Перегляд Повної Версії : Рекомендую покупку інтерфейс...
Хлопці, може бути ? настав час переключитися на щось більше? "масовий" порівняно з дорогою і старий MPPS... що ви мені порадите?
Два "друзів", випробувавши кілька критично, зіставлених з і я, хотіли bottarella їх ECU також їх... тільки, що є дві моделі, які я не думаю, мій mpps особа:
Міф 1.4 78cv (і має бути 16в depotenziata я думаю, тепер вони також роблять 8в, але на початку, якщо не помиляюся, був 16v depotenziata)
Corsa 1.3 mjet 105л.с.
Я не бачив ще ні, впевнений, Гонка ви не можете зробити з MPPS... що ви мені порадите? я хотів би уникнути, в даний час із-за браку місця, їх BDM, по якій мене цікавить інтерфейс, що особа, послідовний... c'? щось, що робить в моєму випадку?
Дякую :)
msport (exil77grande)
18-09-2012, 12:09
якщо ми говоримо клонів, я вважаю, що тільки півник v2 я на вас,якщо ви хочете взяти його, зв'яжіться зі мною в лічку, що ми згодні і незабаром я вставляю в онлайн магазині.
pasquale78
18-09-2012, 12:38
Хлопці, може бути ? настав час переключитися на щось більше? "масовий" порівняно з дорогою і старий MPPS... що ви мені порадите?
Два "друзів", випробувавши кілька критично, зіставлених з і я, хотіли bottarella їх ECU також їх... тільки, що є дві моделі, які я не думаю, мій mpps особа:
Міф 1.4 78cv (і має бути 16в depotenziata я думаю, тепер вони також роблять 8в, але на початку, якщо не помиляюся, був 16v depotenziata)
Corsa 1.3 mjet 105л.с.
Я не бачив ще ні, впевнений, Гонка ви не можете зробити з MPPS... що ви мені порадите? я хотів би уникнути, в даний час із-за браку місця, їх BDM, по якій мене цікавить інтерфейс, що особа, послідовний... c'? щось, що робить в моєму випадку?
Дякую :)
можливо ( я кажу можливо) міф ти з mpps, залежить, яка версія у вас.
opel corsa ви повинні бачити, що ecu збирає, можливо, якщо ви вкажете рік ви пу? бути + точні.
ви можете купити gallo2 клон, я пропоную те, чорний з білими літерами, версія v51. як я вже сказав ? краща серед клонів, але він також має проблеми, все що там зараз по-моєму працює, al100%
зробіть пошук в інтернеті, продають вже трохи + 200 євро. і ті ж, що і декілька курей купують в іншому місці за 1000 євро.
nn, я можу розміщувати зовнішні посилання, щоб не йти проти правил, але gi? якщо ви шукаєте з ****** ви вийшли центнерів.
можливо ( я кажу можливо) міф ти з mpps, залежить, яка версія у вас.
opel corsa ви повинні бачити, що ecu збирає, можливо, якщо ви вкажете рік ви пу? бути + точні.
ви можете купити gallo2 клон, я пропоную те, чорний з білими літерами, версія v51. як я вже сказав ? краща серед клонів, але він також має проблеми, все що там зараз по-моєму працює, al100%
зробіть пошук в інтернеті, продають вже трохи + 200 євро. і ті ж, що і декілька курей купують в іншому місці за 1000 євро.
nn, я можу розміщувати зовнішні посилання, щоб не йти проти правил, але gi? якщо ви шукаєте з ****** ви вийшли центнерів.
mpps у мене є і 5, що 12 :)
пік ? один 2011 року...
для півня я бачив, gi? я документально...
але замість kess або magpro2?? я читав, можливо, помилково, що, по суті, є той же продукт.. я помиляюся?
pasquale78
18-09-2012, 13:11
mpps у мене є і 5, що 12 :)
пік ? один 2011 року...
для півня я бачив, gi? я документально...
але замість kess або magpro2?? я читав, можливо, помилково, що, по суті, є той же продукт.. я помиляюся?
з v12 міф ви повинні це зробити.
magpro2 = kess v1 і навіть з цим я думаю, ke зробіть міф.
для переміщення щиро ви повинні побачити, що ecu збирає. може бути, монтує 6f3, але з пам'яттю spansion або я не знаю, якщо opel монтує mjd8.
в основі є? на форумі з клонів не робите нічого. може бути, тільки півнику v2.
ви повинні поглянути на автомобіль.
PS навіть клон magpro2 зараз знаходиться трохи, ми перейшли від 300 євро кілька місяців тому близько 150 існуючих. або навіть менше.
Спасибі Паскуале... якщо у мене є впевненість, змусити півник, може бути, мені б дешевий :D
C? навіть півень в магазині... made in EU..
коста-пі? але, як s? добре працює....
pasquale78
18-09-2012, 16:09
C? навіть півень в магазині... made in EU..
коста-пі? але, як s? добре працює....
правильно. також v51-китайськи добре працює, наскільки я знаю.
cicciogsr
18-09-2012, 16:44
але сербський існує, правда ? легенда?
не s? якщо це легенда, чи ні... але особисто я не купив n? китайський і n? сербського...
я чекаю відповіді від моїх знань, на яку ви посилаєтеся на інтерфейс, працює на 100%
але сербський існує, правда ? легенда?
сербський існує, і, мабуть, його інструмент добре працюють, але вони коштують досить, і для любителів ? теж мені
filippin87
24-09-2012, 18:47
Навіть я свій погляд,для? у мене було багато клієнтів, які хотіли зіставити автомобіль і всі з ecu останні, і зрештою я вирішив зробити рахунок, що ви ? удар у відповідь негайно*****unque вам порада півник v2 ? топ..