Прагляд Поўнай Версіі : пытанне, каб адпраўляць файлы на врі
прывітанне ўсім хацеў задаць пытанне, што тычыцца файла крычы... я шмат у банк дадзеных, але ўсе ложку з Genius у dimsport. з'яўляюцца дапушчальнымі арыентацыі ці маюць нейкае асаблівае прызнанне, які ідэнтыфікуе іх як ложку ад іх?
нават калі ў мяне няма паведамленняў у актыве, і я лічу пачатковец у мяне есць дазвол на postarli?
дзякуй
legendaryslave
02-07-2014, 00:01
прывітанне ўсім хацеў задаць пытанне, што тычыцца файла крычы... я шмат у банк дадзеных, але ўсе ложку з Genius у dimsport. з'яўляюцца дапушчальнымі арыентацыі ці маюць нейкае асаблівае прызнанне, які ідэнтыфікуе іх як ложку ад іх?
нават калі ў мяне няма паведамленняў у актыве, і я лічу пачатковец у мяне есць дазвол на postarli?
дзякуй
я не думаю, што яны могуць быць выкарыстаны з іншымі soft могуць быць выкарыстаны толькі з race
я не думаю, што яны могуць быць выкарыстаны з іншымі soft могуць быць выкарыстаны толькі з race
калі доказам месцы, вы можаце зрабіць параўнанне файл з-ложак з dvd-агульны і ўбачыць, ці есць адрозненні...я не ў mmomento іншы плэер паслядоўны і я не магу зрабіць розніцу
я ведаю, што genius закона, у памерах, усе свае, не стандартныя амаль для ўсіх інтэрфейсаў.
gianni1001
22-08-2014, 22:34
Пытанне
Калі б файл ori мадэлі аўто ўжо? у банк дадзеных, але з HW і SW
адрозніваецца v? ну ці ? бескарысна ўставіць яго?
leandro89
23-08-2014, 03:54
Пытанне
Калі б файл ori мадэлі аўто ўжо? у банк дадзеных, але з HW і SW
адрозніваецца v? ну ці ? бескарысна ўставіць яго?
заўседы кажаце чытання з інструментамі dimsport?
gianni1001
23-08-2014, 18:55
Няма чытання з KESS v2
Машыніст
23-08-2014, 19:13
Калі ў банку дадзеных, крычы, не існуе файла з гэтага' HW і SW, то вы можаце снд?. :)