Прагляд Поўнай Версіі : погляд карту opel astra h 101cv edc16
alexracing
23-06-2014, 08:57
прывітанне,я хацеў бы меркаванне аб гэтай карце,я не знайшоў патрэбны драйвер, і я выкарыстаў адзін, але я як-то сумняваюся.
cinqueturbo
23-06-2014, 09:35
прывітанне,я хацеў бы меркаванне аб гэтай карце,я не знайшоў патрэбны драйвер, і я выкарыстаў адзін, але я як-то сумняваюся.
Гэтыя EDC16C9 трохі дэталяў..
s? брэх прачытанае ці вы хочаце перапісаць яго ад серыйных не губляць час..
вы павінны зрабіць яе ў BDM, чаму? ад серыйных чытайце і пішыце толькі палова.
карту, што зрабіў вам не даць? ніякага задавальнення, чаму? іншую палову файла і Крычы..
explode82
23-06-2014, 10:45
col файлы ад 1mb, калі я правільна памятаю, дыспетчары, у адно -,? col файлы ад 2 mb, якія маюць падвойнае кіраванне,а з mpps чытаць усе за кошт іншых інструментаў,
alexracing
23-06-2014, 12:33
я буду чытаць з mpps на самай справе файл і 1 мега -, але калі я чытаю ў bdm драйвер, які я выкарыстаў, па-вашаму, добра?
cinqueturbo
23-06-2014, 13:31
я буду чытаць з mpps на самай справе файл і 1 мега -, але калі я чытаю ў bdm драйвер, які я выкарыстаў, па-вашаму, добра?
Чаму? дзе паказаны драйвер?
A694_412 і драйвер для гэтага файла..
cinqueturbo
23-06-2014, 13:51
col файлы ад 1mb, калі я правільна памятаю, дыспетчары, у адно -,? col файлы ад 2 mb, якія маюць падвойнае кіраванне,а з mpps чытаць усе за кошт іншых інструментаў,
explode82 не для smentirti але ці меў справу менавіта з такой жа аўтамабіль і паслядоўны чытае і піша палова кіравання..
гэта і файл A694_412 ў BDM мой правярае, і потым я ведаю..
https://www.professionalchiptuning.net/attachment.php?attachmentid=4315&d=1370168911
alexracing
24-06-2014, 07:28
я загрузіў аднолькава карту, і аўтамабіль ідзе вельмі добра,я не спрабаваў у bdm бо кліент застаўся задаволены,дзякуй за вашыя парады.
Абмеркаванне кантраснага.. але ste ecu яго ў паслядоўны або няма?
Файл-гэта частковае або поўнае кіраванне рухавіком?
Зрабіце ахвяру, прачытайце яго да канца ў абодвух рэжымах, то мне скажы, ты сам..
аднак, сістэмы рэцыркуляцыі ог і DPF не выключыць з паслядоўнага порта, таму што іншую палову не чытаць..
У мяне гэты аўтамабіль, я чытаў толькі для studio mod на гэтыя аўтамабілі.
Вы мне адказалі і выдаліць усе сумневы адносна двух словах.
Дзякуй адзін ;)
Калі ў вас есць абсталяванне лаўцы ў edc16, па мне, гэта заўседы лепш чытаць у bdm, каб мець bk...потым у паслядоўны, карэктура і гульні, пакуль вы хочаце.
я ў маей astra h , упершыню чытаць у bdm , а затым і пісьмовай, заўседы ў паслядоўны певень v54
у запісу піша рацыянальнага (заўседы, калі ад файл bdm здаровы лад пісаць ), то змены ўступаюць у сілу