Прагляд Поўнай Версіі : fiat punto 1.2mj 90hp mjd6f3hw04p sw 3546PB80
прывітанне ўсім, есць пытанне, з маей kessv2 клон, я не магу чытаць гэты блок ? праблема майго інструмента? вы можаце чытаць толькі да школы ці есць іншы спосаб?
Backgroop
30-06-2014, 16:50
Гэты ecu чытаць толькі ў BDM, калі не хочаце, каб адкрыць яе, прыгатуйце файл ori змянілі і паўтарыць
З FGTech вы можаце зрабіць Віртуальныя Read але спачатку я зраблю, пытанне: версія праграмнага Забеспячэння, якое мае свой інструмент, у памяці супадае на самай справе з праграмнае Забеспячэнне запраграмавана ў ECU?
я займаўся гэтым пытанне, чаму? я хацеў паглядзець, калі гэтая машына была супастаўленая, чаму? на нізкіх абарачэннях, калі я іду, каб даць газ, машына не ідзе, то пры ўваходзе ў турба-машына ідзе што ? цуд
blackwolf76
30-06-2014, 21:35
З FGTech вы можаце зрабіць Віртуальныя Read але спачатку я зраблю, пытанне: версія праграмнага Забеспячэння, якое мае свой інструмент, у памяці супадае на самай справе з праграмнае Забеспячэнне запраграмавана ў ECU?
Я, зробленыя na прыліву з маей fgtech іх у паслядоўны і робяць з-за spergiuri у мяне ніколі не было праблем...
прывітанне ўсім, есць пытанне, з маей kessv2 клон, я не магу чытаць гэты блок ? праблема майго інструмента? вы можаце чытаць толькі да школы ці есць іншы спосаб?
але таму, што 1.2 , не 1300 гэтыя mjtd?
rdponline
30-06-2014, 22:58
Што на малых абарачэннях affoghino некаторыя робяць гэта трохі усіх, вы павінны праверыць, у якой ступені засмечвання знаходзіцца впускной калектар, а затым, магчыма, пакладзеце руку на карту...
legendaryslave
01-07-2014, 00:04
я займаўся гэтым пытанне, чаму? я хацеў паглядзець, калі гэтая машына была супастаўленая, чаму? на нізкіх абарачэннях, калі я іду, каб даць газ, машына не ідзе, то пры ўваходзе ў турба-машына ідзе што ? цуд
з virtual rear упэўнены, не паглядзець ? сопоставлен, але, перш чым трапіць да таго, з дыягназам актыўная параметраў і кінуць яго ў вочы на масавае ціск паветра turbo і выканаўцаў, параметры, адказ будзе адзін, я вам задаю пытанне, што будзе адсутнічаць у момант недахоп?
выбачайце ugoboss я быў няправы.
Я чысты, трубаправоды ўсмоктвання і машына ? палепшаная вялікае вам дзякуй за ўсе парады
выбачайце ugoboss я быў няправы.
Я чысты, трубаправоды ўсмоктвання і машына ? палепшаная вялікае вам дзякуй за ўсе парады
прама зараз, што вы ачышчаны пратокі ? час chiudergli у egr, калі вы гэтага яшчэ не зрабілі.
overbooster
04-07-2014, 23:54
прама зараз, што вы ачышчаны пратокі ? час chiudergli у egr, калі вы гэтага яшчэ не зрабілі.
на самай справе там заробку, а таксама ў адказ на турба басоў