Прагляд Поўнай Версіі : abrites 5.4 не піша
michele30
13-07-2014, 09:49
Я ўзяў нядаўна abrites версіі 5.4 кітай або 5.1 я не зразумеў, добра.
Мая праблема ? гэта я ў асноўным яго ўзяў, чаму? я ведаў, што чытаць розныя e2p з ecu 59f 5af etc scodifiche розны, але ў мяне ўзнікаюць праблемы менавіта з гэтымі ecu, tatno для пачатку, калі на працягу з версіі 5.4 e2p гэтых ecu не чытае, так што я павінен увайсці з 5.1 ( і гэта нармальна ) праблема ? што пасля mod e2p не перапісвае таму ўсе яго аперацыі, але прыбыўшы на паведамленне зняць карціну на працягу 2 хвілін і даць ок, давайце проста чытаць, каб бачыць, і c'? заўседы яго старая, як ніколі?
Гэта мне было вельмі нават, калі e2p ecu marelli 1.3 mjet але потым я іх вырашана dissaldando.
C'? ніхто не выкарыстоўвае яго?
Ці можаце вы мне даць нейкі савет?
tecnoecu
16-08-2014, 15:52
добры дзень версіі c---і гэты інструмент мае шмат памылак, кажу я, xk? я ? давялося ж мне
спачатку прачытайце выключыць запальванне на 2 хвіліны? і важна, каб pwrlac . гэта экю піша, у той час як карціна і ў выключаным стане, калі не аспекты дастаткова аднаўленні дадзеныя vecchi. ці не вельмі добра працуе
michele30
23-09-2014, 21:04
ALecsx я не зразумеў, я павінен напісаць з асновы выключаны? няма!
раз напісана трэба чакаць 2 хвіліны, ці не так?
я чытаў вакол, што c'? версія 5.6 c....і вы ведаеце, скажы мне, дзе можна знайсці?
Дзякуй
Але вы патрацілі ўсе тыя грошы, каб зрабіць групу Fiat? калі вы, прымаючы кабель kmtool з 9 € рабілі усе, што ад дыягназу.. па крайняй меры я раблю так.. выкарыстоўваць гэты інтэрфэйс на таварныя знакі досыць складаныя.. Bmw Benz і г.д...
Fiat другім-грошы на вецер
michele30
24-09-2014, 07:46
Але з тым, вы толькі км замест гэтага робіць шмат іншых рэчаў, па крайняй меры, не ўсе тыя, хто гаворыць, але мала робіць
c ? гэта абнаўленне да 5.6 ?
isfedale82
08-01-2015, 14:02
добры дзень, вы можаце мне сказаць, што на benz? ezs закон ад бд ці заўседы dissaldando?
filetuning
08-01-2015, 17:22
Але з тым, вы толькі км замест гэтага робіць шмат іншых рэчаў, па крайняй меры, не ўсе тыя, хто гаворыць, але мала робіць
Прывітанне Міхаіл я abrites для фіят 5.4 выкарыстоўваю трохі, і, я лічу, дастаткова добра, я магу вам сказаць, што 59 f я заўседы счытваюцца і запісваюцца і зробленыя панны, як вам сказаў карыстальнік, вы павінны чакаць трохі, каб карціна выключаны, у адваротным выпадку вы не зачыняеце запісу e2p, верагодна, праблема ? гэта,ва ўсякім выпадку, табе паведамляю, што першапачатковы варыянт ? 5.1 і вы зробіце іх так шмат рэчаў, у тым ліку 6jf multijet у той час як 6f3 робіць версіі 5.4, што кітайцы даюць ўключыць, але не ўсе модулі актыўныя на самай справе, калі перайсці на чытанне e2p з 6f3 падае, кажучы, што серыйны ключ не ? правільна? я магу сказаць, напрыклад, што ўдалося прачытаць большую частку цела непасрэдна ад разеткі, і іх можа пісаць, але не кланаваць, напрыклад, паставіўшы яшчэ адзін файл ўнутры, і гэта таксама дакладна для некаторых 59f залежыць dallHW але scodifica частковай таму на ўсе..нават калі не ? поўны як арыгінал эканоміць шмат часу..цяпер я ў чаканні поўнай версіі, мы спадзяемся, што некаторыя модулі для сям'і робіць іх без асаблівых праблем
isfedale82
13-01-2015, 00:36
Але вы патрацілі ўсе тыя грошы, каб зрабіць групу Fiat? калі вы, прымаючы кабель kmtool з 9 € рабілі усе, што ад дыягназу.. па крайняй меры я раблю так.. выкарыстоўваць гэты інтэрфэйс на таварныя знакі досыць складаныя.. Bmw Benz і г.д...
у вас арыгінал?
isfedale82
10-02-2015, 14:35
Але вы патрацілі ўсе тыя грошы, каб зрабіць групу Fiat? калі вы, прымаючы кабель kmtool з 9 ? вы рабілі ўсе, ад дыягностыкі.. па крайняй меры я раблю так.. выкарыстоўваць гэты інтэрфейс на таварныя знакі дастаткова складаныя.. Bmw, Benz etc...
я правеў два dvd, з праграмным забеспячэннем, арыгінал і клон....не c'? ніхто не італіі, які мае гэты інструмент???
michele30
21-02-2015, 17:29
добры дзень, вы б маглі перадаць гэтыя праграмы? што я шукаю?
isfedale82
06-03-2015, 12:16
добры дзень, вы б маглі перадаць гэтыя праграмы? што я шукаю?
прывітанне, як я 2dvd, я падключэнне мабільнага тэлефона
Хлопцы, схіляюся да куплі dell fvdi,я хачу спытаць тых, хто жыве, як вы, і калі вы можаце даць мне які-небудзь савет ці зрабіць выбар на карысць якой-то іншы інструмент.
Я наогул яго варта выкарыстоўваць для дыягностыкі мульты брэнд для выпраўлення км, у асноўным, на камерцыйныя аўтамабілі, як Smart,500,panda,etc,так і ў апаратуру, што і ў іншых блоках кіравання.
Я бачыў на нейкі сайт, што есць шмат цэны, а таксама клоны, вы што параіце?
Сябры я ўсе яшчэ шукаю некаторую інфармацыю, перш чым перайсці да куплі, хто-небудзь так добры, каб даць мне некалькі саветаў?