Перегляд Повної Версії : Заміна блоку управління peugeot edc16c34
blackwolf76
23-06-2014, 21:31
Мені потрібно замінити блок управління на 207 1.4hdi edc16c34.
На практиці я ? ходила в сукні, коли я його в bdm і ви ? дуже, тепер я сходжу з розуму, щоб змонтувати іншого. Оскільки я не знайшов точно такий же знос, порівнюючи з esitronic я знайшов сумісний.
На практиці це 0281013868 що встановлений на авто і я повинен замінити 0281011560, тільки, що не можу її запустити ні в якому разі. Я намагався scodificare як з immodec, що за допомогою програми", розташований в scodifca, що ми навколо цього типу ecu.
Додаю файл ori-ліжко в bdm ебу знесення, і eeprom читав туристичне ебу, оригінал.
Thanks.
legendaryslave
23-06-2014, 22:02
знайти це читання bdm 1037380749
legendaryslave
23-06-2014, 22:19
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?547-207&p=95726#post95726 пост 15
заряд це і 2p автомобіля орі, якщо не зраджує hw
якщо не працює, я хочу змусити вас зробити тест лише на E2p, дайте нам знати...
legendaryslave
23-06-2014, 23:26
якщо не працює, я хочу змусити вас зробити тест лише на E2p, дайте нам знати...
ми б навіть immo off від e2p, але перевірити
blackwolf76
23-06-2014, 23:46
Нічого не робити...
Зараз, принаймні, згода на стартер, працює, але не заводить. В діагноз я десь помилку, пов'язану з електро клапанами, хоча ? все ок ****llo кодування і включення блоку управління.
ми б навіть immo off від e2p, але перевірити
насправді легенда я не перевіряв, і я не можу подивитися ваш файл, і я не знаю, якщо ? ж, тому ставлю те, що я знайшов, тест файл іммо, і якщо не йде копіювання відмінності на вашому файлі
8169
legendaryslave
24-06-2014, 01:13
Нічого не робити...
Зараз, принаймні, згода на стартер, працює, але не заводить. В діагноз я десь помилку, пов'язану з електро клапанами, хоча ? все ок ****llo кодування і включення блоку управління.
залиште його у спокої, то покладіть код bosch не ? питання кодувань і букети різні і краще, різниця, електрообладнання
blackwolf76
26-06-2014, 10:10
Нічого не робити. У мене встановлений ебу з такого ж обладнання , резервного копіювання повідомили тут на форумі від legendary і eeprom оригінальним, але машини як і раніше, не бажаючи знати, щоб почати.
Як мені здається, резервного копіювання повідомили, не ? сумісні, так як приводить мене в diganosi помилки, пов'язані з функціями, що автомобіль не має...
blackwolf76
26-06-2014, 13:28
Робить мені стати тупіший стає автомобіль.
На практиці резервного копіювання, який повідомив legendary відповідає, як soft і hardware на те, що повинно бути в машині. Їх навантаження на centraliona знос, що я prso з тим же обладнанням, разом з eeprom і оригінальний автомобіль бере свою згоду завантажується, стартер крутиться, але не заводиться. Я ряд помилок, пов'язаних з fap:
P2127/2124 електромагнітний клапан виносної охолоджувач всмоктуваного повітря
P0473 датчик перепаду тиску
P0532 датчик тиску холодильної машини
Але якщо ж кількість м'якого і апаратні засоби резервного копіювання, як caxo тому хочуть fap в кузов, коли автомобіль не ne ? оснащений?? Може бути, це причина, по якій не запускається... Як ви могли б виправити??
Де-gg тому я зробила тест на пікассо, заміна блоків управління і, поставивши нас завжди e2p, і спалахи золотих і машини не виходив, дав мені помилки, які не беруть участь іммо, протягом з Lexia і не вистачало кодування ебу, я роблю кодування тест ( не знаю, що тип форсунки, навпаки, якщо він підігрівачем або менше, без заміни авто. Ін. ) і МАГІЯ, ? футбольний даючи мені, як при помилках те, що на машині не був встановлений. По мені, належить нам випробування, якщо у вас є можливість
blackwolf76
26-06-2014, 14:42
MMMhh я не lexia... по мені ? така ж проблема. Мені доведеться знайти кого-то, в районі, який має...
Але, що caxo казіні, які поєднують в собі ці французи.
faberecu
29-06-2014, 23:50
проблема ? що у вас не мікро .. ваш, якщо перебуваєте full bdm з мікро постав e2p ж sw у вас є 100% клон , а якщо ти сам hw або сумісний 100%
якщо вас цікавить, я doc. для autocodifica e2p ви також можете використовувати full bdm знайшов
blackwolf76
30-06-2014, 00:54
Я попробував все... Але я не зміг. У мене встановлений блок управління з ідентичному обладнанні, bdm full опубліковано від legend і eeprom оригінальний відкриваючи згоди стартера, але не заводиться все одно. Якщо мені місця в doc я міг би спробувати з autocodifica. В іншому випадку завтра у мене побачення з типом, який має діагностика lexia офіційний.