Перегляд Повної Версії : Поглиблення Siemens SID
Бачив, що в розділі файли для бензинових двигунів ? дуже витончені закуски з вивченням якийсь карта цікава, я хотів би запропонувати тут також " поглиблення на ECU Siemens SIDXXX, що мені не здається, що це дуже відомі...
Посилання на файл може бути мій :) якщо у вас все в порядку:
https://www.professionalchiptuning.net/attachment.php?attachmentid=473&d=1341697061
я просто зараз дати натхнення, оснащений оцінки практики, видно, що людина на практиці ;D
04699A: і наступне, ТИСК в магістралі RAIL. Працює, на відміну від ecu Bosch, у тому сенсі, що ніколи не досягає максимальний тиск встановлено (мо) - не змінити і інші карти, серед всіх Драйверів Wish. На одній з двох з'? максимуму тиску, що я зараз я не пройшов. Я ще не знаю, якщо її плоскою стороною на карту ? обмежувач.
04CC8E: ЧАС УПРИСКУВАННЯ. Те, що я зрозумів ? що драйвери не кажуть, що це правильно, на мій погляд, всі характерні параметри не є оборотів і навантаження. Або, принаймні обороти збільшуються при перегляді карти на dx. швидше б пов'язана з тиску в рампі, з пробою, пов'язані з спадаючих тисків, прокручуючи в бік dx. Це карта, яка, однак, його наслідки з точки зору зміни.
04DA4C: LIM. ПАРА. На деяких SID їх знаходиться також в області, безпосередньо наступного, 04DAE4, наприклад, (Що ? привезли макс крім одній точці)
05146E: ДРАЙВЕР ХОЧУ. Не потребують представлення :D Make your dreams become reality!
0558E0: ТИСК ТУРБО. цікаво бачити, як на Volvo з випуску карту dia тиск! І почувається, насправді... (я схід, хоча, можливо, levava fumosit? у riaccelerazioni...)
055BEO: КОРЕКЦІЯ ТИСКУ ТУРБО. Або впевнені, drivers кажуть, що навіть обмежувач. На Ford і PSA знаходяться також великі відмінності на цій карті, але не на цій, такій безпосередньо.
05B3DC: ТИСК ТУРБО. Я не знаю, буде чи управління прямим VNT, чому? досить невеликим кроком, щоб значно відрізнятися від тиску наддуву.
05D7E8: LIM. ПАРИ.
Я, здається, дав ідеї не байдуже, але бачив, що для тих, хто, якщо вони є? ? нічого я зупиняюся тут, і я сподіваюся обговорити з вами багато інші карти, на яких у мене є серйозні сумніви. Пропонуйте адреси, і давайте подивимося, якщо ми знаходимося!
Мій звір з чорною ДОСЯГНЕНЬ початку УПРИСКУВАННЯ! Я не зміг їх знайти, і, оскільки проблема цих двигунів ? у fumosit?, дві речі:
-є гідродинаміки внутрішнього me***
-мало "ранній" і не в змозі записати правильно дизельного палива, вводиться з картки "мода"
Гарне дослідження
mavaila1972
18-09-2012, 11:32
Бачив, що в розділі файли для бензинових двигунів ? дуже витончені закуски з вивченням якийсь карта цікава, я хотів би запропонувати тут також " поглиблення на ECU Siemens SIDXXX, що мені не здається, що це дуже відомі...
Посилання на файл може бути мій :) якщо у вас все в порядку:
https://www.professionalchiptuning.net/attachment.php?attachmentid=473&d=1341697061
я просто зараз дати натхнення, оснащений оцінки практики, видно, що людина на практиці ;D
04699A: і наступне, ТИСК в магістралі RAIL. Працює, на відміну від ecu Bosch, у тому сенсі, що ніколи не досягає максимальний тиск встановлено (мо) - не змінити і інші карти, серед всіх Драйверів Wish. На одній з двох з'? максимуму тиску, що я зараз я не пройшов. Я ще не знаю, якщо її плоскою стороною на карту ? обмежувач.
04CC8E: ЧАС УПРИСКУВАННЯ. Те, що я зрозумів ? що драйвери не кажуть, що це правильно, на мій погляд, всі характерні параметри не є оборотів і навантаження. Або, принаймні обороти збільшуються при перегляді карти на dx. швидше б пов'язана з тиску в рампі, з пробою, пов'язані з спадаючих тисків, прокручуючи в бік dx. Це карта, яка, однак, його наслідки з точки зору зміни.
04DA4C: LIM. ПАРА. На деяких SID їх знаходиться також в області, безпосередньо наступного, 04DAE4, наприклад, (Що ? привезли макс крім одній точці)
05146E: ДРАЙВЕР ХОЧУ. Не потребують представлення :D Make your dreams become reality!
0558E0: ТИСК ТУРБО. цікаво бачити, як на Volvo з випуску карту dia тиск! І почувається, насправді... (я схід, хоча, можливо, levava fumosit? у riaccelerazioni...)
055BEO: КОРЕКЦІЯ ТИСКУ ТУРБО. Або впевнені, drivers кажуть, що навіть обмежувач. На Ford і PSA знаходяться також великі відмінності на цій карті, але не на цій, такій безпосередньо.
05B3DC: ТИСК ТУРБО. Я не знаю, буде чи управління прямим VNT, чому? досить невеликим кроком, щоб значно відрізнятися від тиску наддуву.
05D7E8: LIM. ПАРИ.
Я, здається, дав ідеї не байдуже, але бачив, що для тих, хто, якщо вони є? ? нічого я зупиняюся тут, і я сподіваюся обговорити з вами багато інші карти, на яких у мене є серйозні сумніви. Пропонуйте адреси, і давайте подивимося, якщо ми знаходимося!
Мій звір з чорною ДОСЯГНЕНЬ початку УПРИСКУВАННЯ! Я не зміг їх знайти, і, оскільки проблема цих двигунів ? у fumosit?, дві речі:
-є гідродинаміки внутрішнього me***
-мало "ранній" і не в змозі записати правильно дизельного палива, вводиться з картки "мода"
Гарне дослідження
Точне тільки після того, як мапу, 2-тиску в рампі знаходитесь обмежувач
05146E не драйвер wish
05D7E8 не обмежувач крутного моменту
обмежувачі rail, 2 не піднімається prex max
для решти відсутній багато речей, щоб ходити в обов'язок цих sid803/
pasquale78
18-09-2012, 16:42
05146E не драйвер wish
:cool: правильно я вас попередників.
я даю вам слово, що ви er чарівника 803!:p
немає паска", але який маг... і що я зробив багато випробувань, маючи мій автомобіль, який монтує sid 803... потім завдяки допомозі друзів, дещо робить у тому числі
mavaila1972
18-09-2012, 17:06
05146E не драйвер wish
4da4e lim пара, що ви говорите?
mavaila1972
18-09-2012, 17:13
05146E не драйвер wish
обмежувачі prex rail 46ee2 і 4728a:p
magi1984
18-09-2012, 17:15
Драйвер Wish ? 061EC4 і 0620BC
я чекаю підтвердження, чому? сон все ще новачок, але я впевнений майже на 100%
mavaila1972
18-09-2012, 17:16
4da4e lim пара, що ви говорите?
диск wish подивіться 32768:p
mavaila1972
18-09-2012, 17:18
Драйвер Wish ? 061EC4 і 0620BC
я чекаю підтвердження, чому? сон все ще новачок, але я впевнений майже на 100%
браво саме їх!
Ну, мабуть, потік studio цієї знаменитої форум-за кордону, не здогадався, як користуватися?:- D
резюме:
4DA4E LIM. ПАРА
04699A RAIL
046EE2 - 04228A LIM. RAIL
061EC4 і наступні ДРАЙВЕРА WISH
04CC8E ЧАС ВПОРСКУВАННЯ
Поки все правильно?
Я не впевнений, з DW, я спробував торкнутися цих карт, і я отримав тільки дим. Я поклав руку на вогонь, що б ті від мене, розміщені. І в цей момент, 05146, що це таке?!
То c'? 052398, що, наскільки я розумію, має бути, побачити, що з rail...
Мені і туристів, проте всьому цьому участь :D
magi1984
18-09-2012, 19:05
всі вміщують у наданні кроком на картах (що робить обличчя й? або менш добре ? інша історія), важко ? знаючи, як розпізнати карти, враховуючи, що часто водії ecm невірні або неповні на певні типи ecu
sa80libero
18-09-2012, 19:06
ці sid як і раніше дратує обробки....:rolleyes:
msport (exil77grande)
18-09-2012, 20:25
Я згоден, я б сказав, що siemens, зовсім трохи по-різному, і я вважаю, що тільки той, хто володіє ними, я дійсно вчився.
і досягнень впорскування, де вони ховаються?
mavaila1972
18-09-2012, 22:41
і досягнень впорскування, де вони ховаються?
тих, хто їх не знаю, але, щоб зробити хорошу карту не служать
Моя жалюзі часто палити, і з кроком, який ніколи не перевищує 5%!
Ах, про DW: я залишаюся переконаний, ват адресу, який я відправив. До речі, ті серії мають тенденцію дуже диференційовані між собою, і там? попереджаю про реакції на педаль, що з передач, більш високої стає більше? негайно. Я намагався зробити копію, вставити і помістити їх усіх рівними, і "педаль" завжди зберігає стійкий відповідь.
Ті, згаданих вами, я, здається, більше? таблиці перетворення пара-впорскування
mavaila1972
19-09-2012, 09:06
Моя жалюзі часто палити, і з кроком, який ніколи не перевищує 5%!
Ах, про DW: я залишаюся переконаний, ват адресу, який я відправив. До речі, ті серії мають тенденцію дуже диференційовані між собою, і там? попереджаю про реакції на педаль, що з передач, більш високої стає більше? негайно. Я намагався зробити копію, вставити і помістити їх усіх рівними, і "педаль" завжди зберігає стійкий відповідь.
Ті, згаданих вами, я, здається, більше? таблиці перетворення пара-впорскування
я б трохи порядку ми виходимо з карти часу уприскування з адреси
Час Вприскування ind. 4CC8E - 4CFEE
резюме:
4DA4E LIM. ПАРА
04699A RAIL
046EE2 - 04228A LIM. RAIL
061EC4 і наступні ДРАЙВЕРА WISH
04CC8E ЧАС ВПОРСКУВАННЯ
Ось ricapitolato, тільки сумніви DW вами таких, що, на мою думку, такі перетворення крутного моменту-кількість? вводять
corcordo з часом уприскування. і додаю (в іншому випадку, як кажуть драйвери, які idicano режим), що перші перерву в 2d на мою думку, відповідають тиску в магістралі rail.
carmat70
19-09-2012, 11:10
Я хотів би приєднатися до дискусії, щоб? фінч? я не 50 msg я не можу зберегти файл для аналізу.
Як тільки я можу, розвантаження і вивчення.
Привіт
msport (exil77grande)
19-09-2012, 13:19
Я хотів би приєднатися до дискусії, щоб? фінч? я не 50 msg я не можу зберегти файл для аналізу.
Як тільки я можу, розвантаження і вивчення.
Привіт
вибачте, але якщо це так марно, що написати і мені здається, що не перший раз,є десятки інших дискусіях, де не потрібно, щоб сила того, щоб завантажити щось, щоб взяти участь, якщо ви активно їх оформленні скоро 50 корисні повідомлення.
Як говорив досі:
4DA4E: обмежувач крутного моменту
4699A і segente: тиску в рампі, і відразу ж після двох обмежників.
05146E: driver wish (по-моєму)
04CC8E: час впорскування
Я додаю м'ясо у вогонь, на якому я вимагаю ваша думка
047D66: ??
0558E0: Тиск турбо, головки блоку циліндрів.
05D3BC: Тиск турбо, головки блоку циліндрів. Карта "чутливість"! :-)
055BEO: Обмежувач тиску f(?)
056294: Перетворення НМ/IQ ?
056684: елементи Управління EGR
0566F8: ??
Те, що турбує мене в ці двигуни ? що мені КУРЯТЬ. Якщо хто-небудь знає, вони йдуть добре, не даючи їм палити ? будь ласка, розгадати таємницю...очевидно, не торкання карти правильні, хоча в даний час я спробував усе.
Те, що я шукав, і на який покладали надії, карти передоплати вприскування: мені здається, що вони низькі, і, отже, горіння не відбудеться, і добре не тільки збільшує витрату палива.
я, здається, знайшли в 05E058 авансів, але я не думаю, що основний карті!
Ще спасибі тим, хто бере участь ;-)
msport (exil77grande)
23-09-2012, 17:48
Здрастуйте,ви говорите, що курить, але як саме і коли,я, зроблені трохи менше, ніж bosch, але я зробив і Не мало, і цей дим перебільшені, я ніколи не бачив, можливо, ми можемо проаналізувати ori + мод, якщо ви йдете.
Я зробив фокус без FAP gi? серії, і моє, де ? був зняв FAP.
На фокус я був змушений обмежити себе дуже прирощення (максимум 5%) чому? в іншому випадку курив багато, з повним навантаженням.
На моїй, замість, як правило, палити на часткових навантаженнях, при "нормальних" умовах руху. В повному навантаженні ? дуже прийнятно, а не.
Завтра замість мод з іншого ПК, cos? давайте подивимося, якщо я помиляюся, що...
мансардний
23-09-2012, 21:27
хлопці, якщо я можу сказати моїм, щоб обмежити fumosit? потрібно діяти на механіці, змінюється повітряний фільтр і шляхом зміни тиску turbo також вручну, чому? на моделях до 2008 через карту, не ? можливо, враховуючи meccanicit? турбіни, моя йде сильний і палить мало, я кажу, fiesta 1.4 tdci для інших не знаю
0566F8 карти, що стосуються управління fap і використовуються тільки тоді, коли відбуваються зробити
05D7EC тебе, ти забув ? :)
*гарретт
тут ми говоримо про 2.0 136cv і змінна геометрія обробляється в електронному вигляді на ford/peugeot/volvo також до 2008 року
а також, якщо на вашому 1.4tdci турбо і механічний.. карти обмежувач turbo є.
мансардний
24-09-2012, 18:03
0566F8 карти, що стосуються управління fap і використовуються тільки тоді, коли відбуваються зробити
05D7EC тебе, ти забув ? :)
05d7ec я поставив, як обмежувач на перший пост, але я був не спростував! Потім я підняв зі списку.
у цей момент піднімаю замість 0566f8, що на деяких драйвер ставиться навіть від ecm, як і пластикові...
046EE2 Lim prex rail
04228A Lim prex rail
05146E DW
04CC8E Час Впорскування (залишається сумніву по осях, якщо хтось хоче сказати...)
Я продовжив вивчення з:
0558E0:
Тиск турбо (MAP)
Коефіцієнт перетворення: 0,0829175
осі: обертання( 850-1000-1250-1500............4500)
пара запитом
055AE0 & 055B60
Обмежувачі MAP (той же фактор попереднього)
055BE0
Обмежувач MAP в залежності від тиску навколишнього середовища
Осі: обертання (750-800-1000-1250-1500-........4500)
p.atm (600-700-800-850-900-950-975-1000)
055CE0
Обмежувач MAP залежно від темп.
осі: режим (як і вище)
градусів (0-10-15-20-25-30-40-60)
056294 (і нижче)
кількість? вводиться, як функція частоти обертання і крутного моменту. Так ? карта калібрування, а не DW.
Починають зупинитися цікаві речі. Я переробити карту в світлі цієї інформації, то місце. Хоча я повинен сказати, що зараз все є? не пояснює ще fumosit?, карти торкніться ці, і, не вдаючись більш ніж на 4% зростання... тим більше для DW і lim пара.