Прагляд Поўнай Версіі : EDC16C39 - Інфармацыі на карту пераўтварэнні Нм/IQ
everyname
07-07-2014, 17:28
Я раблю практыкі на EDC16C39, і я хацеў бы спытаць вас, калі я правільна зразумеў сэнс карты пераўтварэнні Нм/IQ.
Гэтая карта, з восямі з восямі крутоўны Момант/RPM, паказвае на тое, колькі мм3 дызельнага паліва, неабходных для атрымання патрабаванага крутоўнага моманту на колькасць абаротаў, а затым, калі б я хацеў спытаць-й? пара, чым гэта прадугледжана арыгінальнай карце, змена тыпу запуску на гэтай карце складаецца ў " пашырэння па восі x (пара) для інфармавання эбу, колькі мм3 дызельнага паліва, неабходных для атрымання новай пары максімум. ? правільна?
часта і з задавальненнем, змены ў гэтую карту, прыводзіць да памылкі P0660 "памылка каліброўкі ecu", калі не змяніць ПРАВІЛЬНА. Я б таксама цікава даведацца, як правільна змяніць гэтую карту
jacktheripper2
12-07-2014, 21:42
часта і з задавальненнем, змены ў гэтую карту, прыводзіць да памылкі P0660 "памылка каліброўкі ecu", калі не змяніць ПРАВІЛЬНА. Я б таксама цікава даведацца, як правільна змяніць гэтую карту
Проста выконвайце тэндэнцыі карту і не маюць праблем з памылкай каліброўкі ecu.
everyname
14-07-2014, 10:04
Проста выконвайце тэндэнцыі карту і не маюць праблем з памылкай каліброўкі ecu.
Дзякуй Джэк за пацверджанне :)
Has probado extrapolaci?n lineal?
Спасылка выдалена
З павагай
Вы спрабавалі лінейнай экстрапаляцыі?
Апраўданняў.
Backgroop
21-07-2014, 17:18
Has probado extrapolaci?n lineal?
Спасылка выдалена
З павагай
Вы спрабавалі лінейнай экстрапаляцыі?
Апраўданняў.
Забаронена публікаваць знешнія спасылкі я заклікаю цябе зрабіць пі? увагу
Y = ( ( X - X1 )( Y2 - Y1) / ( X2 - X1) ) + Y1
X1, Y1 = Перад каардынат,
X2, Y2 = Другое каардынат,
X = destination X-каардыната,
Y = інтэрпаляваць каардынаты Y.
З павагай
enzopezzano
22-07-2014, 18:54
Асабіста я ніколі не атрымліваў такой памылцы, таксама павялічваючы паслядоўна.
Я проста хацеў, каб трымаць 100mm3 залезці абаротаў, і даў мне гэтую праблему. ВЫ маеце mod максімальныя значэння?
enzopezzano
23-07-2014, 00:17
На некаторых. Bravo 150, падрыхтаваны трэк, напрыклад.
tecnoecu
17-08-2014, 14:15
пачынае працаваць з крокам нізкіх коштах, і паглядзець, як паводзіць сябе аўтамабіль