КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Карты VNT - alfa 147 332_536 edc15c7

gionag
25-06-2014, 00:29
Прывітанне,

шукаюць 3 карты, якія рэгулююць VGT ў OpenLoop, тыя, якія называюцца Спартыўны/Эканамічны/Transition.

HW 332
SW 536

Цяпер у мяне вызначаны два ад 16x16 і 10х10. мне здаецца, вельмі дзіўна, чаму? dovrebberoe быць усе тры 16x16 (або, па крайняй меры, на момант jtd 85cv, так?).

карты маюць верхні мяжа ў 75%, а восі пра/мін / IQ.

Адзінае, што мне не вярнуцца ? тое 10х10.

Хто-небудзь можа даць мне прамой адрасоў ? (у цяперашні час па-за дома, вярнуўшыся сення ўвечары, замест тых што я знайшоў).

Затым варта два single value гістэрэзіс паміж камутатарамі у open-closed loop + іншыя карты кіравання P-I-D. але гэта ? іншая гісторыя

(для мадэратараў/адміністратара : У раздзеле для пачаткоўцаў я ўжо? адкрыў тэму, уласцівае змяніць гэты блок, але я палічыў за лепшае б паставіць тут гэты пост, так як інфармацыя, што st? шукаеце, з'яўляецца вельмі агульным і можа вярнуцца зручна іншым... можа быць )

Дзякуй

манро
25-06-2014, 14:17
карты duty cycle n75 або vgt, як вы называеце есць карты, якія ціта называецца "часы overboost".....
для duty cycle не існуе рэжыму? open або closed loop, але тыя індывідуальныя значэння, якія вы шукаеце вы есць абмежавальнікі DC(Duty Cycle) максімум і мінімум за якой ecu не можа? ісці, каб ляцець n75.....

maik_93
25-06-2014, 14:53
пацвярджаю, час overboost яны vgt...***** і вы хацелі б іх змяніць?

gionag
25-06-2014, 15:19
... ***** і вы хацелі б іх змяніць?
з галавой :D

Што n75 ? "часы overboost" я зразумеў, што мне не хапае ? зразумець, ці есць ? і ўсе?... ад таго, што я зразумеў, JTD fiat group есць 3 карты, якія рэгулююць працоўны цыкл клапан pierburg, падлучаны да зменнай геаметрыяй.

Я хацеў бы змяніць гэтую карту, каб выраўнаваць значэння ціску, улічваючы, што, маючы павялічваецца дызельнае паліва (72mm3) відавочна, што турбіна працуе па-іншаму.
Я карту я вычисляемый, каб мець пэўны AFR, напрыклад, некаторы значэнне масавага расходу паветра, і для таго, што MAF мне патрэбна дата ціску.
цяпер гэта не ціск ? захоўваецца, улічваючы, што дызель, што выходзіць ? больш і карту N75 варта скарэкціравана (зніжана) такім чынам, каб вярнуцца лінейнай operativit? турба паветраны кампрэсар.

Папраўце мяне, калі я памыляюся.

Сумневы застаецца... 1 карту або 3 карты ? open-loop " заўседы " або " switch "дынамічны" паміж closed і open loop ?

maik_93
25-06-2014, 16:28
7710E-7740C-778DC
павінны быць гэтыя...

манро
25-06-2014, 21:35
ecu выкарыстоўвае апошні breack point ў восі для любога iq пасля 70mm3 што ? максімальнае значэнне IQ па восі oriper ўсе ? 3 карты...
так што вам не трэба змяняць нічога ў карты n75....
калі менавіта вы хочаце, націсніце на брэк-пойнт, якія адносяцца да максімальным iq і высокіх абаротаў можна панізіць Dc 7-8%, каб пазбегнуць, што з-за дызель яшчэ выціснулі vgt p? больш адкрытай прадухіліце press turbo падняцца да значэння непажаданых..
у любым выпадку я зрабіў аўтамабіль, які з 100mm3 дызельнага паліва ішлі выдатна, як усталяваць на карту turbo без неабходнасці датыкацца карты DC n75....

gionag
25-06-2014, 22:37

або гэта можа быць і сэнсарамі, што ? прапусцілі...

gionag
25-06-2014, 22:41
ecu выкарыстоўвае апошні breack point ў восі для любой iq пасля 70mm3

я гляджу цяпер.. на 332_536 мой макс ? 64mm3. правільна...

joker01
я riallaccio на гэтую тэму, ці нанес на карту мая альфа 156 jtd 81kw і inietto 72mg дызельнага паліва з 2.4 бар на карце turbo...
я зрабіў некалькі часопісаў, і я заўважаю, што вакол 2700/3000 колаў turbo шчупак да 2.5 бар.....
я магу паспрабаваць апусціць некаторыя значэння ў карту час overboost вакол гэтых колаў, і тое iq???

правільна???
на практыцы, апусціўшы некаторыя значэння, лапаткі павінны адкрывацца больш і, такім чынам, турба-б менш ціск......

sportknight