Прагляд Поўнай Версіі : Паглыбленне Siemens SID
Бачыў, што ў раздзеле файлы для бензінавых рухавікоў ? вельмі вытанчаныя закускі з вывучэннем якой-то карта цікавая, я хацеў бы прапанаваць тут таксама " паглыбленне на ЭБУ Siemens SIDXXX, што мне не здаецца, што гэта вельмі вядомыя...
Спасылка на файл можа быць мой :) калі ў вас усе ў парадку:
https://www.professionalchiptuning.net/attachment.php?attachmentid=473&d=1341697061
я проста зараз даць натхненне, абсталяваны ацэнкі практыкі, бачна, што чалавек на практыцы ;D
04699A: і наступнае, ЦІСК у магістралі RAIL. Працуе, у адрозненне ад ecu Bosch, у тым сэнсе, што ніколі не дасягае максімальны ціск зададзена (мо) - не змяніць і іншыя карты, сярод усіх Драйвераў Wish. На адной з дзвюх c'? максімуму ціску, што я цяпер я не прайшоў. Я яшчэ не ведаю, калі яе плоскай бокам на карту ? абмежавальнік.
04CC8E: ЧАС ЎПЫРСКУ. Тое, што я зразумеў ? што драйверы не кажуць, што гэта правільна, на мой погляд, усе характэрныя параметры не з'яўляюцца абаротаў і нагрузкі. Ці, па крайняй меры абароты не павялічваюцца пры праглядзе карты на dx. хутчэй бы звязаная з ціску ў рампы, з пробай, звязаныя з слабеючых ціскаў, пракручваючы ў бок dx. Гэта карта, якая, аднак, яго наступствы з пункту гледжання змены.
04DA4C: LIM. ПАРА. На некаторых SID іх знаходзіцца таксама ў вобласці, непасрэдна наступнага, 04DAE4, напрыклад, (Што ? прывезлі на макс акрамя адной кропцы)
05146E: ДРАЙВЕР ХАЧУ. Не маюць патрэбы ў прадстаўленні :D Make your dreams become reality!
0558E0: ЦІСК ТУРБО. цікава бачыць, як на Volvo па выпуску карту dia ціск! І адчувае сябе, на самай справе... (я узыход, хоць, магчыма, levava fumosit? у riaccelerazioni...)
055BEO: КАРЭКЦЫЯ ЦІСКУ ТУРБА. Ці ўпэўненыя, drivers кажуць, што нават абмежавальнік. На Ford і PSA знаходзяцца таксама вялікія адрозненні на гэтай карце, але не на гэтай, наступнай непасрэдна.
05B3DC: ЦІСК ТУРБО. Я не ведаю, ці будзе кіраванне прамым VNT, чаму? дастаткова невялікім крокам, каб значна адрознівацца ад ціску наддува.
05D7E8: LIM. ПАРЫ.
Я, здаецца, даў ідэі не абыякава, але бачыў, што для тых, хто, калі яны будуць есць? ? нічога я спыняюся тут, і я спадзяюся абмеркаваць з вамі многія іншыя карты, на якіх у мяне есць сур'езныя сумневы. Прапануйце адрасы, і давайце паглядзім, калі мы знаходзімся!
Мой звер з чорнай ДАСЯГНЕННЯЎ пачатку ЎПЫРСКУ! Я не змог іх знайсці, і, паколькі праблема гэтых рухавікоў ? у fumosit?, дзве рэчы:
-есць гідрадынамікі ўнутранага me***
-мала "ранні" і не ў стане запісаць правільна дызельнага паліва, уводзіцца з карты "мод"
Добрае даследаванне
mavaila1972
18-09-2012, 11:32
Бачыў, што ў раздзеле файлы для бензінавых рухавікоў ? вельмі вытанчаныя закускі з вывучэннем якой-то карта цікавая, я хацеў бы прапанаваць тут таксама " паглыбленне на ЭБУ Siemens SIDXXX, што мне не здаецца, што гэта вельмі вядомыя...
Спасылка на файл можа быць мой :) калі ў вас усе ў парадку:
https://www.professionalchiptuning.net/attachment.php?attachmentid=473&d=1341697061
я проста зараз даць натхненне, абсталяваны ацэнкі практыкі, бачна, што чалавек на практыцы ;D
04699A: і наступнае, ЦІСК у магістралі RAIL. Працуе, у адрозненне ад ecu Bosch, у тым сэнсе, што ніколі не дасягае максімальны ціск зададзена (мо) - не змяніць і іншыя карты, сярод усіх Драйвераў Wish. На адной з дзвюх c'? максімуму ціску, што я цяпер я не прайшоў. Я яшчэ не ведаю, калі яе плоскай бокам на карту ? абмежавальнік.
04CC8E: ЧАС ЎПЫРСКУ. Тое, што я зразумеў ? што драйверы не кажуць, што гэта правільна, на мой погляд, усе характэрныя параметры не з'яўляюцца абаротаў і нагрузкі. Ці, па крайняй меры абароты не павялічваюцца пры праглядзе карты на dx. хутчэй бы звязаная з ціску ў рампы, з пробай, звязаныя з слабеючых ціскаў, пракручваючы ў бок dx. Гэта карта, якая, аднак, яго наступствы з пункту гледжання змены.
04DA4C: LIM. ПАРА. На некаторых SID іх знаходзіцца таксама ў вобласці, непасрэдна наступнага, 04DAE4, напрыклад, (Што ? прывезлі на макс акрамя адной кропцы)
05146E: ДРАЙВЕР ХАЧУ. Не маюць патрэбы ў прадстаўленні :D Make your dreams become reality!
0558E0: ЦІСК ТУРБО. цікава бачыць, як на Volvo па выпуску карту dia ціск! І адчувае сябе, на самай справе... (я узыход, хоць, магчыма, levava fumosit? у riaccelerazioni...)
055BEO: КАРЭКЦЫЯ ЦІСКУ ТУРБА. Ці ўпэўненыя, drivers кажуць, што нават абмежавальнік. На Ford і PSA знаходзяцца таксама вялікія адрозненні на гэтай карце, але не на гэтай, наступнай непасрэдна.
05B3DC: ЦІСК ТУРБО. Я не ведаю, ці будзе кіраванне прамым VNT, чаму? дастаткова невялікім крокам, каб значна адрознівацца ад ціску наддува.
05D7E8: LIM. ПАРЫ.
Я, здаецца, даў ідэі не абыякава, але бачыў, што для тых, хто, калі яны будуць есць? ? нічога я спыняюся тут, і я спадзяюся абмеркаваць з вамі многія іншыя карты, на якіх у мяне есць сур'езныя сумневы. Прапануйце адрасы, і давайце паглядзім, калі мы знаходзімся!
Мой звер з чорнай ДАСЯГНЕННЯЎ пачатку ЎПЫРСКУ! Я не змог іх знайсці, і, паколькі праблема гэтых рухавікоў ? у fumosit?, дзве рэчы:
-есць гідрадынамікі ўнутранага me***
-мала "ранні" і не ў стане запісаць правільна дызельнага паліва, уводзіцца з карты "мод"
Добрае даследаванне
Дакладнае толькі пасля таго, як карту, 2-ціску ў рампы знаходзіцеся абмежавальнік
05146E не драйвер wish
05D7E8 не і абмежавальнік крутоўнага моманту
абмежавальнікі rail, 2 не падымаецца prex max
для астатніх адсутнічае шмат рэчаў, каб хадзіць у абавязак гэтых sid803/
pasquale78
18-09-2012, 16:42
05146E не драйвер wish
:cool: ці правільна я вас папярэднікаў.
я пакідаю вам слова, што вы er чараўніка 803!:p
няма паска", але які маг... і што я зрабіў шмат выпрабаванняў, маючы мой аўтамабіль, які манціруе sid 803... потым дзякуючы дапамозе сяброў, сее-тое ен робіць у тым ліку
mavaila1972
18-09-2012, 17:06
05146E не драйвер wish
4da4e lim пара, што вы кажаце?
mavaila1972
18-09-2012, 17:13
05146E не драйвер wish
абмежавальнікі prex rail 46ee2 і 4728a:p
magi1984
18-09-2012, 17:15
Драйвер Wish ? 061EC4 і 0620BC
я чакаю пацверджання, чаму? сон ўсе яшчэ пачатковец, але я ўпэўнены амаль на 100%
mavaila1972
18-09-2012, 17:16
4da4e lim пара, што вы кажаце?
дыск wish паглядзіце 32768:p
mavaila1972
18-09-2012, 17:18
Драйвер Wish ? 061EC4 і 0620BC
я чакаю пацверджання, чаму? сон ўсе яшчэ пачатковец, але я ўпэўнены амаль на 100%
брава менавіта іх!
Ну, мабыць, паток studio на гэтай знакамітай форум-за мяжы, не здагадаўся, як карыстацца? :- D
рэзюмэ:
4DA4E LIM. ПАРА
04699A RAIL
046EE2 - 04228A LIM. RAIL
061EC4 і наступныя ДРАЙВЕРА WISH
04CC8E ЧАС ЎПЫРСКУ
Пакуль усе правільна?
Я не ўпэўнены, з DW, я паспрабаваў дакрануцца да гэтых карт, і я атрымаў толькі дым. Я паклаў руку на агонь, што б тыя ад мяне, размешчаныя. І ў гэты момант, 05146, што гэта такое?!
Тое c'? 052398, што, наколькі я разумею, павінна быць, убачыць, што з rail...
Мне і турыстаў, аднак усім гэтым удзел :D
magi1984
18-09-2012, 19:05
усе месцяць у прадастаўленні крокам на картах (што робіць твар ы? ці менш добра ? іншая гісторыя), цяжка ? ведаючы, як распазнаць карты, улічваючы, што часта вадзіцелі ecm няслушныя або няпоўныя на пэўныя тыпы ecu
sa80libero
18-09-2012, 19:06
гэтыя sid-ранейшаму раздражняе апрацоўкі....:rolleyes:
msport (exil77grande)
18-09-2012, 20:25
Я згодны, я б сказаў, што siemens, зусім крыху па-рознаму, і я лічу, што толькі той, хто валодае імі, я сапраўды вучыўся.
і дасягненняў ўпырску, дзе яны хаваюцца?
mavaila1972
18-09-2012, 22:41
і дасягненняў ўпырску, дзе яны хаваюцца?
тых, хто іх не ведаю, але, каб зрабіць добрую карту не служаць
Мая жалюзі часта паліць, і з крокам, які ніколі не перавышае 5%!
Ах, пра DW: я застаюся перакананы, аат адрас, які я адправіў. Дарэчы, тыя серыі маюць тэндэнцыю вельмі дыферэнцыраваны паміж сабой, і там? папярэджваю аб рэакцыі на педаль, што з перадач, больш высокай становіцца больш? неадкладна. Я спрабаваў зрабіць копію, ўставіць і змясціць іх усіх роўнымі, і "педаль" заўседы захоўвае ўстойлівы адказ.
Тыя, вамі згаданых, я, здаецца, больш? табліцы пераўтварэнні пара-ўпырск
mavaila1972
19-09-2012, 09:06
Мая жалюзі часта паліць, і з крокам, які ніколі не перавышае 5%!
Ах, пра DW: я застаюся перакананы, аат адрас, які я адправіў. Дарэчы, тыя серыі маюць тэндэнцыю вельмі дыферэнцыраваны паміж сабой, і там? папярэджваю аб рэакцыі на педаль, што з перадач, больш высокай становіцца больш? неадкладна. Я спрабаваў зрабіць копію, ўставіць і змясціць іх усіх роўнымі, і "педаль" заўседы захоўвае ўстойлівы адказ.
Тыя, вамі згаданых, я, здаецца, больш? табліцы пераўтварэнні пара-ўпырск
я б трохі каля мы зыходзім з карты часу впрыска з адрасу
Час Ўпырску ind. 4CC8E - 4CFEE
рэзюмэ:
4DA4E LIM. ПАРА
04699A RAIL
046EE2 - 04228A LIM. RAIL
061EC4 і наступныя ДРАЙВЕРА WISH
04CC8E ЧАС ЎПЫРСКУ
Вось ricapitolato, толькі сумневы на DW названых вамі, што, на маю думку, такія пераўтварэнні крутоўнага моманту-колькасць? ўводзяць
corcordo з часам ўпырску. і дадаю (у адваротным выпадку, як кажуць драйверы, якія idicano рэжым), што першыя перапынак у 2d на маю думку, адпавядаюць ціску ў магістралі rail.
carmat70
19-09-2012, 11:10
Я хацеў бы далучыцца да дыскусіі, каб? фінч? я не 50 msg я не магу захаваць файл для аналізу.
Як толькі я магу, разгрузкі і вывучэнне.
Прывітанне
msport (exil77grande)
19-09-2012, 13:19
Я хацеў бы далучыцца да дыскусіі, каб? фінч? я не 50 msg я не магу захаваць файл для аналізу.
Як толькі я магу, разгрузкі і вывучэнне.
Прывітанне
прабачце, але калі гэта так бескарысна, што нешта напісаць і мне здаецца, што не першы раз,есць дзесяткі іншых дыскусіях, дзе не трэба, каб сіла таго, каб спампаваць што-то, каб прыняць удзел, калі вы актыўна іх афармленні хутка 50 карысныя паведамленні.
Як казаў да гэтага часу:
4DA4E: абмежавальнік крутоўнага моманту
4699A і segente: ціску ў рампы, і адразу ж пасля двух абмежавальнікаў.
05146E: driver wish (па-мойму)
04CC8E: час ўпырску
Я дадаю мяса ў агонь, на якім я патрабую ваша меркаванне
047D66: ??
0558E0: Ціск турбо, галоўкі блока цыліндраў.
05D3BC: Ціск турбо, галоўкі блока цыліндраў. Карта "адчувальнасць"! :-)
055BEO: Абмежавальнік ціску f(?)
056294: Пераўтварэнне НМ/IQ ?
056684: элементы Кіравання EGR
0566F8: ??
Тое, што турбуе мяне ў гэтыя рухавікі ? што па мне ПАЛЯЦЬ. Калі хто-небудзь ведае, што яны ідуць добра, не даючы ім паліць ? калі ласка, разгадаць таямніцу...відавочна, не дотыку карты правільныя, хоць у цяперашні час я паспрабаваў усе.
Тое, што я шукаў, і на які ўскладаю надзеі, карты перадаплаты ўпырску: мне здаецца, што яны нізкія, і, такім чынам, гарэнне не адбудзецца, і добра не толькі павялічвае расход паліва.
я, здаецца, знайшлі ў 05E058 авансаў, але я не думаю, што асноўнай карце!
Яшчэ дзякуй тым, хто ўдзельнічае ;-)
msport (exil77grande)
23-09-2012, 17:48
Добры дзень,вы кажаце, што паліць, але як менавіта і калі,я, зробленыя трохі менш, чым bosch, але я зрабіў і Не мала, і гэты дым перабольшаныя, я ніколі не бачыў, магчыма, мы можам прааналізаваць ori + мод, калі вы ідзяце.
Я зрабіў фокус без FAP gi? серыі, і мае, дзе ? быў зняў FAP.
На фокус я быў вымушаны абмежаваць сябе вельмі прырашчэнне (максімум 5%) чаму? у адваротным выпадку паліў шмат, з поўнай нагрузкай.
На маей, замест, як правіла, паліць на частковых нагрузках, пры "нармальных" умовах руху. У поўнай нагрузцы ? вельмі прымальна, а што не.
Заўтра замест мод з іншага ПК, cos? давайце паглядзім, калі я памыляюся, што-то...
мансардных
23-09-2012, 21:27
хлопцы, калі я магу сказаць маім, каб абмежаваць fumosit? трэба дзейнічаць на механіцы, змяняецца паветраны фільтр і шляхам змены ціску turbo таксама ўручную, чаму? на мадэлях да 2008 праз карту, не ? магчыма, улічваючы meccanicit? турбіны, мая ідзе моцны і паліць мала, я кажу, fiesta 1.4 tdci для іншых не ведаю
0566F8 карты, якія тычацца кіравання fap і выкарыстоўваюцца толькі тады, калі адбываюцца вырабіць
05D7EC цябе, ты забыўся ? :)
*гарретт
тут мы гаворым аб 2.0 136cv і ясна геаметрыя апрацоўваецца ў электронным выглядзе на ford/peugeot/volvo таксама да 2008 года
а таксама, калі на вашым 1.4 tdci турба і механічны.. карты абмежавальнік turbo есць.
мансардных
24-09-2012, 18:03
0566F8 карты, якія тычацца кіравання fap і выкарыстоўваюцца толькі тады, калі адбываюцца вырабіць
05D7EC цябе, ты забыўся ? :)
05d7ec я паставіў, як абмежавальнік на першы пост, але я быў не абверг! Затым я падняў з спісу.
у гэты момант падымаю замест 0566f8, што на некаторых драйвер ставіцца нават ад ecm, як і пластыкавыя...
046EE2 Lim prex rail
04228A Lim prex rail
05146E DW
04CC8E Час Ўпырску (застаецца сумневы па восях, калі хто-небудзь хоча сказаць...)
Я працягнуў вывучэнне з:
0558E0:
Ціск турбо (MAP)
Каэфіцыент пераўтварэння: 0,0829175
восі: кручэння( 850-1000-1250-1500............4500)
пара запыце
055AE0 & 055B60
Абмежавальнікі MAP (той жа фактар папярэдняга)
055BE0
Абмежавальнік MAP у залежнасці ад ціску навакольнага асяроддзя
Восі: кручэння (750-800-1000-1250-1500-........4500)
p.atm (600-700-800-850-900-950-975-1000)
055CE0
Абмежавальнік MAP у залежнасці ад тэмп.
восі: рэжым (як і вышэй)
градусаў (0-10-15-20-25-30-40-60)
056294 (і ніжэй)
колькасць? уводзіцца, як функцыя частоты кручэння і патрабаванага крутоўнага моманту. Так ? карта каліброўкі, а не DW.
Пачынаюць спыніцца цікавыя рэчы. Я перарабіць карту ў святле гэтай інфармацыі, то месца. Хоць я павінен сказаць, што цяпер усе есць? не тлумачыць яшчэ fumosit?, карты краніце гэтыя, і, не ўдаючыся больш чым на 4% рост... тым больш для DW і lim пара.