КПК

Перегляд Повної Версії : Рада Діагностики launch

lupo1
25-06-2014, 13:21
доброго ранку всім, я сподіваюся, що розмістив в правильному розділі; хочу запитати ради про купівлю діагностики, зокрема мені ? був запропонований launch x431 diagun, хтось з вас його використовує?як ви? ? добре з азіатських автомобілів? або я повинен взяти щось ще?

legendaryslave
25-06-2014, 13:32
відмінний діагноз, звичайно, не всі, не повністю російська, але йде, охоплює цілий ряд транспортних засобів, які інші діагнози, якщо вони мріють, йде ovviamante пропонувалися і інші інструменти, часто виявляється дуже корисним тобі порада, враховуючи ціну мало

lupo1
25-06-2014, 13:46
відмінний діагноз, звичайно, не всі, не повністю російська, але йде, охоплює цілий ряд транспортних засобів, які інші діагнози, якщо вони мріють, йде ovviamante пропонувалися і інші інструменти, часто виявляється дуже корисним тобі порада, враховуючи ціну мало
Спасибі, то що ? у російську ? в англійську чи іншу мову? ( англійська мова жувати трохи, але інші мови....) ціна, яку мені зробили ? близько 380 євро ? правильно?

nox
25-06-2014, 13:52
Я не думаю, що визначити діагноз і відмінний інструмент, але affiancarla інший діагноз, як вам ? сказали, охоплює товарні знаки, які ще працюють, не ? дуже зрозумілий, як діагнози стандартні! ми говоримо, що на кожен бренд копія оригінальної сторінки діагнозу матері вдома не маючи cos? стандартні роботи на всі товарні знаки і pi? c вони кілька речей, на англійську, звичайно якщо у вас вже? у brain bee або texa або kts воював сміливо, і ви отримаєте найбільш охоплення брендів, привіт