КПК

Прагляд Поўнай Версіі : датчык ціску bosch

macinische90
20-06-2014, 14:41
прывітанне, хлопцы, хто-небудзь памятае, як яна вымяраецца і што значэнне павінна даць? дзякуючы dell дапамогу

cinqueturbo
20-06-2014, 18:21
З Дыягназам?
просты..

macinische90
20-06-2014, 18:25
што я павінен глядзець ?

cinqueturbo
20-06-2014, 18:29
што я павінен глядзець ?

Ціск Наддува..
або Абсалютнага Ціску
або Ціск Ўсмоктвання
залежыць ад дыягназу да дыягназу..

macinische90
20-06-2014, 18:32
ціск наддува там і c ціск мэты вымяраецца, але ведаю значэння, што я павінен даць

cinqueturbo
20-06-2014, 18:35
што я павінен глядзець ?

Я забыўся..
з выключаным рухавіком 990-1024 mb
з рухавіка на халастым ходу +- тыя ж
пад прыцэлам залежыць ад загружаныя карты, як правіла, ад залатых 150cv таму 2200-2400 менш 1024 мб атмасферным 1,2-1,4Bar
заўседы s? добра памятаю...

macinische90
20-06-2014, 18:45
затым апрацоўваецца разам з датчык выдатку паветра і выкарыстоўваецца на долю стехиометрического,дзякуй, цяпер я зразумеў, дзе глядзець

xathanatosx
29-06-2014, 20:37
прабачце, але як вы замест таго, каб убачыць, калі ? starato? я не думаю, што гэта датчык або вечнага sbaglio?!?!?!?!?

redfifty
29-06-2014, 20:53
прабачце, але як вы замест таго, каб убачыць, калі ? starato? я не думаю, што гэта датчык або вечнага sbaglio?!?!?!?!?

Першы тэст пу? можна выняць датчык з впускного трубаправода і пакінуць яго ў паветры, у дыягназ параўнання параметраў ціску turbo вымяраецца атмасферны ціск, павінны быць амаль ідэнтычнымі.
У адваротным выпадку з помпы ціск з дапамогай манометра, падлучанага да датчыка вы можаце размясціць ціск 2 бар чытаць манометр і дыягназ ціску turbo вымяраецца трэба мець 2 бар

xathanatosx
29-06-2014, 21:22
гэта не я калі-небудзь прыдуманае.... дзякуй
Я думаў, што б зрабіць працэс, тыпу, каб праверыць правільнае функцыянаванне датчык выдатку паветра, з дапамогай тестеров на масу і выхад 1V....
А заўтра testero.

манро
29-06-2014, 21:33
Я думаў, што б зрабіць працэс, тыпу, каб праверыць правільнае функцыянаванне датчык выдатку паветра, з дапамогай тестеров на масу і выхад 1V....
А заўтра testero.
вы пу? таксама праверыць, так....
пры змене ціску змяняецца напруга...
пошук у сетцы, datasheets, і даведайцеся, які ціск, колькі выходная напруга ад map адпавядае..
або, калі ў вас ******** sw кажа вам, усе працэдуры дыягностыкі...

xathanatosx
29-06-2014, 21:39
няма нічога ********, выкарыстанне multiecuscan але, па мне, сказіць бачылі, што, калі sti, датчыкі і набіраюцца эбу няма памылак. па крайняй меры, я думаю,....я памыляюся?

macinische90
29-06-2014, 21:53
А заўтра testero.
прывітанне.. як вы паспрабаваць датчык выдатку паветра, калі ен працуе??

манро
29-06-2014, 22:01
вы паглядзіце на значэння напружанне на maf....мінімум павінен быць на 1,5 вольта....з машынай усе паскоранага павінен даць вакол вас 4,5 вольт...

xathanatosx
29-06-2014, 22:10
Цяпер, калі гэта адзін аналагавы (5contatti), калі я правільна памятаю, трэба праверыць кабель, порт, 5В, то тэстар на провад масы, а другі на 5В, і пераканайцеся, што не мае занадта шмат ваганняў (+-0,1В, калі я не памыляюся).
Другі момант, варта праверыць кабель, што прыводзіць 1V (egnale масы паветра ) і тут таксама варта кантраляваць, калі напружанне не адхіляцца занадта ад намінальнага напругі (+-0,1).
Калі значэння занадта нізкія, значыць, што ? лопнуў. я кропкі павінна быць зменена.
Калі гэта лічбавы, гаворка змяняецца (4 кантакту) , як правіла, ніколі не ламаецца, але вы можаце ўгнойваць і чысціцца.
Я спадзяюся, што ўспомніў усе, і не казаў дзярмо.

macinische90
29-06-2014, 22:25
Цяпер, калі гэта адзін аналагавы (5contatti), калі я правільна памятаю, трэба праверыць кабель, порт, 5В, то тэстар на провад масы, а другі на 5В, і пераканайцеся, што не мае занадта шмат ваганняў (+-0,1В, калі я не памыляюся).
Другі момант, варта праверыць кабель, што прыводзіць 1V (egnale масы паветра ) і тут таксама варта кантраляваць, калі напружанне не адхіляцца занадта ад намінальнага напругі (+-0,1).
Калі значэння занадта нізкія, значыць, што ? лопнуў. я кропкі павінна быць зменена.
Калі гэта лічбавы, гаворка змяняецца (4 кантакту) , як правіла, ніколі не ламаецца, але вы можаце ўгнойваць і чысціцца.
Я спадзяюся, што ўспомніў усе, і не казаў дзярмо.
8184
гэта мой... гэта лічбавы,для барацьбы з ей?

macinische90
29-06-2014, 22:32
няма нічога ********, выкарыстанне multiecuscan але, па мне, сказіць бачылі, што, калі sti, датчыкі і набіраюцца эбу няма памылак. па крайняй меры, я думаю,....я памыляюся?

xathanatosx дзе глядзіш cn multiecuscan??

xathanatosx
29-06-2014, 22:43
ну ? больш складаным, на гэта не хапае кантакту 5V, але застаецца тое, што тэмпература паветра, 12V, маса, нязменным у параўнанні з аналагавымі, і яшчэ c'? сігнал масы всасываемого паветра.
Але для таго, каб вымераць гэта, калі я правільна памятаю, патрэбен асцылограф (я паведаміў пэўны час таму)
А ce розніца паміж бош і pierburg маюць адрозненні частот працы,датчык выдатку паветра bosch генерыруе сігнал з частатой, якая ўзрастае з павелічэннем
маса паветра, калі deb. pierburg падае з Частатой.
Ps. я не бачу выявы

macinische90
29-06-2014, 22:45
ну ? больш складаным, на гэта не хапае кантакту 5V, але застаецца тое, што тэмпература паветра, 12V, маса, нязменным у параўнанні з аналагавымі, і яшчэ c'? сігнал масы всасываемого паветра.
Але для таго, каб вымераць гэта, калі я правільна памятаю, патрэбен асцылограф (я паведаміў пэўны час таму)
А ce розніца паміж бош і pierburg маюць адрозненні частот працы,датчык выдатку паветра bosch генерыруе сігнал з частатой, якая ўзрастае з павелічэннем
маса паветра, калі deb. pierburg падае з Частатой.
Ps. я не бачу выявы
з multiecuscan nn вы можаце праверыць, ці нічога? я l асцылограф ce l я...

xathanatosx
29-06-2014, 22:47
Націсніце на параметры і пракруціць ўніз да падзелу пошук артыкулаў Масы паветра вымяраецца - Маса паветра аб'ектыў (і тэмпературы паветра).
Гэта зробіць вы зробіце паварот, уключыўшы графіка. Калі не acchiappo монстраў значэння павінны быць больш падобны магчыма. а лепш, на мой погляд, праверце напругу.

xathanatosx
29-06-2014, 22:51
я кажу табе праўду?, ніколі не было асцылографа і ніколі не спрабаваў, я проста ведаю, як вы, у тэорыі, але зусім не практычна на лічбавы.
А я ведаю, што, калі я чысты доўг, аўтамабіль ляціць.
Я спачатку ўвялі ў бензін, я сушаць з легкай бруей сціснутага паветра, вельмі легкі, зрабілі сцячы і затым чэр спрэй на СУХІЯ кантакты.
Гэта ? важна.....павінна быць сухі і не тоўсты, інакш замест паляпшэння вы можаце толькі пагоршыць. У гэты момант вы ремоделірованія знішчыць яго.

macinische90
29-06-2014, 22:55
Націсніце на параметры і пракруціць ўніз да падзелу пошук артыкулаў Масы паветра вымяраецца - Маса паветра аб'ектыў (і тэмпературы паветра).
Гэта зробіць вы зробіце паварот, уключыўшы графіка. Калі не acchiappo монстраў значэння павінны быць больш падобны магчыма. а лепш, на мой погляд, праверце напругу.
тады:
Масы паветра вымераная: 0,0 мг/
Масы паветра мэта: 279,5 мг/

Масы паветра вымераная: 0,0 мг/
Становішча вымяраецца turbo: 10,77 мм
Становішча аб'ектыва turbo: 1,25 мм
Адкрыцце клапана EGR: 128 %
Вымяранае месца, EGR: 0,00 мм
Становішча аб'ектыва EGR: -0,40 мм
Праверка сістэмы РЭЦЫРКУЛЯЦЫІ ог: уключана-Выключана

ДЛЯ ЧЫТАННЯ ПАРАМЕТРАЎ:
Карэкцыя паліва цыліндру 1: 0,00 мм?/i
Карэкцыя паліва цыліндр 2: 0,00 мм?/i
Карэкцыя паліва цыліндру 3: 0,00 мм?/i
Карэкцыя паліва цыліндру 4: 0,00 мм?/i
Масы паветра вымераная: 425,0 мг/
Масы паветра мэта: 285,5 мг/
Становішча вымяраецца turbo: 1,07 мм
Становішча аб'ектыва turbo: 0,38 мм
Вымяранае месца, EGR: 0,00 мм
Клапан перепуска цеплаабменнік EGR: уключана-Выключана

ETTURA ПАРАМЕТРЫ:
Карэкцыя паліва цыліндр 2: -0,14 мм?/i
Карэкцыя паліва цыліндру 3: -0,22 мм?/i
Карэкцыя паліва цыліндру 4: 0,42 мм?/i
Масы паветра вымераная: 334,0 мг/
Становішча вымяраецца turbo: 0,60 мм
Становішча аб'ектыва turbo: 0,62 мм
Вымяранае месца, EGR: -0,06 мм

ДЛЯ ЧЫТАННЯ ПАРАМЕТРАЎ:
Карэкцыя паліва цыліндр 2: -0,32 мм?/i
Карэкцыя паліва цыліндру 3: -0,82 мм?/i
Карэкцыя паліва цыліндру 4: 1,01 мм?/i
Масы паветра вымераная: 343,0 мг/
Становішча вымяраецца turbo: 0,58 мм
Вымяранае месца, EGR: -0,03 мм

ДЛЯ ЧЫТАННЯ ПАРАМЕТРАЎ:
Карэкцыя паліва цыліндру 1: 0,07 мм?/i
Карэкцыя паліва цыліндр 2: -0,58 мм?/i
Карэкцыя паліва цыліндру 3: -0,86 мм?/i
Карэкцыя паліва цыліндру 4: 1,36 мм?/i
Масы паветра вымераная: 409,0 мг/
Становішча вымяраецца turbo: 0,58 мм
Вымяранае месца, EGR: -0,02 мм
Адкрыцце электрамагнітны клапан засланкі: 81,95 %
Адкрыцце клапана разгерметызацыі паток: 54,76 %

Масы паветра вымераная: 585,0 мг/
Масы паветра мэта: 319,5 мг/
Становішча вымяраецца turbo: 0,91 мм
Становішча аб'ектыва turbo: 0,94 мм
Вымяранае месца, EGR: -0,01 мм

macinische90
29-06-2014, 22:56
ДЛЯ ЧЫТАННЯ ПАРАМЕТРАЎ:
Карэкцыя паліва цыліндру 1: -0,25 мм?/i
Карэкцыя паліва цыліндр 2: -0,16 мм?/i
Карэкцыя паліва цыліндру 3: -0,01 мм?/i
Карэкцыя паліва цыліндру 4: 0,45 мм?/i
Масы паветра вымераная: 640,5 мг/
Масы паветра мэта: 1499,5 мг/
Становішча вымяраецца turbo: 2,83 мм
Становішча аб'ектыва turbo: 2,90 мм
Вымяранае месца, EGR: -0,01 мм
Адкрыцце электрамагнітны клапан засланкі: 5,00 %
Адкрыцце клапана разгерметызацыі паток: 28,11

xathanatosx
29-06-2014, 23:09
у частку мы OT тут, а я бачу, што ў першым пасьце ў вас маса паветра, вымераная вышэй, чым аб'ектыўнае і тут, у апошнім значна менш, чым дзіўна....а вы павінны ставіць знак роўнасьці і не быць занадта discostanti.
Вы калі-небудзь чыстым? Фільтр паветра?

macinische90
29-06-2014, 23:23
у частку мы OT тут, а я бачу, што ў першым пасьце ў вас маса паветра, вымераная вышэй, чым аб'ектыўнае і тут, у апошнім значна менш, чым дзіўна....а вы павінны ставіць знак роўнасьці і не быць занадта discostanti.
Вы калі-небудзь чыстым? Фільтр паветра?
на датчык выдатку паветра, і, нават, занадта чысты, і ен вярнуўся зноў, і фільтр паветра, каб спартыўны bmc новы... я вам скажу, што значэнні заўседы былі роўныя, і гэты час, што сара што-небудзь здарылася..

macinische90
29-06-2014, 23:27
Масы паветра вымераная: 483,5 мг/
Масы паветра мэта: 804,5 мг/
xant скажы мне, што такое l паветра вымяраецца і паветраныя мэты..

xathanatosx
29-06-2014, 23:27
цяпер з гарачай вы ведаеце, аўтамабілі, робяць намаганні, і яны менш прадукцыйнасць. Гарачы паветра і менш кіслароду, свежага паветра больш зарада ossigeno. ужо вельмі discostanti.
Які аўтамабіль ў вас?
Калі ў вас есць mjet можна адлучыць раз'ем на датчык выдатку паветра і зрабіць адзін паварот, калі вядома, што аўтамабіль ідзе лепш, тое c'? якой-небудзь праблемы з deb у адваротным выпадку ўсе ок.....нават калі мне не вяртаюцца меры, выяўленых

xathanatosx
29-06-2014, 23:29
ну мэта ? тое, што ecu разлічвае вымярэння ў той момант з гэтай тэмпературы і абаротаў рухавіка.....чым вымяраецца ? на самай справе чытаць ад ecu.
Cio?, яна чакае 100, але ў рэальнасці? атрымлівае 50.

macinische90
29-06-2014, 23:35
Я ўжо? зрабіў тэст з раздымам стаката на датчык выдатку паветра і машына ляціць... датчык выдатку паветра напалі на мяне пачынаюць штурхаць ад 2700 абаротаў.. у Мяне multijet 165cv

macinische90
29-06-2014, 23:36
Ahhhhh я забыўся вам сказаць, што я чысты, то тоўстая....

astriunfao
29-06-2014, 23:43
Прывітанне. Праверыць датчык выдатку паветра і egr phisical and clean possible position not real. And check ic pipes catalist or dpf. Br

macinische90
29-06-2014, 23:47
Egr is off..

xathanatosx
30-06-2014, 00:15
Ahhhhh я забыўся вам сказаць, што я чысты, то тоўстая....

тое! дзякуй, што не ідзяце ? imbrattata алею! ты выкарыстаў riattivante чайнік.
Трэба выкарыстоўваць сухі.
Smontalo, immergilo на некалькі секунд у ЧЫСТЫ бензін, без рэшткаў некаторых, то выцягне, той ідзе на спад, і слойки з паветра, але вельмі павольна, павінен быць вельмі легкі. Вазьмі спрэй СУХІ і inondi.
Вы заўважыце, што есць 2 адтуліны, адно на баку, тыпу пліты, а другі-унізе, спераду, адкуль прыходзіць у паветры. з іх выходзіць паветра, які вымяраецца і сыходзіць з-пад. Таксама пырскаў яшчэ раз спрэй сухі успомніў пра sgocciolarlo то ў адваротным выпадку вам застаецца што-то ўнутры. Пасля чаго легкім ветрам з ўстаноўка і выпрабаванні на дарозе.
Я вельмі рэкамендую, некалькі секунд у бензіне, трэба, каб sgrassarlo. Яго вытрымаеце, як быццам гэта печыва, так робіце, вы робіце добра увайсці ў адтуліну ніжэй.

astriunfao
30-06-2014, 00:18
Off ў ecu and close mechanical.?

xathanatosx
30-06-2014, 00:21
on mjet it's " it must be off у ecu and клапан closed. otherwise you'll see mechanical failure on the dashboard. mjet are euro 4

macinische90
30-06-2014, 09:20
on mjet it's " it must be off у ecu and клапан closed. otherwise you'll see mechanical failure on the dashboard. mjet are euro 4
It's close ў ECU... Няма памылкі Perfect..

macinische90
30-06-2014, 11:29
Тады датчык выдатку паветра l я вымераў з осциллографом... Тым часам вольт, я павінен сказаць, калі ? пік, пік або пастаянна,частата ? 1.86 кгц і асабліва мяне не выходзіць меандр, але ідэальна трохкутнай формы пад прамым вуглом, як быццам была адрэзаная....

xathanatosx
30-06-2014, 21:08
Ды ў ўспомніць па памяці...але, перш чым рабіць што-то вы чысты доўг на датчык выдатку паветра? Не ? што яму ўсе гэта, добра ? усе памазаў.

xathanatosx
30-06-2014, 21:13
А l частата правільная ? 1,8 кгц, калі гэта Bosch. Каб убачыць, ці працуе ен вазьмі кампрэсар і вельмі асцярожна дзьме, без перабольшання, на датчык выдатку паветра. Калі дасягае 12/13khz ты ў парадку.

Matty23p
30-06-2014, 21:25

macinische90
30-06-2014, 21:45
А l частата правільная ? 1,8 кгц, калі гэта Bosch. Каб убачыць, ці працуе ен вазьмі кампрэсар і вельмі асцярожна дзьме, без перабольшання, на датчык выдатку паветра. Калі дасягае 12/13khz ты ў парадку.
Ачысціць ўсе прадукты, сухія... таксама Вымераная тэстар, і я ад 0,50 v... будзе так, а ? усе ў два разы... Я тлумачу ,замест таго, dell хваля мяне сыходзіць хваля тонка мэты,а не вольт з паловай вольт... думаеш, не, што быў няправы, нічога так ? да пайшоў...

gionag
17-07-2014, 00:40

я думаю, што тут усе размовы пра MAF... вы павінны замяніць MAP ;)
Ваш ? датчык ціску, датчык масавага...

macinische90
17-07-2014, 06:21
Усталяваны новы датчык выдатку паветра ўзяў на вэб-вымераны, і выходзіць меандр ідэальны.. іншы сышоў.. :)