Перегляд Повної Версії : fiat punto 1.2 мдж 90hp mjd6f3hw04p sw 3546PB80
привіт всім, є питання, з моєї kessv2 клон, я не можу читати цей блок ? проблема мого інструменту? ви можете читати тільки до школи чи є інший спосіб?
Backgroop
30-06-2014, 16:50
Цей ecu читати тільки в BDM, якщо не хочете, щоб відкрити її, приготуйте файл ori змінили і повторити
З FGTech ви можете зробити Віртуальні Read але спочатку я зроблю, питання: версія програмного Забезпечення, яке має свій інструмент у пам'яті збігається насправді програмне Забезпечення запрограмовано в ECU?
я займався цим питання, чому? я хотів подивитися, якщо ця машина була зіставлена, чому? на низьких обертах, коли я йду, щоб дати газ, машина не йде, то при вході в турбо-машина йде ? диво
blackwolf76
30-06-2014, 21:35
З FGTech ви можете зробити Віртуальні Read але спочатку я зроблю, питання: версія програмного Забезпечення, яке має свій інструмент у пам'яті збігається насправді програмне Забезпечення запрограмовано в ECU?
Я, зроблені na припливу з моєї fgtech їх у послідовний і роблять із-за spergiuri у мене ніколи не було проблем...
привіт всім, є питання, з моєї kessv2 клон, я не можу читати цей блок ? проблема мого інструменту? ви можете читати тільки до школи чи є інший спосіб?
але тому, що 1.2 , не 1300 ці mjtd?
rdponline
30-06-2014, 22:58
Що на малих обертах affoghino деякі роблять це трохи всіх, ви повинні перевірити, якою мірою засмічення знаходиться впускний колектор, а потім, можливо, покладіть руку на карту...
legendaryslave
01-07-2014, 00:04
я займався цим питання, чому? я хотів подивитися, якщо ця машина була зіставлена, чому? на низьких обертах, коли я йду, щоб дати газ, машина не йде, то при вході в турбо-машина йде ? диво
з virtual rear впевнений, не подивитися ? зіставлений, але, перш ніж потрапити до того, з діагнозом активна параметрів і кинути його в очі на масове тиск повітря turbo і виконавців, параметри, відповідь буде одна, я вам ставлю запитання, що буде відсутній в момент недолік?
вибачте ugoboss я був неправий.
Я чистий, трубопроводи всмоктування і машина ? покращена велике вам дякую за всі поради
вибачте ugoboss я був неправий.
Я чистий, трубопроводи всмоктування і машина ? покращена велике вам дякую за всі поради
прямо зараз, що ви очищені протоки ? час chiudergli в egr, якщо ви цього ще не зробили.
overbooster
04-07-2014, 23:54
прямо зараз, що ви очищені протоки ? час chiudergli в egr, якщо ви цього ще не зробили.
насправді там заробітку, а також у відповідь на турбо басів