Прагляд Поўнай Версіі : Замена блока кіравання peugeot edc16c34
blackwolf76
23-06-2014, 21:31
Мне трэба замяніць блок кіравання на 207 1.4hdi edc16c34.
На практыцы я ? хадзіла ў сукенку, калі я яго ў bdm і вы ? вельмі, зараз я схаджу з розуму, каб змантаваць іншы. Паколькі я не знайшоў дакладна такі ж знос, параўноўваючы з esitronic я знайшоў сумяшчальны.
На практыцы гэта 0281013868 што усталяваны на аўто і я павінен замяніць 0281011560, толькі, што не магу яе запусціць ні ў якім выпадку. Я спрабаваў scodificare як з immodec, што з дапамогай праграмы", размешчаны ў scodifca, што мы вакол гэтага тыпу ecu.
Прыкладаю файл ori-ложак у bdm эбу знос, і eeprom чытаў экскурсійнае эбу, арыгінал.
Дзякуй.
legendaryslave
23-06-2014, 22:02
знайсці гэтае чытанне bdm 1037380749
legendaryslave
23-06-2014, 22:19
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?547-207&p=95726#post95726 пост 15
зарад гэта і 2p аўтамабіля крычы, калі не змяняе hw
калі не працуе, я хачу прымусіць вас зрабіць тэст толькі на E2p, дайце нам ведаць...
legendaryslave
23-06-2014, 23:26
калі не працуе, я хачу прымусіць вас зрабіць тэст толькі на E2p, дайце нам ведаць...
мы б нават immo off ад e2p, але праверыць
blackwolf76
23-06-2014, 23:46
Нічога не рабіць...
Цяпер, па крайняй меры, згоду на стартар, працуе, але не заводзіць. У дыягназ я дзе-небудзь памылку, звязаную з электра клапанамі, хоць ? усе ок ****llo кадавання і ўключэнне блока кіравання.
мы б нават immo off ад e2p, але праверыць
на самай справе легенда я я не правяраў, і я не магу паглядзець ваш файл, і я не ведаю, калі ? ж, таму стаўлю тое, што я знайшоў, тэст файл иммо, і калі не ідзе капіраванне адрозненні на вашым файле
8169
legendaryslave
24-06-2014, 01:13
Нічога не рабіць...
Цяпер, па крайняй меры, згоду на стартар, працуе, але не заводзіць. У дыягназ я дзе-небудзь памылку, звязаную з электра клапанамі, хоць ? усе ок ****llo кадавання і ўключэнне блока кіравання.
пакіньце яго ў спакоі, то пакладзеце жа код bosch не ? пытанне кадовак і букеты розныя і лепей, розніца, электраабсталяванне
blackwolf76
26-06-2014, 10:10
Нічога не рабіць. У мяне усталяваны эбу з такога ж абсталявання , рэзервовага капіявання паведамілі тут на форуме ад legendary і eeprom арыгінальным, але машыны па-ранейшаму не жадаючы ведаць, каб пачаць.
Як мне здаецца, рэзервовага капіявання паведамілі, ці не ? сумяшчальныя, так як прыводзіць мяне ў diganosi памылкі, звязаныя з функцыямі, што аўтамабіль не мае...
blackwolf76
26-06-2014, 13:28
Робіць мне стаць тупей становіцца аўтамабіль.
На практыцы рэзервовага капіявання, які паведаміў legendary адпавядае, як soft і hardware на тое, што павінна быць у машыне. Іх нагрузка на centraliona знос, што я prso з тым жа абсталяваннем, разам з eeprom і арыгінальны аўтамабіль бярэ сваю згоду загружаецца, стартар круціцца, але не заводзіцца. Я шэраг памылак, звязаных з fap:
P2127/2124 электрамагнітны клапан вынаснога ахаладжальнік всасываемого паветра
P0473 датчык перападу ціску
P0532 датчык ціску халадзільнай машыны
Але калі ж колькасць мяккага і апаратныя сродкі рэзервовага капіявання, як caxo таму хочуць fap ў кузаў, калі аўтамабіль не ne ? абсталяваны?? Можа быць, гэта прычына, па якой не запускаецца... Як вы маглі б выправіць??
Дзе-gg таму я зрабіла тэст на пікаса, замена блокаў кіравання і, паставіўшы нас заўседы e2p, і ўспышкі залатых і машыны не выходзіў, даў мне памылкі, якія не ўдзельнічаюць иммо, на працягу з Lexia і не хапала кадаваньне эбу, я раблю кадоўкі тэст ( не ведаю, што тып фарсункі, наадварот, калі ен падагравальнікам або менш, без замены аўто. Інш. ) і МАГІЯ, ? футбольны даючы мне, як пры памылках тое, што на машыне не быў усталяваны. Па мне, належыць нам у выпрабаванне, калі ў вас есць магчымасць
blackwolf76
26-06-2014, 14:42
MMMhh я не lexia... па мне ? такая ж праблема. Мне прыйдзецца знайсці каго-то, у раене, які мае...
Але, што caxo казіні, якія спалучаюць у сабе гэтыя французы.
faberecu
29-06-2014, 23:50
праблема ? што ў вас не мікра .. ваш, калі знаходзіцеся full bdm з мікра пастаў e2p ж sw у вас есць 100% клон , а калі ты сам hw або сумяшчальны 100%
калі вас цікавіць, я дакументаў для autocodifica e2p вы таксама можаце выкарыстоўваць full bdm знайшоў
blackwolf76
30-06-2014, 00:54
Я паспрабаваў усе... Але я не змог. У мяне ўсталяваны блок кіравання з ідэнтычным абсталяванні, bdm full апублікавана ад legend і eeprom арыгінальны адкрываючы згоды стартара, але не заводзіцца усе роўна. Калі мне месца ў doc я мог бы паспрабаваць з autocodifica. У адваротным выпадку заўтра ў мяне спатканне з тыпам, які мае дыягностыка lexia афіцыйны.