КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Рэкамендую куплю інтэрфейс...

zioweb
18-09-2012, 09:07
Хлопцы, можа быць ? настаў час пераключыцца на што-то больш? "масавы" па параўнанні з дарогай і стары MPPS... што вы мне параіце?

Два "сяброў", выпрабаваў некалькі крытычна, сопоставленных з і я, хацелі bottarella іх ECU таксама іх... толькі, што есць дзве мадэлі, якія я не думаю, мой mpps твар:

Міф 1.4 78cv (і павінна быць 16в depotenziata я думаю, цяпер яны таксама робяць 8в, але ў пачатку, калі не памыляюся, быў 16v depotenziata)
Corsa 1.3 mjet 105л.с.

Я не бачыў яшчэ ні, упэўнены, Гонка вы не можаце зрабіць з MPPS... што вы мне параіце? я хацеў бы пазбегнуць, у цяперашні час з-за недахопу месца, іх у BDM, па якой мяне цікавіць інтэрфейс, што асоба, у паслядоўны... c'? што-тое, што робіць у маім выпадку?

Дзякуй :)

msport (exil77grande)
18-09-2012, 12:09
калі мы гаворым клонаў, я лічу, што толькі пеўнік v2 я на вас,калі вы хочаце ўзяць яго, звяжыцеся са мной у лічку, што мы згодныя і ў хуткім часу я ўстаўляю ў онлайн краме.

pasquale78
18-09-2012, 12:38
Хлопцы, можа быць ? настаў час пераключыцца на што-то больш? "масавы" па параўнанні з дарогай і стары MPPS... што вы мне параіце?

Два "сяброў", выпрабаваў некалькі крытычна, сопоставленных з і я, хацелі bottarella іх ECU таксама іх... толькі, што есць дзве мадэлі, якія я не думаю, мой mpps твар:

Міф 1.4 78cv (і павінна быць 16в depotenziata я думаю, цяпер яны таксама робяць 8в, але ў пачатку, калі не памыляюся, быў 16v depotenziata)
Corsa 1.3 mjet 105л.с.

Я не бачыў яшчэ ні, упэўнены, Гонка вы не можаце зрабіць з MPPS... што вы мне параіце? я хацеў бы пазбегнуць, у цяперашні час з-за недахопу месца, іх у BDM, па якой мяне цікавіць інтэрфейс, што асоба, у паслядоўны... c'? што-тое, што робіць у маім выпадку?

Дзякуй :)

магчыма ( я кажу магчыма) міф ты з mpps, залежыць, якая версія ў вас.
opel corsa вы павінны бачыць, што ecu збірае, магчыма, калі вы пакажаце год вы пу? быць + дакладныя.
вы можаце купіць gallo2 клон, я прапаную тое, чорны з белымі літарамі, версія v51. як я ўжо сказаў ? лепшая сярод клонаў, але ен таксама мае праблемы, усе што там цяпер па-мойму працуе, al100%
зрабіце пошук у інтэрнэце, прадаюць ужо ледзь + 200 еўра. і тыя жа, што і некалькі курэй купляюць у іншым месцы за 1000 еўра.
nn, я магу размяшчаць знешнія спасылкі, каб не ісці супраць правілаў, але gi? калі вы шукаеце з ****** вы выйшлі цэнтнераў.

zioweb
18-09-2012, 12:42
магчыма ( я кажу магчыма) міф ты з mpps, залежыць, якая версія ў вас.
opel corsa вы павінны бачыць, што ecu збірае, магчыма, калі вы пакажаце год вы пу? быць + дакладныя.
вы можаце купіць gallo2 клон, я прапаную тое, чорны з белымі літарамі, версія v51. як я ўжо сказаў ? лепшая сярод клонаў, але ен таксама мае праблемы, усе што там цяпер па-мойму працуе, al100%
зрабіце пошук у інтэрнэце, прадаюць ужо ледзь + 200 еўра. і тыя жа, што і некалькі курэй купляюць у іншым месцы за 1000 еўра.
nn, я магу размяшчаць знешнія спасылкі, каб не ісці супраць правілаў, але gi? калі вы шукаеце з ****** вы выйшлі цэнтнераў.
mpps у мяне есць і 5, 12 :)

пік ? адзін 2011 года...

для пеўня я бачыў, gi? я дакументальна...

але замест kess або magpro2?? я чытаў, магчыма, памылкова, што, па сутнасці, есць той жа прадукт.. я памыляюся?

pasquale78
18-09-2012, 13:11
mpps у мяне есць і 5, 12 :)

пік ? адзін 2011 года...

для пеўня я бачыў, gi? я дакументальна...

але замест kess або magpro2?? я чытаў, магчыма, памылкова, што, па сутнасці, есць той жа прадукт.. я памыляюся?

з v12 міф вы павінны гэта зрабіць.
magpro2 = kess v1 і нават з гэтым я думаю, ke зрабіце міф.
для перамяшчэння шчыра вы павінны ўбачыць, што ecu збірае. можа быць, мантуе 6f3, але з памяццю spansion ці я не ведаю, калі opel мантуе mjd8.
у аснове есць? што знаходзіцеся на форуме з клонаў не робіце нічога. можа быць, толькі петушку v2.
вы павінны зірнуць на аўтамабіль.
PS нават клон magpro2 зараз знаходзіцца крыху, мы перайшлі ад 300 еўра некалькі месяцаў таму каля 150 існуючых. ці нават менш.

zioweb
18-09-2012, 13:38
Дзякуй Паскуале... калі ў мяне есць упэўненасць, прымусіць пеўнік, можа быць, мне б танны :D

alfajtd
18-09-2012, 13:56
C? нават певень у краме... made in EU..
коста-пі? але, як s? добра працуе....

pasquale78
18-09-2012, 16:09
C? нават певень у краме... made in EU..
коста-пі? але, як s? добра працуе....
правільна. таксама v51-кітайску добра працуе, наколькі я ведаю.

cicciogsr
18-09-2012, 16:44
але сербскі існуе, ці праўда ? легенда?

alfajtd
18-09-2012, 17:06
не s? калі гэта легенда, ці не... але асабіста я не купіў n? кітайскі і n? сербскага...
я чакаю адказу ад маіх ведаў, на якую вы спасылаецеся на інтэрфейс, працуе на 100%

klajdin
18-09-2012, 20:37
але сербскі існуе, ці праўда ? легенда?

сербская існуе, і, мабыць, яго інструмент добра працуюць, але яны каштуюць дастаткова, і для аматараў ? таксама па мне

filippin87
24-09-2012, 18:47
Нават я свой погляд,для? у мяне было шмат кліентаў, якія хацелі супаставіць аўтамабіль і ўсе з ecu апошнія, і ў рэшце рэшт я вырашыў зрабіць рахунак, што вы ? зваротны ўдар неадкладна*****unque вам савет пеўнік v2 ? топ..