КПК

Прагляд Поўнай Версіі : перадача файлаў крычы ад адной машыны да іншай, ідэнтычнай

macinische90
03-07-2014, 11:11
Добрай раніцы ўсім, я спадзяюся, што хто-то можа мне дапамагчы,то ў нас есць 2 машыны аднолькавыя ж крычы, сам жа рухавік працуе, машына ? быў пастаўлены, ўнутры файла ori адлюстроўваецца kess потым кадуецца,цяпер мой пытанне ?: я магу прачытаць яго певень гэты файл і змясціць яго ў іншай машыне? Я проста яго прачытаць( не адкрыць яго, таму што немагчыма), і запішыце яго ў іншы? Вы пу? рабіць?
Дзякуй усім і добрага дня

ugoboss
03-07-2014, 12:27
Добрай раніцы ўсім, я спадзяюся, што хто-то можа мне дапамагчы,то ў нас есць 2 машыны аднолькавыя ж крычы, сам жа рухавік працуе, машына ? быў пастаўлены, ўнутры файла ori адлюстроўваецца kess потым кадуецца,цяпер мой пытанне ?: я магу прачытаць яго певень гэты файл і змясціць яго ў іншай машыне? Я проста яго прачытаць( не адкрыць яго, таму што немагчыма), і запішыце яго ў іншы? Вы пу? рабіць?
Дзякуй усім і добрага дня

факты пытанне, як вы думаеце, працэсар эбу счытвае файл, закадаваны з kessv2 master? і з чаго scodifica, каб зразумець карты.

macinische90
03-07-2014, 12:33
Мой сябар, як мне здаецца, адзначыць некаторую непрыязнасць у маім дачыненні да... Ne прывітанне ne добрай раніцы... Не, мне здаецца, быць грубым, у, напішыце свае пытанне...

macinische90
03-07-2014, 12:39
факты пытанне, як вы думаеце, працэсар эбу счытвае файл, закадаваны з kessv2 master? і з чаго scodifica, каб зразумець карты.
Калі вы хочаце адказаць добра, інакш амін, калі я адправіў пытанне ? чаму? я не ведаю адказу і, тым больш, пытанне я задаю, мне што-то не ведаю...

ugoboss
03-07-2014, 12:47
Мой сябар, як мне здаецца, адзначыць некаторую непрыязнасць у маім дачыненні да... Ne прывітанне ne добрай раніцы... Не, мне здаецца, быць грубым, у, напішыце свае пытанне...

ніякая непрыязнасць, ? толькі тое, што часам будуць размешчаны пытанні, што калі мы разважаем трохі не служыць у twitter, вы хочаце, добры дзень, ок, табе ўсе ж даў, але мой адказ-пытанне на ваш пытанне застаецца. калі вы хочаце хуткі адказ, я табе магу даць, але, я думаю, больш цікавым для вас таксама туды для развагі.

ps. паглядзім, што адкажуць іншыя.

macinische90
03-07-2014, 12:56
ніякая непрыязнасць, ? толькі тое, што часам будуць размешчаны пытанні, што калі мы разважаем трохі не служыць у twitter, вы хочаце, добры дзень, ок, табе ўсе ж даў, але мой адказ-пытанне на ваш пытанне застаецца. калі вы хочаце хуткі адказ, я табе магу даць, але, я думаю, больш цікавым для вас таксама туды для развагі.

ps. паглядзім, што адкажуць іншыя.

Ок, вы маеце рацыю, але калі гэтыя рэчы я ведаю менш, чым 0, або калі пішу, азначае, што gi? мы, разважаў я... Для вас, што вы ведаеце, могуць быць настолькі элементарныя, магчыма, для каго-то яшчэ няма.... Я б зрабіў больш? задавальненне, якое я б даў адказ... Калі спытаеце мяне тое, што я вам адказваю, я не раблю, што я кажу ragionaci падумайце, etc..

fabiovts88
04-07-2014, 13:04
прабачце мяне ? падлучаныя аўтамабіль з kess v2 і пеўнік клон мне ўдалося выцягнуць мар файл і адкрыць яго з ecm titanium я не разумею, дзе ? праблема

legendaryslave
04-07-2014, 23:40
што машыны мы гаворым ? калі гэта здарылася, мне б так, я машыну зменены ў bdm давайце страціць тое крычы стварэнні толькі іншых варыянтаў, то буду ў крычы, пачынаючы з sw і hw правільна, то я б зрабіў параўнанне і cericherei зыходны файл, або, як мінімум, выбіраць для рэканструкцыі

neo
05-07-2014, 08:22
І потым спакойна чытаць з іншым інструментам, і адкрыць яе або запішыце яго без problemi.Saluti.

Senna_90
14-07-2014, 20:09
што машына????

MarcoDJ
29-11-2014, 01:10
я на renaul clio аднаго, я прачытаў карту, мод і напісана ў іншы clio ідэнтычныя....усе працуе!!!!

Mikigor
29-11-2014, 14:05
Вочы зрабіць такія змены. Вы вельмі пашанцавала. Прапаную ў наступны раз зрабіць з ecm titanium
Захаваць крокам, а затым іх ўставіць у свой файл крычы. У любым выпадку, каб заставацца ў тэме, калі вы пішаце з kess, яго можна нават чытаць
І мадыфікаваць з дапамогай іншых інструментаў.толькі адзін раз я ? здарылася так, што на edc16c39 лох паклаў ключ rsa ў файл, каб не зрабіць яе больш? змяніць, але не ведаў, што вытворчасць сур'езнае, вы маглі аднавіць.

MarcoDJ
29-11-2014, 14:30
Дзякуй за параду!!!!
Так што я рызыкаваў блакавання ecu? Калі rimettevo яго, калі ен вяртаўся ок??
я пачатковец і прабачце, калі задаю дурныя пытанні, і для вас, магчыма браніраванне!!!
Што ? ключ RSA???

robo
04-01-2015, 14:46
Спосаб абароны зарэгістраваны і не выдаваць працы.

ugoboss
04-01-2015, 14:50
Спосаб абароны зарэгістраваны і не выдаваць працы.

калі вы кажаце RSA-ключоў вы цалкам па-за дарогі.

MarcoDJ
05-01-2015, 00:52
Затым гэтыя ключы RSA не служаць нічога??
- Але што??

sportknight
06-01-2015, 13:01
я рызыкаваў застацца ў 500 км ад дома, каб файл іншы аўтамабіль з такім жа нумарам hw і sw,удачы пажадаў, каб я ostinai, каб чытаць мой арыгінальны...

robo
06-01-2015, 14:08
Вядома, ніколі не давяраць таблічкі, што вось над ecu! Усе id, і калі магчыма чытанне.

racanacci
23-02-2015, 11:50
вы, верагодна, нават калі піша файл ВРІ з адной машыны на іншую?

ugoboss
23-02-2015, 13:55
нумары hw і sw павінны быць роўнымі, але затым у залежнасці ад тыпу машыны, некаторыя абсалютна не рабіць, паглядзець, што bmw з тым жа нумарам sw змены ў адпаведнасці з cks.

racanacci
23-02-2015, 15:22
выбачайце, невуцтва, што вы маеце на ўвазе пад cks?

clabsport
24-02-2015, 19:31
Прывітанне, і добрай ідэяй будзе адкрыць пост, уставіўшы колькі пі? дадзеныя магчымасці, як тып транспартнага сродку, аб'ем рухавіка і блока кіравання, па крайняй меры, гэта.
Сказаў, што есць? як ? была размешчана попыту ? незразумела.
Звычайна, калі мы хочам скапіяваць Мод у іншы аўтамабіль.
- Мы чытаем Мод ад аўтамабіля, на Врі
- Затым мы чытаем крычы ад аўтамабіля можна змяніць
- Капіяваны Мод у' Залатых
- Мы пішам мод на аўтамабіль, які раней быў крычы.
Не давайце, не па тэме. выкарыстоўвайце кнопку пошук або адкрыць новы пост, калі мы не знойдзем адказы на нашы пытанні.

clabsport
24-02-2015, 19:34
Прывітанне, і добрай ідэяй будзе адкрыць пост, уставіўшы колькі пі? дадзеныя магчымасці, як тып транспартнага сродку, аб'ем рухавіка і блока кіравання, па крайняй меры, гэта.
Сказаў, што есць? як ? была размешчана попыту ? незразумела.
Звычайна, калі мы хочам скапіяваць Мод у іншы аўтамабіль.
- Мы чытаем Мод ад аўтамабіля, на Врі
- Затым мы чытаем крычы ад аўтамабіля можна змяніць
- Капіяваны Мод у' Залатых
- Мы пішам мод на аўтамабіль, які раней быў крычы.
Не давайце, не па тэме. выкарыстоўвайце кнопку пошук або адкрыць новы пост, калі мы не знойдзем адказы на нашы пытанні.

Прабачце, мы чытаем МОД аўтамабіля зменены і ВРІ аўтамабіля з картай ЗОЛАТА