КПК

Перегляд Повної Версії : Прилади обмін спідометра і коригування км

xathanatosx
29-06-2014, 21:55
Привіт я хотів би знати, що я повинен купити, що прийнято, і що програмне забезпечення, щоб змінити спідометра і коригувати км, 159.
дякую

gionag
30-06-2014, 12:35
я на 147 я не повинен робити нічого особливого. після заміни картина, я використовував *********** для того щоб вирівняти км.
в якості програмного забезпечення для?... не працює тому.. тільки вперед, тому, якщо ви берете рамки з км > тих, які у вас в ecu не зробите.

в моєму випадку було добре, чому? екю повідомив 200xxx км і contakm він 110xxx....

redfifty
30-06-2014, 13:00
Для основи або, що ви отримаєте програматор eprom, демонтуйте його e2p і перепрограмуйте чи є інструменти, які роблять з послідовного типу smook tool.
Для ecu не знаю, добре, якщо ви повинні зробити той же самий процес, щоб зняти e2p, чекає експерти

xathanatosx
30-06-2014, 15:29
Але не се в бік зробити від розетки бд?

michele30
30-06-2014, 21:46
з кабелем куріння ви їх спокійно рамках, то для вирівнювання безконтактними вам знадобиться комп'ютер, діагностики або *********** чи багато інші торговельні поставки

xathanatosx
30-06-2014, 23:09
з кабелем куріння ви їх спокійно рамках, то для вирівнювання безконтактними вам знадобиться комп'ютер, діагностики або *********** чи багато інші торговельні поставки

з multiecuscan ви можете тільки збільшити км. авто 87.000 км, а новий я сумніваюся, що він так мало, якщо б він занадто багато км ну.....

redfifty
30-06-2014, 23:22
з multiecuscan ви можете тільки збільшити км. авто 87.000 км, а новий я сумніваюся, що він так мало, якщо б він занадто багато км ну.....

саме послідовний вам потрібно кабель куріння... чи я не знаю, якщо є інші hw

legendaryslave
30-06-2014, 23:57
Привіт я хотів би знати, що я повинен купити, що прийнято, і що програмне забезпечення, щоб змінити спідометра і коригувати км, 159.
дякую

якщо вам потрібно зробити тільки для вашої машини, я думаю, що потрібно звернутися до професіонала, вартість обладнання і програмного забезпечення, не покриє, мінімально за рахунок роботи на себе