Перегляд Повної Версії : Примусової регенерації
Привіт всім, хто намагався щось зробити з autocom регенерації примусового dpf ?
Наскільки це безпечно для двигуна зробити такий маневр в майстерні ?
cinqueturbo
23-06-2014, 09:29
Що автомобіль це?
Що автомобіль це?
Будь-який автомобіль, я говорив в цілому!! Роблю діагностику на ford, я помітив, що функція і я задав питання на форум, щоб побачити, якщо хтось має usao функції .
redfifty
23-06-2014, 18:45
В майстерні ви не повинні її немає...недолік плавальний басейн!!!!
Можливо, я погано пояснив; функція регенерації dpf повинно привести двигун на високих обертах протягом деякого часу; і те, що я прошу, і' хто-небудь пробував такий функціонал? з autocom на кілька автомобілів ? І коли я запитала, чи є ? безпечно для двигуна, я хотів сказати, якщо цей маневр примусової пу? призвести до пошкодження двигуна !!
redfifty
24-06-2014, 00:02
Можливо, я погано пояснив; функція регенерації dpf повинно привести двигун на високих обертах протягом деякого часу; і те, що я прошу, і' хто-небудь пробував такий функціонал? з autocom на кілька автомобілів ? І коли я запитала, чи є ? безпечно для двигуна, я хотів сказати, якщо цей маневр примусової пу? призвести до пошкодження двигуна !!
З autocom у мене немає досвіду, почекайте, поки хтось інший.
cinqueturbo
24-06-2014, 00:03
Be..
поставити двигун без навантаження 3000giri також стратегію упорскування від високих температур вихлопних газів протягом десяти хвилин
мені здається, менш шкідливі, ніж фарсі двадцять хвилин (scutuniare) :D як мовиться, з моїх частин машини....
rdponline
29-06-2014, 11:07
Хлопці, доброго ранку, випрямляча і я тебе dirr, що принаймні 2 або 3 рази в місяць, мене запитують, мотори 1.3 mjet opel, що sbiellano, щоб зробити вимушених, останнім часом я й прибув до " гранд-crysler vojager з боковим отвором шатуна, що і вихід з, стартер зробив met? від шатун ж і житло, а стартер відключається від обмін ж, все це від регенерації... погоджується, їй ste регенерації примусово? Я рекомендую своїм клієнтам, щоб увійти в шосе і запустити регенерацію в автоматичному машини під їх відповідальність?. Всі crysler крім зварювання для ремонту ce хотів вал новий, всі 4 шатуна і 4 поршня, не рахуючи звичайного капітального ремонту двигуна.... повинен???
cinqueturbo
29-06-2014, 18:34
Хлопці, доброго ранку, випрямляча і я тебе dirr, що принаймні 2 або 3 рази в місяць, мене запитують, мотори 1.3 mjet opel, що sbiellano, щоб зробити вимушених, останнім часом я й прибув до " гранд-crysler vojager з боковим отвором шатуна, що і вихід з, стартер зробив met? від шатун ж і житло, а стартер відключається від обмін ж, все це від регенерації... погоджується, їй ste регенерації примусово? Я рекомендую своїм клієнтам, щоб увійти в шосе і запустити регенерацію в автоматичному машини під їх відповідальність?. Всі crysler крім зварювання для ремонту ce хотів вал новий, всі 4 шатуна і 4 поршня, не рахуючи звичайного капітального ремонту двигуна.... повинен???
Але із-за поломки який?
прямо регенерації?
або ****llo масла занадто високий із-за стратегії регенерації?
або morchie у впускному колекторі, які потім відриваються?
rdponline
29-06-2014, 18:49
Всього в грі? так ? краще зробити регенерацію на дорозі !!
rdponline
30-06-2014, 09:43
Я завжди раджу, тому що, принаймні, вітер охолоджує все, але якщо деградація масла і високим краще злити масло перед поїздкою і змінити його
giuseppeturbo
30-06-2014, 09:44
Я також згоден, я також додам, що не завжди можливо farala на вулиці, або тому, що машина і в recovery або тому, що діагноз не дозволяє. рада, якщо ви повинні зробити і на місці в діагностиці і міняти масло і фільтр, бо старий, і вже забруднених і розбавлених, так і з недостатньою мастила і на відкритих місцях.
redfifty
30-06-2014, 10:22
рада, якщо ви повинні зробити і на місці в діагностиці і міняти масло і фільтр, бо старий, і вже забруднених і розбавлених, так і з недостатньою мастила і на відкритих місцях.
Додам також, відкритому капоті і активних рухових навантажень (освітлення горить,компресор клімату і т. д...)
Привіт ви я використовував, autocom щоб зробити вимушених і працює,(honda crv, fiat 16, croma...і т. д) єдине, що, як сказали колеги, і, як показують технічні примітки слід давати навантаження на двигун, то фари вентилятор risc макс все, щоб зважувати на генератор зусилля, ПЕРЕВІРИТИ ****LLO МАСЛА низькою, а потім....плавальний басейн, чому? з вихлопної труби крім тепла йде ОТРУТА....тоді чим менше ви використовуєте цю процедуру краще
Я забув....капот відкритим і провітрюваному місці під fap нагрівається трохи....багато зробити відбивні, в 5 хвилинах.....
falchetto8819
14-09-2014, 22:57
Привіт друзі, я їх зроблені пару сьогодні вранці на брава 1,9 150cv 2007 році, не до мене завершена друга так, єдина проблема, а машина не ? повернулася, працює, не займає багато acelleratore у віці до 3500 навколо, то це добре Mesa ? тепер, щоб зняти цей dpf sar? супер забиті