Прагляд Поўнай Версіі : Прыборы абмен спідометра і карэкціроўка км
xathanatosx
29-06-2014, 21:55
Прывітанне я хацеў бы ведаць, што я павінен купіць, што прынята, і што праграмнае забеспячэнне, каб змяніць спідометра і карэктаваць км, 159.
дзякуй
я на 147 я не павінен рабіць нічога асаблівага. пасля замены карціна, я выкарыстаў *********** для таго каб выраўнаваць км.
у якасці праграмнага забеспячэння для?... не працуе таму.. толькі наперад, таму калі вы бераце рамкі з < > тых, якія ў вас у ecu не зробіце.
у маім выпадку было добра, чаму? экю паведаміў 200xxx км і contakm ен 110xxx....
redfifty
30-06-2014, 13:00
Для асновы або, што вы атрымаеце программатор eprom, демонтируйте яго e2p і перепрограммируйте ці есць інструменты, якія робяць з паслядоўнага тыпу smook tool.
Для ecu не ведаю, добра, калі вы павінны зрабіць, гэта той жа самы працэс, каб зняць e2p, чакае эксперты
xathanatosx
30-06-2014, 15:29
Але не се ў бок зрабіць ад разеткі бд?
michele30
30-06-2014, 21:46
з кабелем курэння вы іх спакойна рамках, то для выраўноўвання бескантактавымі вам спатрэбіцца кампутар, дыягностыкі або *********** ці многія іншыя гандлевыя пастаўкі
xathanatosx
30-06-2014, 23:09
з кабелем курэння вы іх спакойна рамках, то для выраўноўвання бескантактавымі вам спатрэбіцца кампутар, дыягностыкі або *********** ці многія іншыя гандлевыя пастаўкі
з multiecuscan вы можаце толькі павялічыць км. аўто 87.000 км, а новы я сумняваюся, што ен так мала то, калі б ен занадта шмат < ну.....
redfifty
30-06-2014, 23:22
з multiecuscan вы можаце толькі павялічыць км. аўто 87.000 км, а новы я сумняваюся, што ен так мала то, калі б ен занадта шмат < ну.....
менавіта паслядоўны вам трэба кабель курэння... ці я не ведаю, калі есць іншыя hw
legendaryslave
30-06-2014, 23:57
Прывітанне я хацеў бы ведаць, што я павінен купіць, што прынята, і што праграмнае забеспячэнне, каб змяніць спідометра і карэктаваць км, 159.
дзякуй
калі вам трэба зрабіць толькі для вашай машыны, я думаю, што трэба звярнуцца да прафесіяналу, кошт абсталявання і праграмнага забеспячэння, не пакрые, мінімальна за кошт працы на сябе