КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Савет Дыягностыкі launch

lupo1
25-06-2014, 13:21
добрай раніцы ўсім, я спадзяюся, што размясціў у правільным раздзеле; хачу спытаць савета аб куплі дыягностыкі, у прыватнасці мне ? быў прапанаваны launch x431 diagun, хто-небудзь з вас выкарыстоўвае яго?як вы? ? добра з азіяцкіх аўтамабіляў? ці я павінен узяць што-то яшчэ?

legendaryslave
25-06-2014, 13:32
выдатны дыягназ, вядома, не ўсе, не цалкам беларуская, але ідзе, ахоплівае цэлы шэраг транспартных сродкаў, якія іншыя дыягназы, калі яны мараць, ідзе ovviamante прапаноўваліся і іншыя інструменты, часта аказваецца вельмі карысным табе савет, улічваючы цану мала

lupo1
25-06-2014, 13:46
выдатны дыягназ, вядома, не ўсе, не цалкам беларуская, але ідзе, ахоплівае цэлы шэраг транспартных сродкаў, якія іншыя дыягназы, калі яны мараць, ідзе ovviamante прапаноўваліся і іншыя інструменты, часта аказваецца вельмі карысным табе савет, улічваючы цану мала
Дзякуй, то што ? у рускі ? у ангельскую мову або іншую мову? ( англійская мова жаваць ледзь-ледзь, але іншыя мовы....) цана, якую мне зрабілі ? каля 380 еўра ? правільна?

nox
25-06-2014, 13:52
Я не думаю, што вызначыць дыягназ і выдатны інструмент, але affiancarla іншы дыягназ, як вам ? сказалі, ахоплівае таварныя знакі, якія яшчэ працуюць, не ? вельмі зразумелы, як дыягназы стандартныя! мы кажам, што на кожны брэнд копія арыгінальнай старонкі дыягназу маці дома не маючы cos? стандартныя працы на ўсе таварныя знакі і ў pi? яны c некалькі рэчаў, на ангельскую, вядома калі ў вас ужо? у brain bee або texa або kts ваяваў смела, і вы атрымаеце найбольш ахопу брэндаў, прывітанне