КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Прымусовай рэгенерацыі

tech
23-06-2014, 09:16
Прывітанне ўсім, хто-то спрабаваў зрабіць з autocom рэгенерацыі прымусовага dpf ?
Наколькі гэта бяспечна для рухавіка зрабіць такі манеўр у майстэрні ?

cinqueturbo
23-06-2014, 09:29
Прывітанне ўсім, хто-то спрабаваў зрабіць з autocom рэгенерацыі прымусовага dpf ?

Што аўтамабіль гэта?

tech
23-06-2014, 17:56
Што аўтамабіль гэта?

Любы аўтамабіль, я казаў у цэлым!! Раблю дыягностыку на ford, я заўважыў, што функцыя і я задаў пытанне на форум, каб убачыць, калі хто-то мае usao функцыі .

redfifty
23-06-2014, 18:45

У майстэрні, вы не павінны яе няма...недахоп плавальны басейн!!!!

tech
23-06-2014, 21:55
Магчыма, я дрэнна растлумачыў; функцыя рэгенерацыі dpf павінна прывесці рухавік на высокіх абарачэннях на працягу некаторага часу; і тое, што я прашу, і' хто-небудзь спрабаваў такі функцыянал? з autocom на некалькі аўтамабіляў ? І калі я спытала, ці есць ? бяспечна для рухавіка, я хацеў сказаць, калі гэты манеўр прымусовай пу? прывесці да пашкоджання рухавіка !!

redfifty
24-06-2014, 00:02
Магчыма, я дрэнна растлумачыў; функцыя рэгенерацыі dpf павінна прывесці рухавік на высокіх абарачэннях на працягу некаторага часу; і тое, што я прашу, і' хто-небудзь спрабаваў такі функцыянал? з autocom на некалькі аўтамабіляў ? І калі я спытала, ці есць ? бяспечна для рухавіка, я хацеў сказаць, калі гэты манеўр прымусовай пу? прывесці да пашкоджання рухавіка !!

З autocom у мяне няма вопыту, чакаць, пакуль хто-то іншы.

cinqueturbo
24-06-2014, 00:03
Be..
паставіць рухавік без нагрузкі ў 3000giri таксама стратэгію ўпырску ад высокіх тэмператур выхлапных газаў на працягу дзесяці хвілін
мне здаецца, менш шкодныя, чым фарсі дваццаць хвілін (scutuniare) :D як гаворыцца, з маіх частак машыны....

rdponline
29-06-2014, 11:07
Хлопцы, добрае раніца, выпрамніка і я цябе dirr, што па крайняй меры 2 ці 3 разы ў месяц, мяне пытаюцца, маторы 1.3 mjet opel, што sbiellano, каб вырабіць вымушаных, у апошні час я і прыбыў у " гранд-crysler vojager з бакавым адтулінай шатуна, што і выхад з, аўтар зрабіў met? ад шатун жа і жылле, а стартар адключаецца ад абмен жа, усе гэта ад рэгенерацыі... згаджаецца, ей ste рэгенерацыі прымусова? Я рэкамендую сваім кліентам, каб увайсці ў шашы і запусціць рэгенерацыю ў аўтаматычным машыны пад іх адказнасць?. Усе crysler акрамя зваркі для рамонту ce хацеў вал новы, усе шатуна 4 і 4 поршня, не лічачы звычайнага капітальнага рамонту рухавіка.... павінен???

cinqueturbo
29-06-2014, 18:34
Хлопцы, добрае раніца, выпрамніка і я цябе dirr, што па крайняй меры 2 ці 3 разы ў месяц, мяне пытаюцца, маторы 1.3 mjet opel, што sbiellano, каб вырабіць вымушаных, у апошні час я і прыбыў у " гранд-crysler vojager з бакавым адтулінай шатуна, што і выхад з, аўтар зрабіў met? ад шатун жа і жылле, а стартар адключаецца ад абмен жа, усе гэта ад рэгенерацыі... згаджаецца, ей ste рэгенерацыі прымусова? Я рэкамендую сваім кліентам, каб увайсці ў шашы і запусціць рэгенерацыю ў аўтаматычным машыны пад іх адказнасць?. Усе crysler акрамя зваркі для рамонту ce хацеў вал новы, усе шатуна 4 і 4 поршня, не лічачы звычайнага капітальнага рамонту рухавіка.... павінен???

Але з-за паломкі які?
прама рэгенерацыі?
ці ****llo алею занадта высокі з-за стратэгіі рэгенерацыі?
ці morchie ў впускном калектары, якія затым адрываюцца?

rdponline
29-06-2014, 18:49

tech
30-06-2014, 08:36

Усяго ў гульні? так ? лепш зрабіць рэгенерацыю на дарозе !!

rdponline
30-06-2014, 09:43
Я заўседы раю, таму што, па крайняй меры, вецер астуджае ўсе, але калі дэградацыя алею і высокім лепш зліць алей перад паездкай і змяніць яго

giuseppeturbo
30-06-2014, 09:44
Я таксама згодны, я таксама дадам, што не заўседы магчыма farala на вуліцы, ці таму, што машына і ў recovery ці таму, што дыягназ не дазваляе савет, калі вы павінны зрабіць і на месцы ў дыягностыцы і мяняць алей і фільтр, бо стары, і ўжо забруджаных і разведзеных, так і з недастатковай змазкі і на адкрытых месцах.

redfifty
30-06-2014, 10:22
савет, калі вы павінны зрабіць і на месцы ў дыягностыцы і мяняць алей і фільтр, бо стары, і ўжо забруджаных і разведзеных, так і з недастатковай змазкі і на адкрытых месцах.

Дадам таксама, адкрытым капоце і актыўных рухальных нагрузак (асвятленне гарыць,кампрэсар клімату і г.д...)

ртс
30-06-2014, 13:53

Прывітанне вы я выкарыстаў, autocom каб вырабіць вымушаных і працуе,(honda crv, fiat 16, croma...і г. д.) адзінае, што, як сказалі калегі, і, як паказваюць тэхнічныя заўвагі варта даваць нагрузкі на рухавік, то фары вентылятар risc на макс усе, каб ўзважваць на генератар высілак, ПРАВЕРЫЦЬ ****LLO АЛЕЮ нізкай, а затым....плавальны басейн, чаму? з выхлапной трубы акрамя цяпла сыходзіць ЯД....тады чым менш вы выкарыстоўваеце гэтую працэдуру лепш

ртс
30-06-2014, 13:55
Я забыўся....капот адкрыты і якое ветрыцца месцы пад fap награваецца ледзь-ледзь....шмат зрабіць адбіўныя па 5 хвілін.....

falchetto8819
14-09-2014, 22:57
Прывітанне сябры, я іх зробленыя пару сення раніцай на брава 1,9 150cv 2007 годзе, не да мяне завершана другая так, адзіная праблема, а то машына не ? вярнулася, працуе, не займае шмат acelleratore ва ўзросце да 3500 вакол, то гэта добра Mesa ? цяпер, каб зняць гэты dpf sar? супер забітыя