую

audi sp
23-09-2014, 23:27
Але ви витратили всі ті гроші, щоб зробити групи Fiat? якщо ви, приймаючи кабель kmtool з 9 € робили все від діагнозу.. принаймні я роблю так.. використовувати цей інтерфейс на товарні знаки досить складні.. Bmw, Benz і т. д...
Fiat другому-гроші на вітер

michele30
24-09-2014, 07:46
Але з тим, ви тільки км замість цього робить багато інших речей, принаймні, не всі ті, хто говорить, але мало робить
c ? це оновлення до 5.6 ?

isfedale82
08-01-2015, 14:02
здрастуйте, ви можете мені сказати, що на benz? ezs закон від бд чи завжди dissaldando?

filetuning
08-01-2015, 17:22
Але з тим, ви тільки км замість цього робить багато інших речей, принаймні, не всі ті, хто говорить, але мало робить

Привіт Михайло я abrites для фіат 5.4 використовую трохи, і, я вважаю, достатньо добре, я можу вам сказати, що 59 f я завжди записуються і зчитуються і зроблені діви, як вам сказав користувач, ви повинні чекати трохи, щоб картина вимкнений, інакше ви не закриваєте запису e2p, ймовірно, проблема ? це,у всякому разі, тобі повідомляю, що початковий варіант ? 5.1 і ви зробите їх так багато речей, в тому числі 6jf multijet в той час як 6f3 робить версії 5.4, що китайці дають включити, але не всі модулі активні насправді, якщо перейти на читання e2p з 6f3 падає, кажучи, що серійний ключ не ? правильно? я можу сказати, наприклад, що вдалося прочитати велику частину тіла безпосередньо від розетки, і їх може писати, але не клонувати, наприклад, поставивши ще один файл всередині, і це також вірно для деяких 59f залежить dallHW але scodifica часткової тому на все..навіть якщо не ? повний як оригінал економить багато часу..зараз я в очікуванні повної версії, ми сподіваємося, що деякі модулі для сім'ї робить їх без особливих проблем

isfedale82
13-01-2015, 00:36
Але ви витратили всі ті гроші, щоб зробити групи Fiat? якщо ви, приймаючи кабель kmtool з 9 € робили все від діагнозу.. принаймні я роблю так.. використовувати цей інтерфейс на товарні знаки досить складні.. Bmw, Benz і т. д...
у вас оригінал?

isfedale82
10-02-2015, 14:35
Але ви витратили всі ті гроші, щоб зробити групи Fiat? якщо ви, приймаючи кабель kmtool з 9 ? ви робили все від діагностики.. принаймні я роблю так.. використовувати цей інтерфейс на товарні знаки досить складні.. Bmw, Benz etc...

я провів два dvd з програмним забезпеченням, оригінал і клон....не з'? ніхто не італії, який має цей інструмент???

michele30
21-02-2015, 17:29
здрастуйте, ви б могли передати ці програми? що я шукаю?

isfedale82
06-03-2015, 12:16
здрастуйте, ви б могли передати ці програми? що я шукаю?

привіт, як я 2dvd, я підключення мобільного телефону

ciccio84
Хлопці, схиляюся до купівлі dell fvdi,я хочу запитати тих, хто живе, як ви, і якщо ви можете дати мені якусь пораду або зробити вибір на користь якийсь інший інструмент.
Я взагалі його слід використовувати для діагностики мульти бренд для виправлення км в основному на комерційні автомобілі, як Smart,500,panda,etc,так і апаратуру, що і в інших блоках управління.
Я бачив на якийсь сайт, що є багато ціни, а також клони, ви що порадите?

ciccio84
Друзі я все ще шукаю деяку інформацію, перш ніж перейти до купівлі, хто-небудь добрий, щоб дати мені кілька порад?