Перегляд Повної Версії : EDC16C39 - Інформації на карту перетворення Нм/IQ
everyname
07-07-2014, 17:28
Я роблю практики на EDC16C39, і я хотів би запитати вас, якщо я правильно зрозумів зміст карти перетворення Нм/IQ.
Ця карта, з осями з осями крутний Момент/RPM, вказує на те, скільки мм3 дизельного палива, необхідних для отримання необхідного крутного моменту на число оборотів, а потім, якщо б я хотів запитати-й? пара, ніж це передбачено оригінальної карті, зміна типу запуску на цій карті полягає в " розширення x (пара) для інформування ебу, скільки мм3 дизельного палива, необхідних для отримання нової пари максимум. ? правильно?
часто і з задоволенням, зміни в цю мапу, призводить до помилки P0660 "помилка калібрування ecu", коли не змінити ПРАВИЛЬНО. Я б теж цікаво дізнатися, як правильно змінити цю карту
jacktheripper2
12-07-2014, 21:42
часто і з задоволенням, зміни в цю мапу, призводить до помилки P0660 "помилка калібрування ecu", коли не змінити ПРАВИЛЬНО. Я б теж цікаво дізнатися, як правильно змінити цю карту
Просто дотримуйтесь тенденції карту і не мають проблем з помилкою калібрування ecu.
everyname
14-07-2014, 10:04
Просто дотримуйтесь тенденції карту і не мають проблем з помилкою калібрування ecu.
Спасибі Джек за підтвердження :)
Has probado extrapolaci?n lineal?
Посилання видалена
З повагою
Ви пробували лінійної екстраполяції?
Виправдань.
Backgroop
21-07-2014, 17:18
Has probado extrapolaci?n lineal?
Посилання видалена
З повагою
Ви пробували лінійної екстраполяції?
Виправдань.
Заборонено публікувати зовнішні посилання я закликаю тебе зробити пі? увагу
Y = ( ( X - X1 )( Y2 - Y1) / ( X2 - X1) ) + Y1
X1, Y1 = Перед координат,
X2, Y2 = Друге координат,
X = destination X-координата,
Y = інтерполювати координати Y.
З повагою
enzopezzano
22-07-2014, 18:54
Особисто я ніколи не отримував такої помилку, також збільшуючи послідовно.
Я просто хотів, щоб тримати 100mm3 залізти обертів, і дав мені цю проблему. ВИ маєте mod максимальні значення?
enzopezzano
23-07-2014, 00:17
На деяких. Bravo 150, підготовлений трек, наприклад.
tecnoecu
17-08-2014, 14:15
починає працювати з кроком низькими цінами, і подивитися, як веде себе автомобіль