Перегляд Повної Версії : передача файлів орі від однієї машини до іншої, ідентичною
macinische90
03-07-2014, 11:11
Доброго ранку всім, я сподіваюся, що хтось може мені допомогти,то в нас є 2 машини однакові ж орі, сам же двигун працює, машина ? був поставлений, всередині файлу ori відображається kess потім кодується,тепер моє питання ?: я можу прочитати його півень цей файл і помістити його в іншій машині? Я просто його прочитати( не відкрити його, тому що неможливо), і запишіть його в інший? Ви пу? робити?
Спасибі всім і гарного дня
Доброго ранку всім, я сподіваюся, що хтось може мені допомогти,то в нас є 2 машини однакові ж орі, сам же двигун працює, машина ? був поставлений, всередині файлу ori відображається kess потім кодується,тепер моє питання ?: я можу прочитати його півень цей файл і помістити його в іншій машині? Я просто його прочитати( не відкрити його, тому що неможливо), і запишіть його в інший? Ви пу? робити?
Спасибі всім і гарного дня
факти питання, як ви думаєте, процесор ебу зчитує файл закодований з kessv2 master? і з чого scodifica, щоб зрозуміти карти.
macinische90
03-07-2014, 12:33
Мій друг, як мені здається, відзначити деяку неприязнь в моєму ставленні... Ne привіт ne доброго ранку... Не, мені здається, бути грубим, в, напишіть своє запитання...
macinische90
03-07-2014, 12:39
факти питання, як ви думаєте, процесор ебу зчитує файл закодований з kessv2 master? і з чого scodifica, щоб зрозуміти карти.
Якщо ви хочете відповісти добре, інакше амінь, якщо я відправив питання ? чому? я не знаю відповіді і, тим більше, питання я задаю, мені щось не знаю...
Мій друг, як мені здається, відзначити деяку неприязнь в моєму ставленні... Ne привіт ne доброго ранку... Не, мені здається, бути грубим, в, напишіть своє запитання...
ніяка неприязнь, ? тільки те, що іноді будуть розміщені питання, що якщо ми розмірковуємо трохи не служити в twitter, ви хочете, добрий день, ок, тобі все-таки дав, але моя відповідь-питання на ваше питання залишається. якщо ви хочете швидкий відповідь, я тобі можу дати, але, я думаю, більш цікавим для вас теж туди для міркування.
p.s. подивимося, що скажуть інші.
macinische90
03-07-2014, 12:56
ніяка неприязнь, ? тільки те, що іноді будуть розміщені питання, що якщо ми розмірковуємо трохи не служити в twitter, ви хочете, добрий день, ок, тобі все-таки дав, але моя відповідь-питання на ваше питання залишається. якщо ви хочете швидкий відповідь, я тобі можу дати, але, я думаю, більш цікавим для вас теж туди для міркування.
p.s. подивимося, що скажуть інші.
Ок, ви праві, але якщо ці речі я знаю менше, ніж 0, або якщо пишу, означає, що gi? ми, міркував я... Для вас, що ви знаєте, можуть бути настільки елементарні, можливо, для когось ще немає.... Я б зробив більше? задоволення, яке я б дав відповідь... Якщо запитаєте мене те, що я вам відповідаю, що я не роблю, що я кажу ragionaci подумайте, etc..
fabiovts88
04-07-2014, 13:04
вибачте мене ? підключені автомобіль з kess v2 і півник клон мені вдалося витягнути мар файл і відкрити його з ecm titanium я не розумію, де ? проблема
legendaryslave
04-07-2014, 23:40
що машини ми говоримо ? якщо це сталося, мені б так, я машину змінений bdm давайте втратити те орі створенні тільки інших варіантів, то буду в орі, починаючи з sw і hw правильно, то я б зробив порівняння і cericherei вихідний файл, або, як мінімум, вибирати для реконструкції
В потім спокійно читати з іншим інструментом, і відкрити її або запишіть його без проблем.З повагою.
Senna_90
14-07-2014, 20:09
що машина????
я на renaul clio одного, я прочитав карту, мод і написано в інший clio ідентичні....все працює!!!!
Очі зробити такі зміни. Ви дуже пощастило. Пропоную наступного разу зробити з ecm titanium
Зберегти кроком, а потім вставити їх в свій файл орі. У будь-якому випадку, щоб залишатися в темі, коли ви пишете з kess, його можна навіть читати
І модифікувати за допомогою інших інструментів.тільки один раз я ? сталося так, що на edc16c39 лох поклав ключ rsa у файл, щоб не зробити її більше? змінити, але не знав, що виробництво серйозне, ви могли відновити.
Дякую за пораду!!!!
Так що я ризикував блокування ecu? Якщо rimettevo його, коли він повертався ок??
я новачок і вибачте, якщо задаю дурні питання, і для вас, можливо бронювання!!!
Що ? ключ RSA???
Спосіб захисту зареєстрований і не розголошувати роботи.
Спосіб захисту зареєстрований і не розголошувати роботи.
якщо ви говорите RSA-ключів ви повністю поза дороги.
Потім ці ключі RSA не служать нічого??
- Але що??
sportknight
06-01-2015, 13:01
я ризикував залишитися в 500 км від дому, щоб файл інший автомобіль з таким же номером hw і sw,удачі побажав, щоб я ostinai, щоб читати мій оригінальний...
Звичайно, ніколи не довіряти таблички, що ось над ecu! Всі id, і якщо можливо читання.
racanacci
23-02-2015, 11:50
ви, ймовірно, навіть якщо пише файл ORI з однієї машини на іншу?
номери hw і sw повинні бути рівними, але потім в залежності від типу машини, деякі абсолютно не робити, подивитися, що bmw з таким же номером sw змінюється в залежності від cks.
racanacci
23-02-2015, 15:22
вибачте, неуцтво, що ви маєте на увазі під cks?
clabsport
24-02-2015, 19:31
Привіт, і хорошою ідеєю буде відкрити пост, вставивши скільки пі? дані можливості, як тип транспортного засобу, об'єм двигуна і ебу, принаймні, це.
Сказав, що є? як ? була розміщена попиту ? неясно.
Зазвичай, якщо ми хочемо скопіювати Мод в інший автомобіль.
- Ми читаємо Мод від автомобіля, Орі
- Потім ми читаємо орі від автомобіля можна змінити
- Копіюємо Мод в' Золотих
- Ми пишемо мод на автомобіль, який раніше був орі.
Не давайте, не по темі. використайте кнопку пошук або відкрити новий пост, якщо ми не знайдемо відповіді на наші запитання.
clabsport
24-02-2015, 19:34
Привіт, і хорошою ідеєю буде відкрити пост, вставивши скільки пі? дані можливості, як тип транспортного засобу, об'єм двигуна і ебу, принаймні, це.
Сказав, що є? як ? була розміщена попиту ? неясно.
Зазвичай, якщо ми хочемо скопіювати Мод в інший автомобіль.
- Ми читаємо Мод від автомобіля, Орі
- Потім ми читаємо орі від автомобіля можна змінити
- Копіюємо Мод в' Золотих
- Ми пишемо мод на автомобіль, який раніше був орі.
Не давайте, не по темі. використайте кнопку пошук або відкрити новий пост, якщо ми не знайдемо відповіді на наші запитання.
Вибачте, ми читаємо МОД автомобіля змінений і ОРІ автомобіля з картою ЗОЛОТО