Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : праблема edc16c3 renault scenic 1.9 dci 120cv

sportknight
09-07-2014, 23:33
прывітанне, хлопцы,я растлумачу, у чым? праблема

я павінен быў зрабіць egr на гэтым эбу,і gi? л? былі bestemmioni чаму? я не лічу, правільнае рашэнне
я магу паспрабаваць,я пішу і вентылятар уключаны, але з прыгожай зарадная прылада прыкладаецца мне не жах, асабліва, думаючы, што з мяне зроблены такім чынам,..., запіс спыняецца на 100% памылка і ecuid, што не ідзе больш?

ок,адключыце эбу і я вырашыў адставіць у bdm,bestemmio таксама, каб адкрыць яе,у рэшце рэшт, адкрывае і заменіць flash ? выдатна,у гэты момант, я думаю, eeprom праблема

што мне рабіць? я eprom рэзервовага капіявання,scodifico і з дыягназам codifico фарсунак? ці я спрабую занатоўваць іх з певень ўбачыў, што я выратаваны?

blackwolf76
09-07-2014, 23:36
калі ў вас есць рэзервовыя копіі bdm поўны напішы і усе павінна вярнуцца на normalit?...

у адваротным выпадку ? гэта дрэнна, таму што вам патрэбен eprom поўны і сумяшчальны з вашым эбу.

sportknight
09-07-2014, 23:41
не ў мяне есць рэзервовая копія майго, але адзін, які перадаў мне сябар,я павінен scodificarlo?

sportknight
09-07-2014, 23:42
на самай справе не вельмі ясна,у мяне есць backup, але не майго эбу,колькасць абсталявання і праграмнага забеспячэння, аднак жа,на самай справе, параўноўваючы flash ? цалкам на роўных,у eprom, вядома, есць разнастайнасць?,а тое, што я не растлумачу, есць разнастайнасць? у mpc

blackwolf76
10-07-2014, 00:53
па-мойму, вы знаходзіцеся ў прыгожае казіно...

q, наколькі я ведаю immooff не ідзе аб renault, толькі з эмулятарам. і калі ваш eeprom ? sputtanata не лічу riverginerai і пачнецца легка.

А я riflasharei у bdm свой eeprom і флэш рэзервовага капіявання, якія вы атрымліваеце, і паглядзець, што адбываецца. Можа быць ? толькі праблема CKS...

sportknight
10-07-2014, 00:56
я зрабіў гэта,я мільганула ўспышка рэзервовага капіявання, што я знайшоў,верагодна, titanium я сапсаваў кантрольная сума, калі я выратаваў

цяпер, падлучыўшы ў паслядоўны на лаўцы чытае і піша спакойна..

blackwolf76
10-07-2014, 01:06
Звычайна cks ен таксама выпраўляе інтэрфейс, калі ен піша, тыпу певень або kess... Не думаю, што асноўная праблема.

sportknight
10-07-2014, 01:15
я думаю, залежыць ад кантрольнай сумы, чаму? titanium мне знайсці драйвер megane з іншы нумар, але там не я зрабіў, выпадку,калі ліквідуе titanium месінга уверх таксама кантрольная інтэрфейсу,я ? gi? наткнуўся на 159,калі мне выправіць у тытан, калі пісала, не ездзіла ў машыне,без выкарыстання драйвераў, а затым без кантрольнай сумы titanium аўтамабіль быў у парадку...

ugoboss
10-07-2014, 07:20
калі адрозненняў паглядзець у mpc паспрабуйце напісаць яму, што і back-up пакінуўшы свой eeprom і ваш флэш.

sportknight
10-07-2014, 08:39
4 біт у mpc,павінны быць цалкам роўныя і няма?
аднак сення я імкнуся, і я бачу,gi? што ў школе з eprom і mpc арыгінальных ўдалося зрабіць ecuid я лічу, што гэтага дастаткова для вырашэння...

michell
10-07-2014, 11:21
ці магу я спытаць адну рэч, але вы зрабілі ўсе на халодным рухавіку???чаму? мне здаецца дзіўным, што вы так пераблыталіся ...чаму? певень ен робіць усе спакойна паслядоўнага інтэрфейсу R/W ;тады іншая справа, калі ты правільна kcs ад tita певень, калі вы спытаеце кажа вам, вы хочаце выправіць, вы вырашыце, ці вы хочаце ці не ,або важней тое, што мае вобраз, начертанный табе спасылка? аўтамат..
а я, з майго пункту гледжання і, безумоўна, праблема kcs, чаму? і прыйшоў да 100%, а не матч то будзе.....прабачце, я ўбачыў, што вы чыталі ў паслядоўны, пасля, што не і гульня ў вас паспрабаваў яшчэ раз, прачытайце, калі вас прымушае перачытаць гл адрозненні з першага чытання, і я думаю, вы зможаце ўбачыць тое, што вы пераблыталіся....

sportknight
10-07-2014, 11:32
не было нават пі? ecuid так у мяне не было магчымасці? перачытаць,што тычыцца сум, калі тытан то я памыляюся ? давялося мець праблем, нават калі інтэрфейс і выпраўляе...

я рабіў усе на халодным рухавіку ў любым выпадку,там, верагодна, было некалькі праблемы на зарад батарэі і батарэя была ўжо? трохі спампаваць..

sportknight
16-07-2014, 11:49
усе працуе, хлопцы,верагодна, праблема кантрольнай сумы,я думаю, выклікана titanium ;)