Перегляд Повної Версії : датчик тиску bosch
macinische90
20-06-2014, 14:41
привіт, хлопці, хто-небудь пам'ятає, як вона вимірюється і що значення має дати? завдяки dell допомога
cinqueturbo
20-06-2014, 18:21
З Діагнозом?
простий..
macinische90
20-06-2014, 18:25
що я повинен дивитися ?
cinqueturbo
20-06-2014, 18:29
що я повинен дивитися ?
Тиск Наддуву..
або Абсолютного Тиску
або Тиск Всмоктування
залежить від діагнозу до діагнозу..
macinische90
20-06-2014, 18:32
тиск наддуву там і c, тиск мети вимірюється, але знаю значення, що я повинен дати
cinqueturbo
20-06-2014, 18:35
що я повинен дивитися ?
Я забув..
з вимкненим двигуном 990-1024 mb
з двигуна на холостому ходу +- ті ж
під прицілом залежить від завантажені карти, як правило, від золотих 150cv тому 2200-2400 менше 1024 мб атмосферних 1,2-1,4Bar
завжди s? добре пам'ятаю...
macinische90
20-06-2014, 18:45
потім обробляється разом з датчик витрати повітря і використовується на частку стехіометричного,дякую, тепер я зрозумів, де дивитися
xathanatosx
29-06-2014, 20:37
вибачте, але як ви замість того, щоб побачити, якщо ? starato? я не думаю, що цей датчик вічно чи я помиляюся?!?!?!?!?
redfifty
29-06-2014, 20:53
вибачте, але як ви замість того, щоб побачити, якщо ? starato? я не думаю, що цей датчик вічно чи я помиляюся?!?!?!?!?
Перший тест пу? можна вийняти датчик з впускного трубопроводу і залишити його в повітрі, діагноз порівняння параметрів тиску turbo вимірюється атмосферний тиск, повинні бути майже ідентичними.
В іншому випадку з насоса тиск з допомогою манометра, підключеного до датчика ви можете розмістити тиск-2 бар читати манометр і діагноз тиску turbo вимірюється потрібно мати 2 бар
xathanatosx
29-06-2014, 21:22
це не я коли-небудь придумане.... дякую
Я думав, що б зробити процес, типу, щоб перевірити правильне функціонування датчик витрати повітря, з допомогою тестера на масу і вихід 1V....
А завтра testero.
Я думав, що б зробити процес, типу, щоб перевірити правильне функціонування датчик витрати повітря, з допомогою тестера на масу і вихід 1V....
А завтра testero.
ви пу? також перевірити, так....
при зміні тиску змінюється напруга...
пошук у мережі, datasheets, і дізнайтеся, який тиск, скільки вихідна напруга від map відповідає..
або, якщо у вас ******** sw говорить вам, всі процедури діагностики...
xathanatosx
29-06-2014, 21:39
немає нічого ********використання multiecuscan але, по мені, спотворити бачили, що, якщо sti, датчики і набираються ебу немає помилок. принаймні, я думаю,....я помиляюся?
macinische90
29-06-2014, 21:53
А завтра testero.
привіт.. як ви спробувати датчик витрати повітря, якщо він працює??
ви подивіться на значення напруга на maf....мінімум повинен бути на 1,5 вольта....з машиною все прискореного повинен дати навколо вас 4,5 вольт...
xathanatosx
29-06-2014, 22:10
Тепер, якщо це один аналоговий (5contatti), якщо я правильно пам'ятаю, треба перевірити кабель, порт, 5V, то тестер на провід маси, а інший на 5В, і переконайтеся, що не має занадто багато коливань (+-0,1 вольт, якщо я не помиляюся).
Другий момент, слід перевірити кабель, що призводить 1V (egnale маси повітря ) і тут теж слід контролювати, якщо напруга не відхилятися надто від номінального напруги (+-0,1).
Якщо значення занадто низькі, значить, що ? лопнув. я точки повинно бути змінено.
Якщо це цифровий, мова змінюється (4 контакти) , як правило, ніколи не ламається, але ви можете удобрювати і очищається.
Я сподіваюся, що згадав все, і не говорив лайно.
macinische90
29-06-2014, 22:25
Тепер, якщо це один аналоговий (5contatti), якщо я правильно пам'ятаю, треба перевірити кабель, порт, 5V, то тестер на провід маси, а інший на 5В, і переконайтеся, що не має занадто багато коливань (+-0,1 вольт, якщо я не помиляюся).
Другий момент, слід перевірити кабель, що призводить 1V (egnale маси повітря ) і тут теж слід контролювати, якщо напруга не відхилятися надто від номінального напруги (+-0,1).
Якщо значення занадто низькі, значить, що ? лопнув. я точки повинно бути змінено.
Якщо це цифровий, мова змінюється (4 контакти) , як правило, ніколи не ламається, але ви можете удобрювати і очищається.
Я сподіваюся, що згадав все, і не говорив лайно.
8184
це мій... це цифровий,для боротьби з нею?
macinische90
29-06-2014, 22:32
немає нічого ********використання multiecuscan але, по мені, спотворити бачили, що, якщо sti, датчики і набираються ебу немає помилок. принаймні, я думаю,....я помиляюся?
xathanatosx де дивишся cn multiecuscan??
xathanatosx
29-06-2014, 22:43
ну ? більш складним, на це не вистачає контакту 5V, але залишається те, що температура повітря, 12V, маса, незмінним у порівнянні з аналоговими, і ще c'? сигнал маси всмоктуваного повітря.
Але для того, щоб виміряти це, якщо я правильно пам'ятаю, потрібен осцилограф (я повідомив деякий час тому)
А ce різниця між бош і сенсорами мають відмінності частот роботи,датчик витрати повітря bosch генерує сигнал з частотою, яка зростає із збільшенням
маса повітря, коли дєб. pierburg падає з Частотою.
Ps. я не бачу зображення
macinische90
29-06-2014, 22:45
ну ? більш складним, на це не вистачає контакту 5V, але залишається те, що температура повітря, 12V, маса, незмінним у порівнянні з аналоговими, і ще c'? сигнал маси всмоктуваного повітря.
Але для того, щоб виміряти це, якщо я правильно пам'ятаю, потрібен осцилограф (я повідомив деякий час тому)
А ce різниця між бош і сенсорами мають відмінності частот роботи,датчик витрати повітря bosch генерує сигнал з частотою, яка зростає із збільшенням
маса повітря, коли дєб. pierburg падає з Частотою.
Ps. я не бачу зображення
з multiecuscan nn ви можете не побачити нічого? я l осцилограф ce l я...
xathanatosx
29-06-2014, 22:47
Натисніть на параметри і прокрутіть вниз до розділу пошук статей Маси повітря вимірюється - Маса повітря об'єктив (і температури повітря).
Це зробить ви зробите поворот, включивши графіка. Якщо не acchiappo монстрів цінності повинні бути більш подібно можна. вже краще, на мій погляд, перевірте напругу.
xathanatosx
29-06-2014, 22:51
я говорю тобі правду?, ніколи не було осцилографа і ніколи не пробував, я просто знаю, як ви, в теорії, але зовсім не практично на цифровий.
А я знаю, що, коли я чистий борг, автомобіль летить.
Я спочатку ввели в бензин, я сушать з легкої струменем стисненого повітря, дуже легкий, зробили стекти і потім чер спрей на СУХІ контакти.
Це ? важливо.....повинна бути сухою і не жирної, інакше замість поліпшення ви можете тільки нашкодити. У цей момент ви ремоделювання знищити його.
macinische90
29-06-2014, 22:55
Натисніть на параметри і прокрутіть вниз до розділу пошук статей Маси повітря вимірюється - Маса повітря об'єктив (і температури повітря).
Це зробить ви зробите поворот, включивши графіка. Якщо не acchiappo монстрів цінності повинні бути більш подібно можна. вже краще, на мій погляд, перевірте напругу.
тоді:
Маси повітря виміряна: 0,0 мг/
Маси повітря мета: 279,5 мг/
Маси повітря виміряна: 0,0 мг/
Положення вимірюється turbo: 10,77 мм
Положення об'єктива turbo: 1,25 мм
Відкриття клапана EGR: 128 %
Вимірюване місце, EGR: 0,00 мм
Положення об'єктива EGR: -0,40 мм
Перевірка системи РЕЦИРКУЛЯЦІЇ ог: увімкнено-Вимкнено
ДЛЯ ЧИТАННЯ ПАРАМЕТРІВ:
Корекція палива циліндра 1: 0,00 мм?/i
Корекція палива циліндр 2: 0,00 мм?/i
Корекція палива циліндра 3: 0,00 мм?/i
Корекція палива циліндра 4: 0,00 мм?/i
Маси повітря виміряна: 425,0 мг/
Маси повітря мета: 285,5 мг/
Положення вимірюється turbo: 1,07 мм
Положення об'єктива turbo: 0,38 мм
Вимірюване місце, EGR: 0,00 мм
Клапан перепуску теплообмінник EGR: увімкнено-Вимкнено
ETTURA ПАРАМЕТРИ:
Корекція палива циліндр 2: -0,14 мм?/i
Корекція палива циліндра 3: -0,22 мм?/i
Корекція палива циліндра 4: 0,42 мм?/i
Маси повітря виміряна: 334,0 мг/
Положення вимірюється turbo: 0,60 мм
Положення об'єктива turbo: 0,62 мм
Вимірюване місце, EGR: -0,06 мм
ДЛЯ ЧИТАННЯ ПАРАМЕТРІВ:
Корекція палива циліндр 2: -0,32 мм?/i
Корекція палива циліндра 3: -0,82 мм?/i
Корекція палива циліндра 4: 1,01 мм?/i
Маси повітря виміряна: 343,0 мг/
Положення вимірюється turbo: 0,58 мм
Вимірюване місце, EGR: -0,03 мм
ДЛЯ ЧИТАННЯ ПАРАМЕТРІВ:
Корекція палива циліндра 1: 0,07 мм?/i
Корекція палива циліндр 2: -0,58 мм?/i
Корекція палива циліндра 3: -0,86 мм?/i
Корекція палива циліндра 4: 1,36 мм?/i
Маси повітря виміряна: 409,0 мг/
Положення вимірюється turbo: 0,58 мм
Вимірюване місце, EGR: -0,02 мм
Відкриття електромагнітний клапан заслінки: 81,95 %
Відкриття клапана розгерметизації потік: 54,76 %
Маси повітря виміряна: 585,0 мг/
Маси повітря мета: 319,5 мг/
Положення вимірюється turbo: 0,91 мм
Положення об'єктива turbo: 0,94 мм
Вимірюване місце, EGR: -0,01 мм
macinische90
29-06-2014, 22:56
ДЛЯ ЧИТАННЯ ПАРАМЕТРІВ:
Корекція палива циліндра 1: -0,25 мм?/i
Корекція палива циліндр 2: -0,16 мм?/i
Корекція палива циліндра 3: -0,01 мм?/i
Корекція палива циліндра 4: 0,45 мм?/i
Маси повітря виміряна: 640,5 мг/
Маси повітря мета: 1499,5 мг/
Положення вимірюється turbo: 2,83 мм
Положення об'єктива turbo: 2,90 мм
Вимірюване місце, EGR: -0,01 мм
Відкриття електромагнітний клапан заслінки: 5,00 %
Відкриття клапана розгерметизації потік: 28,11
xathanatosx
29-06-2014, 23:09
у частину ми OT тут, а я бачу, що в першому пості у вас маса повітря, виміряна вище, ніж об'єктивне і тут, в останньому набагато менше, ніж дивно....а ви повинні ставити знак рівності і не бути занадто discostanti.
Ви коли-небудь чистим? Фільтр повітря?
macinische90
29-06-2014, 23:23
у частину ми OT тут, а я бачу, що в першому пості у вас маса повітря, виміряна вище, ніж об'єктивне і тут, в останньому набагато менше, ніж дивно....а ви повинні ставити знак рівності і не бути занадто discostanti.
Ви коли-небудь чистим? Фільтр повітря?
на датчик витрати повітря, і навіть надто чистий, і він повернувся знову, і фільтр повітря, щоб спортивний bmc новий... я вам скажу, що значення завжди були рівні, і це час, що сара щось сталося..
macinische90
29-06-2014, 23:27
Маси повітря виміряна: 483,5 мг/
Маси повітря мета: 804,5 мг/
xant скажи мені, що таке l повітря вимірюється і повітряні цілі..
xathanatosx
29-06-2014, 23:27
тепер з гарячою ви знаєте, автомобілі, роблять зусилля, і вони менше продуктивність. Гаряче повітря і менше кисню, свіжого повітря більше заряд кисню. вже дуже discostanti.
Який автомобіль у вас?
Якщо у вас є mjet можна від'єднати роз'єм на датчик витрати повітря і зробити один поворот, якщо відомо, що автомобіль йде краще, то c'? якої-небудь проблеми з deb в іншому випадку все ок.....навіть якщо мені не повертаються заходи, виявлених
xathanatosx
29-06-2014, 23:29
ну мета ? те, що ecu розраховує вимірювання в той момент з цієї температури і оборотів двигуна.....чим вимірюється ? насправді читати ecu.
Cio?, вона чекає 100, але в реальності? отримує 50.
macinische90
29-06-2014, 23:35
Я вже? зробив тест з роз'ємом стаккато на датчик витрати повітря і машина летить... датчик витрати повітря напали на мене починають штовхати від 2700 оборотів.. у Мене multijet 165cv
macinische90
29-06-2014, 23:36
Ahhhhh я забув вам сказати, що я чистий, то жирна....
astriunfao
29-06-2014, 23:43
Привіт. Перевірити датчик витрати повітря і egr phisical and clean possible position not real. And check ic pipes catalist or dpf. Br
macinische90
29-06-2014, 23:47
Egr is off..
xathanatosx
30-06-2014, 00:15
Ahhhhh я забув вам сказати, що я чистий, то жирна....
! спасибі, що не йдете ? imbrattata масла! ти використовував riattivante чайник.
Потрібно використовувати сухий.
Smontalo, immergilo на кілька секунд у ЧИСТИЙ бензин, без залишків деяких, то витягне, то йде на спад, і слойки з повітря, але дуже повільно, повинен бути дуже легкий. Візьми спрей СУХИЙ і inondi.
Ви помітите, що є 2 отвори, одне на стороні, типу плити, а інший-внизу, спереду, звідки приходить в повітрі. з них виходить повітря, який вимірюється і йде з-під. Також бризок ще раз спрей сухий пригадав про sgocciolarlo то в іншому випадку вам залишається щось всередині. Після чого легким вітром із установка і випробування на дорозі.
Я дуже рекомендую, кілька секунд у бензині, потрібно, щоб sgrassarlo. Його витримаєте, як ніби це печиво, так робите, ви робите добре увійти в отвір нижче.
astriunfao
30-06-2014, 00:18
Off ecu and close mechanical.?
xathanatosx
30-06-2014, 00:21
on mjet it's " it must be off ecu and клапан closed. otherwise you'll see mechanical failure on the dashboard. mjet are euro 4
macinische90
30-06-2014, 09:20
on mjet it's " it must be off ecu and клапан closed. otherwise you'll see mechanical failure on the dashboard. mjet are euro 4
It's close в ECU... Немає помилки.. Perfect
macinische90
30-06-2014, 11:29
Тоді датчик витрати повітря l я виміряв з осцилографом... Тим часом вольт, я повинен сказати, якщо ? пік, пік або постійно,частота ? 1.86 кгц і особливо мене не виходить меандр, але ідеально трикутної форми під прямим кутом, як ніби була відрізана....
xathanatosx
30-06-2014, 21:08
Так в згадати по пам'яті...але, перш ніж робити що-то ви чистий борг на датчик витрати повітря? Не ? що йому все це, чи добре ? всі помазав.
xathanatosx
30-06-2014, 21:13
А l частота правильна ? 1,8 кгц, якщо це Bosch. Щоб побачити, чи працює він візьми компресор і дуже обережно дує, без перебільшення, на датчик витрати повітря. Якщо досягає 12/13khz ти в порядку.
Matty23p
30-06-2014, 21:25
macinische90
30-06-2014, 21:45
А l частота правильна ? 1,8 кгц, якщо це Bosch. Щоб побачити, чи працює він візьми компресор і дуже обережно дує, без перебільшення, на датчик витрати повітря. Якщо досягає 12/13khz ти в порядку.
Очистити всі продукти, сухі... також Виміряна тестер, і я від 0,50 v... буде так, а ? все в два рази... Я пояснюю ,замість того, dell хвиля мене йде хвиля тонко мети,а не вольт з половиною вольт... думаєш, що був неправий, нічого так ? до пішов...
я думаю, що тут всі розмови про MAF... ви повинні замінити MAP ;)
Ваш ? датчик тиску, датчик масового...
macinische90
17-07-2014, 06:21
Встановлено новий датчик витрати повітря взяв на веб-виміряний, і виходить меандр ідеальний.. інший пішов.. :)