Прагляд Поўнай Версіі : Праблема сувязі з эбу
Добры дзень, я на каня, v52, калі я чытаю некаторыя блокі (напрыклад, croma 1,9 мдж мне наступнае паведамленне
- будзьце асцярожныя, калі не будзе мець зносіны, злучыце 7 kline гняздо obdii plug pin k 25 k-line эбу рухавіка -
потым я дадзеныя ecu і закон, версіі апаратнага і праграмнага забеспячэння, і калі я salavare файл кажа мне,
хто-небудзь з вас можа мне дапамагчы?
sportknight
12-07-2014, 21:03
пеўнік, што не працуе kline,есць мноства дыскусій на выпадак змяненняў і зрабіць ;)
Прашу прабачэння, пры пошуку я не знайшоў нічога, я спрабую шукаць лепш
sportknight
12-07-2014, 21:26
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?490-test-su-vari-galli2&highlight=fgtech+kline
Я не маю доступу да старонцы мне вельмі шкада, вельмі верагодна, c'? якія-небудзь абмежаванні на мой рахунак
Я не маю доступу да старонцы мне вельмі шкада, вельмі верагодна, c'? якія-небудзь абмежаванні на мой рахунак
сапраўды, нават я магу атрымаць доступ да гэтай дыскусіі bench? б я прымаў удзел у мінулым.
У мяне такая ж праблема, і я вырашыў, замяніўшы некалькі дэталяў.
На жаль, я не практычным ў замене кампанентаў, я не ведаю, з чаго пачаць
Backgroop
14-07-2014, 09:13
Добры дзень, я на каня, v52, калі я чытаю некаторыя блокі (напрыклад, croma 1,9 мдж мне наступнае паведамленне
- будзьце асцярожныя, калі не будзе мець зносіны, злучыце 7 kline гняздо obdii plug pin k 25 k-line эбу рухавіка -
потым я дадзеныя ecu і закон, версіі апаратнага і праграмнага забеспячэння, і калі я salavare файл кажа мне,
хто-небудзь з вас можа мне дапамагчы?
Я заклікаю цябе зрабіць пі? увагу, калі вы размяшчае пост
На жаль, я не практычным ў замене кампанентаў, я не ведаю, з чаго пачаць
Я разумею вас, але я ўжо? атрымаў здавальняючыя вынікі пры змене толькі супраціву.
Калі я магу даць вам савет, папытаеце адміністратараў дазвол на абмеркаванне, так? вы зразумееце, што ? вельмі пі? проста тое, што можа здацца.
(калі вы адчуваеце толькі вы можаце зрабіць гэта з якой-то тэхнік, які рамантуе тэлевізары і г.д....)
У мяне тая ж праблема...nol закона ў k-line. Я не ведаю, які кампанент змяніць. Мая версія і 53