КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Думку карта Fiat Idea 1.9 JTDM 100cv EDC16C39

everyname
07-07-2014, 22:30
Прывітанне ўсім,
я падрыхтаваў гэтую карту для Fiat Idea 1.9 JTDM 100cv,
? мая першая карта, і я прашу вашых меркаванняў і саветаў, перш чым паспрабаваць, дзякуй!

michele30
08-07-2014, 14:26
Добры дзень, я не настолькі спецыяліст, але мне вочы на вашу карту...
з драйвераў вы ведаеце, што вы закранулі, я з mod дражніць?
час inizione мой погляд, мы не павінны працаваць ад 50 да 100% нагрузкі не толькі на 100%, а затым нават з 30% больш, занадта
у цэлым, аднак, я я пачну ад 1500, каб не мець праблем strattonamenti на педаль або на абмежавальнікі крутоўнага моманту счаплення...
дызельнае паліва зніжае трохі, і часткі, ад 1500, а не па ўсей карце
ціск турбо 200 ачкоў павінны добра per0 " я стаў больш нізкім.
гэта ? мой conisglio, то адчуваеце сябе яшчэ каментароў.

everyname
08-07-2014, 16:49
Добры дзень, Міхаіл і дзякуй перш за ўсе ўмяшання.
Я змяніў дадзеныя на аснове, наколькі я зразумеў, да гэтага часу я пазбягаў капіявання і ўстаўкі, толькі таму, што я хацеў бы зразумець логіку працы асобных карты і як яны працуюць адзін з адным. Таму, дзе есць памылкі ў мяне ? бег-то!

Ок, для прыросту пасля 1500. Есць 2 DW, а на самай справе ў першай павялічваецца я таксама пад 1500, карэкцыя. Але які з 2 DW выкарыстоўваецца? Я бачыў, што яны diversse паміж імі.

Ок, нават для турбо, бачачы, што абмежавальнік серыі ? 2400 мбар я думаў, што ў 2300 можа працаваць без занадта вялікага стрэсу.

З-за драйвера, я іх выключна для inormare экю новы максімальны IQ (ад 70 да 100) і дазволіць яму правільна разлічыць і іншыя велічыні. Нават калі максімальны IQ, што я патрабую з DW ? каля 80mm3, я паставіў з-за драйвера для 100mm3 allinearmi з іншымі абмежавальнікамі. Усе значэння з драйвера, я іх вылічаныя интерполяцией астатніх з яго карты. ? правільна, як разважанне?

Час ўпырску, як на картах SOI, што Тэрмін, нават тут я дадаў з драйвера 100mm3 паведаміць вам аб тым, як справіцца з гэтай IQ. Я не разумею, чаму вы робіце спасылку на 100% load...мне здаецца, што на восі X існуе IQ, вось чаму я змяніў толькі апошні слупок і пашырае яе да 100mm3, астатнія карты я пакінуў арыгінал, чаму? па-мойму тыя, IQ працягваць? кіраваць, як раней, няма?

michele30
08-07-2014, 21:38
прывітанне Everyname , глядзіце, я зразумеў, што ты іншы метад, каб мод не тое, што я " даведаўся " я, твой ? больш тэхнічны , так што я не хачу перанесены на іншы шлях або няправільны, я кажу табе пра тое, як я працую, і тое, што я думаю модов.
Я асабіста на многіх ecu не выходжу, нават не ад кіроўцаў, чаму? , па крайняй меры, тое, што мне будзе прапанавана ці нават, для большай бяспекі маей, я лічу, ужо вельмі здавальняючым тым, то есць некалькі экю, што bisogan зрабіць які-то мод, нават за межамі dw.

jacktheripper2
12-07-2014, 21:40
прывітанне Everyname , глядзіце, я зразумеў, што ты іншы метад, каб мод не тое, што я " даведаўся " я, твой ? больш тэхнічны , так што я не хачу перанесены на іншы шлях або няправільны, я кажу табе пра тое, як я працую, і тое, што я думаю модов.
Я асабіста на многіх ecu не выходжу, нават не ад кіроўцаў, чаму? , па крайняй меры, тое, што мне будзе прапанавана ці нават, для большай бяспекі маей, я лічу, ужо вельмі здавальняючым тым, то есць некалькі экю, што bisogan зрабіць які-то мод, нават за межамі dw.

Ад таго нямногага, што я даведаўся ecu, у якой вы павінны працаваць толькі на драйвера іх няма, сапраўды шмат разоў кіроўцы памыляюцца нават значэння карты і імя карты жа шмат раз не мае сэнсу. Дарогі прынята Everyname ? правільны. Зручна падымаць рэчы з-за драйвераў, даючы крокам, вось іх і не ведаючы, што карту s кажаце праўду?..