КПК

Перегляд Повної Версії : ktag запису e2prom edc16 c3, peugeot 206 1.4 hdi

Alfiuccio
05-07-2014, 23:51
Привіт усім....я зробив читання e2prom блоку управління peugeot 206 edc16 c3 1.4 hdi для виконання scodifica.....поки все ок.....оброблений, файл, роблю записи....все ок, запис завершена успішно.....перечитую знову e2prom і дорівнює орі....мені цікаво, чому не пише e2prom? на флеш, не все ок....Спасибі всім заздалегідь....
P.S ktah=клон

alien78
07-07-2014, 18:58
ти перевірив два файли(ori) і mod), перш ніж писати? чому? багато разів програмне забезпечення, вам кажуть, що операція пройшла успішно, але, в дійсності? не міняють нічого

Alfiuccio
07-07-2014, 21:12
привіт alien дякую за співпрацю, однак, редагування файлів і було зроблено....насправді я переписав кілька раз файл mod, але коли я читаю, я отримую з файлу орі, як ніби не було зроблено жодних змін.......

Alfiuccio
03-11-2014, 20:39
проблема вирішена за допомогою galletto....писань зроблено правильно....проблема в моєму ktag, що не виконує написання....

djole
good files

danny677
good files

але якщо ваш мозок в стані зрозуміти, що зі спамом, що ви робите в співтоваристві sparirai з форуму на кілька годин ??

madymax
I had the same problem with a Mazda 3 1.6 d ecu also edc16c3
If you will pay attention at the protocol's eeprom і eeprom on the ecu you will see it's different size.
One is 95160 і kess is expecting 95640.
So DO not use kess on writing EDC16c9 eeprom.

Giuseppetecnocar
Приємно Йосип купив недавно kessv2 клон я намагався читати citroen c3 1.4 hdi cn ебу siemens і говорить мені, що повинна бути прочитана через can або клайн, але не знаю куди підключити контакти ви можете сказати мені, де знайти інструкцію, заздалегідь спасибі

cinqueturbo
Приємно Йосип купив недавно kessv2 клон я намагався читати citroen c3 1.4 hdi cn ебу siemens і говорить мені, що повинна бути прочитана через can або клайн, але не знаю куди підключити контакти ви можете сказати мені, де знайти інструкцію, заздалегідь спасибі

У цьому й заковика, що перебуває часто на різних автомобілях..

у мене доля трохи досвіду, і я дам тобі простий рада,

в залежності від віку автомобіля, вибрати протокол, тобто (K-line старі) (Can останніх) ви також можете знайти K-line Can разом в а / м VAG і мова і подібне..

у будь-якому випадку, ви можете прочитати його в будь-якому випадку не "нічого не відбувається" і робить перевірку файлів, щоб упевнитися..

ви також можете помітити різницю у швидкості читання, що, безумовно, буде ще один ключ, щоб додати до досвіду