Прагляд Поўнай Версіі : датчык ціску bosch
macinische90
20-06-2014, 14:41
прывітанне, хлопцы, хто-небудзь памятае, як яна вымяраецца і што значэнне павінна даць? дзякуючы dell дапамогу
cinqueturbo
20-06-2014, 18:21
З Дыягназам?
просты..
macinische90
20-06-2014, 18:25
што я павінен глядзець ?
cinqueturbo
20-06-2014, 18:29
што я павінен глядзець ?
Ціск Наддува..
або Абсалютнага Ціску
або Ціск Ўсмоктвання
залежыць ад дыягназу да дыягназу..
macinische90
20-06-2014, 18:32
ціск наддува там і c ціск мэты вымяраецца, але ведаю значэння, што я павінен даць
cinqueturbo
20-06-2014, 18:35
што я павінен глядзець ?
Я забыўся..
з выключаным рухавіком 990-1024 mb
з рухавіка на халастым ходу +- тыя ж
пад прыцэлам залежыць ад загружаныя карты, як правіла, ад залатых 150cv таму 2200-2400 менш 1024 мб атмасферным 1,2-1,4Bar
заўседы s? добра памятаю...
macinische90
20-06-2014, 18:45
затым апрацоўваецца разам з датчык выдатку паветра і выкарыстоўваецца на долю стехиометрического,дзякуй, цяпер я зразумеў, дзе глядзець
xathanatosx
29-06-2014, 20:37
прабачце, але як вы замест таго, каб убачыць, калі ? starato? я не думаю, што гэта датчык або вечнага sbaglio?!?!?!?!?
redfifty
29-06-2014, 20:53
прабачце, але як вы замест таго, каб убачыць, калі ? starato? я не думаю, што гэта датчык або вечнага sbaglio?!?!?!?!?
Першы тэст пу? можна выняць датчык з впускного трубаправода і пакінуць яго ў паветры, у дыягназ параўнання параметраў ціску turbo вымяраецца атмасферны ціск, павінны быць амаль ідэнтычнымі.
У адваротным выпадку з помпы ціск з дапамогай манометра, падлучанага да датчыка вы можаце размясціць ціск 2 бар чытаць манометр і дыягназ ціску turbo вымяраецца трэба мець 2 бар
xathanatosx
29-06-2014, 21:22
гэта не я калі-небудзь прыдуманае.... дзякуй
Я думаў, што б зрабіць працэс, тыпу, каб праверыць правільнае функцыянаванне датчык выдатку паветра, з дапамогай тестеров на масу і выхад 1V....
А заўтра testero.
Я думаў, што б зрабіць працэс, тыпу, каб праверыць правільнае функцыянаванне датчык выдатку паветра, з дапамогай тестеров на масу і выхад 1V....
А заўтра testero.
вы пу? таксама праверыць, так....
пры змене ціску змяняецца напруга...
пошук у сетцы, datasheets, і даведайцеся, які ціск, колькі выходная напруга ад map адпавядае..
або, калі ў вас ******** sw кажа вам, усе працэдуры дыягностыкі...
xathanatosx
29-06-2014, 21:39
няма нічога ********, выкарыстанне multiecuscan але, па мне, сказіць бачылі, што, калі sti, датчыкі і набіраюцца эбу няма памылак. па крайняй меры, я думаю,....я памыляюся?
macinische90
29-06-2014, 21:53
А заўтра testero.
прывітанне.. як вы паспрабаваць датчык выдатку паветра, калі ен працуе??
вы паглядзіце на значэння напружанне на maf....мінімум павінен быць на 1,5 вольта....з машынай усе паскоранага павінен даць вакол вас 4,5 вольт...
xathanatosx
29-06-2014, 22:10
Цяпер, калі гэта адзін аналагавы (5contatti), калі я правільна памятаю, трэба праверыць кабель, порт, 5В, то тэстар на провад масы, а другі на 5В, і пераканайцеся, што не мае занадта шмат ваганняў (+-0,1В, калі я не памыляюся).
Другі момант, варта праверыць кабель, што прыводзіць 1V (egnale масы паветра ) і тут таксама варта кантраляваць, калі напружанне не адхіляцца занадта ад намінальнага напругі (+-0,1).
Калі значэння занадта нізкія, значыць, што ? лопнуў. я кропкі павінна быць зменена.
Калі гэта лічбавы, гаворка змяняецца (4 кантакту) , як правіла, ніколі не ламаецца, але вы можаце ўгнойваць і чысціцца.
Я спадзяюся, што ўспомніў усе, і не казаў дзярмо.
macinische90
29-06-2014, 22:25
Цяпер, калі гэта адзін аналагавы (5contatti), калі я правільна памятаю, трэба праверыць кабель, порт, 5В, то тэстар на провад масы, а другі на 5В, і пераканайцеся, што не мае занадта шмат ваганняў (+-0,1В, калі я не памыляюся).
Другі момант, варта праверыць кабель, што прыводзіць 1V (egnale масы паветра ) і тут таксама варта кантраляваць, калі напружанне не адхіляцца занадта ад намінальнага напругі (+-0,1).
Калі значэння занадта нізкія, значыць, што ? лопнуў. я кропкі павінна быць зменена.
Калі гэта лічбавы, гаворка змяняецца (4 кантакту) , як правіла, ніколі не ламаецца, але вы можаце ўгнойваць і чысціцца.
Я спадзяюся, што ўспомніў усе, і не казаў дзярмо.
8184
гэта мой... гэта лічбавы,для барацьбы з ей?
macinische90
29-06-2014, 22:32
няма нічога ********, выкарыстанне multiecuscan але, па мне, сказіць бачылі, што, калі sti, датчыкі і набіраюцца эбу няма памылак. па крайняй меры, я думаю,....я памыляюся?
xathanatosx дзе глядзіш cn multiecuscan??
xathanatosx
29-06-2014, 22:43
ну ? больш складаным, на гэта не хапае кантакту 5V, але застаецца тое, што тэмпература паветра, 12V, маса, нязменным у параўнанні з аналагавымі, і яшчэ c'? сігнал масы всасываемого паветра.
Але для таго, каб вымераць гэта, калі я правільна памятаю, патрэбен асцылограф (я паведаміў пэўны час таму)
А ce розніца паміж бош і pierburg маюць адрозненні частот працы,датчык выдатку паветра bosch генерыруе сігнал з частатой, якая ўзрастае з павелічэннем
маса паветра, калі deb. pierburg падае з Частатой.
Ps. я не бачу выявы
macinische90
29-06-2014, 22:45
ну ? больш складаным, на гэта не хапае кантакту 5V, але застаецца тое, што тэмпература паветра, 12V, маса, нязменным у параўнанні з аналагавымі, і яшчэ c'? сігнал масы всасываемого паветра.
Але для таго, каб вымераць гэта, калі я правільна памятаю, патрэбен асцылограф (я паведаміў пэўны час таму)
А ce розніца паміж бош і pierburg маюць адрозненні частот працы,датчык выдатку паветра bosch генерыруе сігнал з частатой, якая ўзрастае з павелічэннем
маса паветра, калі deb. pierburg падае з Частатой.
Ps. я не бачу выявы
з multiecuscan nn вы можаце праверыць, ці нічога? я l асцылограф ce l я...
xathanatosx
29-06-2014, 22:47
Націсніце на параметры і пракруціць ўніз да падзелу пошук артыкулаў Масы паветра вымяраецца - Маса паветра аб'ектыў (і тэмпературы паветра).
Гэта зробіць вы зробіце паварот, уключыўшы графіка. Калі не acchiappo монстраў значэння павінны быць больш падобны магчыма. а лепш, на мой погляд, праверце напругу.
xathanatosx
29-06-2014, 22:51
я кажу табе праўду?, ніколі не было асцылографа і ніколі не спрабаваў, я проста ведаю, як вы, у тэорыі, але зусім не практычна на лічбавы.
А я ведаю, што, калі я чысты доўг, аўтамабіль ляціць.
Я спачатку ўвялі ў бензін, я сушаць з легкай бруей сціснутага паветра, вельмі легкі, зрабілі сцячы і затым чэр спрэй на СУХІЯ кантакты.
Гэта ? важна.....павінна быць сухі і не тоўсты, інакш замест паляпшэння вы можаце толькі пагоршыць. У гэты момант вы ремоделірованія знішчыць яго.
macinische90
29-06-2014, 22:55
Націсніце на параметры і пракруціць ўніз да падзелу пошук артыкулаў Масы паветра вымяраецца - Маса паветра аб'ектыў (і тэмпературы паветра).
Гэта зробіць вы зробіце паварот, уключыўшы графіка. Калі не acchiappo монстраў значэння павінны быць больш падобны магчыма. а лепш, на мой погляд, праверце напругу.
тады:
Масы паветра вымераная: 0,0 мг/
Масы паветра мэта: 279,5 мг/
Масы паветра вымераная: 0,0 мг/
Становішча вымяраецца turbo: 10,77 мм
Становішча аб'ектыва turbo: 1,25 мм
Адкрыцце клапана EGR: 128 %
Вымяранае месца, EGR: 0,00 мм
Становішча аб'ектыва EGR: -0,40 мм
Праверка сістэмы РЭЦЫРКУЛЯЦЫІ ог: уключана-Выключана
ДЛЯ ЧЫТАННЯ ПАРАМЕТРАЎ:
Карэкцыя паліва цыліндру 1: 0,00 мм?/i
Карэкцыя паліва цыліндр 2: 0,00 мм?/i
Карэкцыя паліва цыліндру 3: 0,00 мм?/i
Карэкцыя паліва цыліндру 4: 0,00 мм?/i
Масы паветра вымераная: 425,0 мг/
Масы паветра мэта: 285,5 мг/
Становішча вымяраецца turbo: 1,07 мм
Становішча аб'ектыва turbo: 0,38 мм
Вымяранае месца, EGR: 0,00 мм
Клапан перепуска цеплаабменнік EGR: уключана-Выключана
ETTURA ПАРАМЕТРЫ:
Карэкцыя паліва цыліндр 2: -0,14 мм?/i
Карэкцыя паліва цыліндру 3: -0,22 мм?/i
Карэкцыя паліва цыліндру 4: 0,42 мм?/i
Масы паветра вымераная: 334,0 мг/
Становішча вымяраецца turbo: 0,60 мм
Становішча аб'ектыва turbo: 0,62 мм
Вымяранае месца, EGR: -0,06 мм
ДЛЯ ЧЫТАННЯ ПАРАМЕТРАЎ:
Карэкцыя паліва цыліндр 2: -0,32 мм?/i
Карэкцыя паліва цыліндру 3: -0,82 мм?/i
Карэкцыя паліва цыліндру 4: 1,01 мм?/i
Масы паветра вымераная: 343,0 мг/
Становішча вымяраецца turbo: 0,58 мм
Вымяранае месца, EGR: -0,03 мм
ДЛЯ ЧЫТАННЯ ПАРАМЕТРАЎ:
Карэкцыя паліва цыліндру 1: 0,07 мм?/i
Карэкцыя паліва цыліндр 2: -0,58 мм?/i
Карэкцыя паліва цыліндру 3: -0,86 мм?/i
Карэкцыя паліва цыліндру 4: 1,36 мм?/i
Масы паветра вымераная: 409,0 мг/
Становішча вымяраецца turbo: 0,58 мм
Вымяранае месца, EGR: -0,02 мм
Адкрыцце электрамагнітны клапан засланкі: 81,95 %
Адкрыцце клапана разгерметызацыі паток: 54,76 %
Масы паветра вымераная: 585,0 мг/
Масы паветра мэта: 319,5 мг/
Становішча вымяраецца turbo: 0,91 мм
Становішча аб'ектыва turbo: 0,94 мм
Вымяранае месца, EGR: -0,01 мм
macinische90
29-06-2014, 22:56
ДЛЯ ЧЫТАННЯ ПАРАМЕТРАЎ:
Карэкцыя паліва цыліндру 1: -0,25 мм?/i
Карэкцыя паліва цыліндр 2: -0,16 мм?/i
Карэкцыя паліва цыліндру 3: -0,01 мм?/i
Карэкцыя паліва цыліндру 4: 0,45 мм?/i
Масы паветра вымераная: 640,5 мг/
Масы паветра мэта: 1499,5 мг/
Становішча вымяраецца turbo: 2,83 мм
Становішча аб'ектыва turbo: 2,90 мм
Вымяранае месца, EGR: -0,01 мм
Адкрыцце электрамагнітны клапан засланкі: 5,00 %
Адкрыцце клапана разгерметызацыі паток: 28,11
xathanatosx
29-06-2014, 23:09
у частку мы OT тут, а я бачу, што ў першым пасьце ў вас маса паветра, вымераная вышэй, чым аб'ектыўнае і тут, у апошнім значна менш, чым дзіўна....а вы павінны ставіць знак роўнасьці і не быць занадта discostanti.
Вы калі-небудзь чыстым? Фільтр паветра?
macinische90
29-06-2014, 23:23
у частку мы OT тут, а я бачу, што ў першым пасьце ў вас маса паветра, вымераная вышэй, чым аб'ектыўнае і тут, у апошнім значна менш, чым дзіўна....а вы павінны ставіць знак роўнасьці і не быць занадта discostanti.
Вы калі-небудзь чыстым? Фільтр паветра?
на датчык выдатку паветра, і, нават, занадта чысты, і ен вярнуўся зноў, і фільтр паветра, каб спартыўны bmc новы... я вам скажу, што значэнні заўседы былі роўныя, і гэты час, што сара што-небудзь здарылася..
macinische90
29-06-2014, 23:27
Масы паветра вымераная: 483,5 мг/
Масы паветра мэта: 804,5 мг/
xant скажы мне, што такое l паветра вымяраецца і паветраныя мэты..
xathanatosx
29-06-2014, 23:27
цяпер з гарачай вы ведаеце, аўтамабілі, робяць намаганні, і яны менш прадукцыйнасць. Гарачы паветра і менш кіслароду, свежага паветра больш зарада ossigeno. ужо вельмі discostanti.
Які аўтамабіль ў вас?
Калі ў вас есць mjet можна адлучыць раз'ем на датчык выдатку паветра і зрабіць адзін паварот, калі вядома, што аўтамабіль ідзе лепш, тое c'? якой-небудзь праблемы з deb у адваротным выпадку ўсе ок.....нават калі мне не вяртаюцца меры, выяўленых
xathanatosx
29-06-2014, 23:29
ну мэта ? тое, што ecu разлічвае вымярэння ў той момант з гэтай тэмпературы і абаротаў рухавіка.....чым вымяраецца ? на самай справе чытаць ад ecu.
Cio?, яна чакае 100, але ў рэальнасці? атрымлівае 50.
macinische90
29-06-2014, 23:35
Я ўжо? зрабіў тэст з раздымам стаката на датчык выдатку паветра і машына ляціць... датчык выдатку паветра напалі на мяне пачынаюць штурхаць ад 2700 абаротаў.. у Мяне multijet 165cv
macinische90
29-06-2014, 23:36
Ahhhhh я забыўся вам сказаць, што я чысты, то тоўстая....
astriunfao
29-06-2014, 23:43
Прывітанне. Праверыць датчык выдатку паветра і egr phisical and clean possible position not real. And check ic pipes catalist or dpf. Br
macinische90
29-06-2014, 23:47
Egr is off..
xathanatosx
30-06-2014, 00:15
Ahhhhh я забыўся вам сказаць, што я чысты, то тоўстая....
тое! дзякуй, што не ідзяце ? imbrattata алею! ты выкарыстаў riattivante чайнік.
Трэба выкарыстоўваць сухі.
Smontalo, immergilo на некалькі секунд у ЧЫСТЫ бензін, без рэшткаў некаторых, то выцягне, той ідзе на спад, і слойки з паветра, але вельмі павольна, павінен быць вельмі легкі. Вазьмі спрэй СУХІ і inondi.
Вы заўважыце, што есць 2 адтуліны, адно на баку, тыпу пліты, а другі-унізе, спераду, адкуль прыходзіць у паветры. з іх выходзіць паветра, які вымяраецца і сыходзіць з-пад. Таксама пырскаў яшчэ раз спрэй сухі успомніў пра sgocciolarlo то ў адваротным выпадку вам застаецца што-то ўнутры. Пасля чаго легкім ветрам з ўстаноўка і выпрабаванні на дарозе.
Я вельмі рэкамендую, некалькі секунд у бензіне, трэба, каб sgrassarlo. Яго вытрымаеце, як быццам гэта печыва, так робіце, вы робіце добра увайсці ў адтуліну ніжэй.
astriunfao
30-06-2014, 00:18
Off ў ecu and close mechanical.?
xathanatosx
30-06-2014, 00:21
on mjet it's " it must be off у ecu and клапан closed. otherwise you'll see mechanical failure on the dashboard. mjet are euro 4
macinische90
30-06-2014, 09:20
on mjet it's " it must be off у ecu and клапан closed. otherwise you'll see mechanical failure on the dashboard. mjet are euro 4
It's close ў ECU... Няма памылкі Perfect..
macinische90
30-06-2014, 11:29
Тады датчык выдатку паветра l я вымераў з осциллографом... Тым часам вольт, я павінен сказаць, калі ? пік, пік або пастаянна,частата ? 1.86 кгц і асабліва мяне не выходзіць меандр, але ідэальна трохкутнай формы пад прамым вуглом, як быццам была адрэзаная....
xathanatosx
30-06-2014, 21:08
Ды ў ўспомніць па памяці...але, перш чым рабіць што-то вы чысты доўг на датчык выдатку паветра? Не ? што яму ўсе гэта, добра ? усе памазаў.
xathanatosx
30-06-2014, 21:13
А l частата правільная ? 1,8 кгц, калі гэта Bosch. Каб убачыць, ці працуе ен вазьмі кампрэсар і вельмі асцярожна дзьме, без перабольшання, на датчык выдатку паветра. Калі дасягае 12/13khz ты ў парадку.
Matty23p
30-06-2014, 21:25
macinische90
30-06-2014, 21:45
А l частата правільная ? 1,8 кгц, калі гэта Bosch. Каб убачыць, ці працуе ен вазьмі кампрэсар і вельмі асцярожна дзьме, без перабольшання, на датчык выдатку паветра. Калі дасягае 12/13khz ты ў парадку.
Ачысціць ўсе прадукты, сухія... таксама Вымераная тэстар, і я ад 0,50 v... будзе так, а ? усе ў два разы... Я тлумачу ,замест таго, dell хваля мяне сыходзіць хваля тонка мэты,а не вольт з паловай вольт... думаеш, не, што быў няправы, нічога так ? да пайшоў...
я думаю, што тут усе размовы пра MAF... вы павінны замяніць MAP ;)
Ваш ? датчык ціску, датчык масавага...
macinische90
17-07-2014, 06:21
Усталяваны новы датчык выдатку паветра ўзяў на вэб-вымераны, і выходзіць меандр ідэальны.. іншы сышоў.. :)