КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Freelander МКЦ 104392 scodifica

raffaell0
04-07-2014, 01:19
Добры вечар, я павінен зрабіць scodifica разам да rover Freelander з Ecu MKC104392. Калі qulacuno файл ужо? спрабаваў, было б вельмі добра.Я soft для scodifica, але я не правяраў іх, калі яны ідуць.
Дзякуй

klajdin
04-07-2014, 10:13
Добры вечар, я павінен зрабіць scodifica разам да rover Freelander з Ecu MKC104392. Калі qulacuno файл ужо? спрабаваў, было б вельмі добра.Я soft для scodifica, але я не правяраў іх, калі яны ідуць.
Дзякуй

Добры дзень, паспрабуйце яго і дайце нам ведаць..

raffaell0
04-07-2014, 20:25
Дзякуй.Але машыну не заводзіць.Але шпіен dell иммобилайзера выключаецца, калі я ўключаю карціну.Затым павярнуць ключ x, каб прывесці ў рух і нічога не адбываецца.Рухавік d стартар не круціцца.Не ? l иммобилайзера, дакладна? Факт ? што знаходзіцца на дарозе, на стаянцы.Як вы думаеце, што ?? Блок, а прыводзіць у рух.

klajdin
04-07-2014, 22:12
Добры дзень , магчыма я знайшоў правільным кіраўніцтвам, але ? на англійскай мове і вы не разумееце, добра, а вы можаце зрабіць тэст, толькі водступ і крок на Кампутар, і месца,

raffaell0
04-07-2014, 22:56
Гледзячы вакол, я бачу з пасады, як стартар партыя, і cio? ен "Starter solenoid" было б упп? над самакат? І калі ? той,c?? кіраўніцтва: ecio? што я павінен паспрабаваць зрабіць тэст, з дапамогай адверткі з шырыней і зрабіць кароткі, з двума полюсамі для праверкі ? rel?.
Прама зараз я не магу даказаць, ch? ? на вуліцы, і ? цемна.

gezame
05-07-2014, 02:53
Прывітанне
Вам трэба зрабіць мост у рэле электрарухавіка d avivamiento, і робіць добра scodifica, аўтамабіль без праблем.
Гэты аўтамабіль вы год праблема-дэ-inmo, электрарухавік d avivamento, не працуе.

klajdin
05-07-2014, 09:13
Добры дзень !
або зрабіць мост непасрэдна ў rel? як кажа gezame або выконвайце інструкцыі, што б амаль тое ж самае, але ў immo box адключаны, варта паспрабаваць яго...

raffaell0
07-07-2014, 09:39
Прывітанне я абавязаны ісці пад панэлі прыбораў і зняць усе x знайсці транспондер eponticellarlo як у кіраўніцтве?
* gezame,як rel? ? што мне мост? У блоку засцерагальнікаў у маторным Адсеку?
Калі аддзяляецца l immobox працуе цэнтральны замак з пульта?
Дзякуй

Grazie.Mette ў moto.Ho ponticellato гняздо скрынкі dell иммобилайзер

Ужо
07-07-2014, 21:11
Grazie.Mette ў moto.Ho ponticellato гняздо скрынкі dell иммобилайзер

Прабачце... potesti лепш растлумачыць? быў иммо або рухавіка, які difettava?

raffaell0
07-07-2014, 22:50
скрынкі immo. Ці ecu, які не даваў l ok all immo off. Я рэдагаваць 3 файла, некаторыя праграмы, але яны давалі ўсе тыя ж адрасы ў 00 00 00. Я спрабаваў толькі з файла immo off, і не ? гульні. Факт у тым, што апазнаў ключ, памер сід, і нічога не хадзіў, рухавік d стартар.Тое, што дзіўны аўтамабіль,усе машыны, якія ў іх былі праблема з иммо/ключ-стартар круціў, толькі упп? бензін не напалі. Гэта-тое, чаму? я пацеў qu?. Я не разумеў, cos?было.Затым аўтамабіль быў на дарозе, вы ведаеце, што па**а, гучыць?сігнал трывогі, і тады вы забудзеце пра інструмент , або што-то.
Я зняў прыборную панэль, і я ponticellato гняздо, як у некаторых guide/фота.
Для тых, хто мае тую ж праблему, я заўважыў на электрарухавік стартара d 3 драты.Адзін з іх, і p? pi? тонкі, што ? звязаны з скрынкі immo.І менавіта раздымы былі дастаткова акісленыя. Я думаў, што гэта іх, але не гэтак жа.
Дзякуй усім