Прагляд Поўнай Версіі : помпа Bosch Ford fiesta
Добры дзень, я замяніў помпу на дызель-Ford fiesta 2000 года. Не ў мяне помпа стары, цяпер мантуе Bosch 0470004006 выкарыстоўваецца, і, натуральна, не ў бок. Як вы думаеце, замовіўшы дыягностыкі Ford vcm клон магу яе пакінуць? Або c ? працэдура-й? проста? Дзякуй dell за дапамогай.
legendaryslave
27-06-2014, 21:59
што аўтамабілізацыі мы гаворым ?
blackwolf76
28-06-2014, 00:37
Павінна быць, тыпу фокус... на колькі я ведаю ў ford scodificano толькі помпа, проста portargliela і робяць у школе.
На самай справе я хацеў бы ведаць, калі есць спосаб зрабіць так, толькі d зараз.
вы можаце зрабіць з bosch kts кабель сеткавы адаптар на 5 хвілін :)
Да жаль, на дадзены момант kts не ? і для кішэні
blackwolf76
28-06-2014, 18:21
вы можаце зрабіць з bosch kts кабель сеткавы адаптар на 5 хвілін :)
гэта мне ? ...
я мог бы паказаць працэдуру?? У мяне kts, і я ніколі не ведаў аб гэтай функцыі...:(
У вас есць кабель? А калі выкарыстоўвайце адаптар трэба зрабіць дыягностыку непасрэдна да помпы c'? надпіс у плэйліст дыягностыка помпа pv .
blackwolf76
28-06-2014, 18:38
і голас дыягностыка і робіць scodifica??
У мяне 540 без адаптара, але мой сябар мае 650 ? абсталяваны ўсім неабходным для гэтых помпаў, у тым ліку і кабель харчавання пераменнага току.
Я ці 570, кабель і праграмнае забеспячэнне роўна гэта scodifica робіць панны :-)