Перегляд Повної Версії : власників k-tag
Хлопці, я відкриваю цей пост, щоб знати, якщо серед нас є власники k-tag alientech офіційний і знати, якщо ви хочете збільшити цей інструмент особисто я використовую трохи часу.
Чесно кажучи я був би дуже зацікавлений сам в цій темі, чому? K-tag ? був наполегливо запропонував мені, але я не відчуваю, щоб зробити інвестиції в темряві...
Я хотів би точно знати, як вона йде, і якщо коштує грошей...
Спасибі!
guidotacco
18-09-2012, 17:49
проблема ? що потрібно відкрити ecu!
проблема ? що потрібно відкрити ecu!
Не проблема відкрити їх через деякий час ви робите на мозолі і не суди-й?
коли відкрити їх, звичайно, якісь ще, коли я бачу, змушує мене мурашки по спині побігли
але з трохи терпіння відкривається
Чесно кажучи я був би дуже зацікавлений сам в цій темі, чому? K-tag ? був наполегливо запропонував мені, але я не відчуваю, щоб зробити інвестиції в темряві...
Я хотів би точно знати, як вона йде, і якщо коштує грошей...
Спасибі!
Все залежить від типу роботи, яку ви робите
Я повністю задоволений, звичайно, l Alientech
бере перо особисто варто
magi1984
18-09-2012, 20:56
допомога alientech ? дійсно, дуже добре!
для мене, хто робить це ремесло, професії повинна починатися з kess, а потім зробив правильний практиці зробити додаткові зусилля і взяти k-tag
я зробив так, де я зараз працюю у нас вдома, в кінці кінців ? тільки з липня, що smanettiamo на ECU для обробки і фап, часу ще два місяці, щоб амортизувати вартість kess, а потім наступний-витрати sar? k-tag, я бачив його в дії, і я повністю задоволений
Тому в основному K-Tag від того, що він відрізняється від загальної BDM?
для барт, в реальності? K - Tag немає ? багато чого, що новий інтерфейс BDM для Alientech, очевидно, з впровадженням нових протоколів ? відмінний продукт, чому? порівняно з іншими будинками, які лікують цих продуктів (те, що купуєте ? totalmete ваш у тому числі протоколи, і якщо ти, проблеми не міг би зробити більше? річна підписка те, що ви купили, продовжує працювати))))) цей тип, звичайно, якщо ви не оплатите річну передплату деякі інтерфейси перестають працювати. Якщо avvessi додаткова можливість? і деякі замовники pi? acquisteri не думаю, що в два рази?
Ви зазвичай користуєтеся? Як ви знаходитесь? У вас ніколи не було проблем, використовуючи його?
Ще раз спасибі! :)
Нажаль на даний момент інтерфейсів, оригінальних у мене тільки Bdmpro від Alientech, я хотів би купити інші інтерфейси я чекаю моменти, найбільш сприятливі і трохи клієнтів pi?. Але якщо б я міг, не вагаючись acquisteri як Kess, що K-Tag. Привіт, скоро
virus1976
01-10-2012, 18:47
Я не знаю, якщо, належать до мовлення (так як інтерфейси клон), але мене ? ясна **** від продавців китайської версії k-tag клон хтось чув про це ? обман?
ні, не ? обман, але спочатку ми повинні побачити реальні роботи найближчим часом ми сподіваємося провести тест.
virus1976
01-10-2012, 20:05
я знайшов інший інформації на клон на даний момент це один блок? slave-модуль, який працює з тим же sw allien
msport (exil77grande)
01-10-2012, 21:26
ви бачили, як я, але раніше я б сказав, робити тести, то давайте подивимося, якщо хтось приймає це, можливо, свідчить його досвід.
filippin87
01-10-2012, 22:01
Я бачив в дії K-tag, і я повинен сказати, що це хороший продукт, перо ? набагато повільніше, ніж коні, і в двох випадках я пошкодив ecu, і мені довелося cestinarla,чому ви не знаєте.
Я бачив в дії K-tag, і я повинен сказати, що це хороший продукт, перо ? набагато повільніше, ніж коні, і в двох випадках я пошкодив ecu, і мені довелося cestinarla,чому ви не знаєте.
filippin87
02-10-2012, 19:34
Писання ? був зроблений ким-те, що я знаю, не я зробив це я же я їх.На практиці обидва були med17 після запису в чобіт, але там була лампа двигуна постійно горить і давав несправності датчик положення розподільного валу також ripristinandola нічого alientech ? була викликана негайно, але не сказали нічого.Другий після програмування все ок, тільки що ви не могли б ще переписати в boot також тут називається alientech і не сказали нічого, я пробував теж з моєю півень і нічого (ймовірно, була пошкоджена злітно-посадкової смуги у "boot").
У мене не було до цих пір ніяких проблем, але ви не знаєте, краще ніколи не знати цих речей з версії k-tag і успіху?
filippin87
02-10-2012, 19:50
Якщо ви говорите прошивки не знаю-в усякому разі, в минулому році на цей період, і в липні,я trallascito сказати, що ми зробили близько десяти писань,тому я не хочу toglire нічого в k-tag ? дійсно, чудова.
ecu.autotecno
10-10-2012, 04:37
Я TAG K full , всі протоколи і всі schedini і зараз не проблема і ecu я досить ... c'? завжди є перший раз, але якщо ви будете слідувати крок за кроком всі його інструкції ? дійсно важко, що ви можете помилятися !!
msport (exil77grande)
10-10-2012, 08:40
Я TAG K full , всі протоколи і всі schedini і зараз не проблема і ecu я досить ... c'? завжди є перший раз, але якщо ви будете слідувати крок за кроком всі його інструкції ? дійсно важко, що ви можете помилятися !!
привіт,чекаю тебе в розділі презентації, щоб відповісти на питання, які я зробив у вашому вісь,
вибачте, ви можете specificara, що типу sw і " що робить, читає і пише або потрібно, щоб зіставити? дякую
msport (exil77grande)
18-11-2012, 19:23
вибачте, ви можете specificara, що типу sw і " що робить, читає і пише або потрібно, щоб зіставити? дякую
і програміст, офіційний туристичне бюро ecu останнього покоління.
sportknight
17-12-2012, 22:45
? більш bdm?
msport (exil77grande)
17-12-2012, 22:47
? більш bdm?
на практиці і bdm і більше тому всі ecu останнього покоління, що зараз, bdm не роблять більше, і я б сказав, що так йдуть на пенсію.
sportknight
18-12-2012, 00:15
але для bdm не виходять оновлення для нових ебу або ви думаєте, що межа обладнання?
carlo abarth
18-12-2012, 00:18
gallett* гай і bdm більш актуальною!!!
voglioimparare
04-03-2013, 20:58
щасливим володарем k-tag від року,в тому числі і діма schedini пружини... semplicisismo у використанні і повна, допомога велике,тільки щось не ясно техніків alien доступні. як казав хтось,витрати не міститься,але ви впевнені, щоб мати в руках продукт, дійсно добре зроблено...в кінці кінців ви платите досвід і вивчення, що ми позаду. k-теги, у разі, якщо проводити його не варто 5000 євро, звичайно...
sportknight
03-06-2013, 12:48
але в bdm також edc17?
baraldino
07-06-2013, 13:56
Ви все тому
Перейти на сайт alientech стоків список протоколів KESS V2 і Ktag c'? все те, що робить
sportknight
07-06-2013, 16:57
але ви тому треба в boot, мабуть..
або я не зрозумів і тому в bdm з schedini?
baraldino
07-06-2013, 22:46
Використовуйте schedino на ділянках залишки дроту boot, яка потім повинна бути підключений на швидке напад кліпи на schedino ж тоді почніть процедуру
andra170
22-08-2013, 19:39
ви спокійно з schedino
cristianbomberos
29-08-2013, 22:07
Також хотів би мене купити Alientech, але хто-небудь знає ціни?????
voglioimparare
30-08-2013, 12:08
Також хотів би, щоб мене купити Alientech, але хто-небудь знає ціни??€€€
я взяв kess v2 + ktag з усі протоколи та schedini пружини,ви близько 10000 євро...
legendaryslave
30-08-2013, 12:55
я взяв kess v2 + ktag з усі протоколи та schedini пружини,ви близько 10000 євро...
красива цифра :cool:
baraldino
30-08-2013, 13:07
а для версії master близько 10000 €
darksoulbreaker
14-09-2013, 12:25
Хлопці
ви знаєте, мені, якщо schedini cmd, які виходять з дімою було добре з k-tag?
(я не клон)
darksoulbreaker
14-09-2013, 19:50
Хлопці
ви знаєте, мені, якщо schedini cmd, які виходять з дімою було добре з k-tag?
(я не клон)
Я просто перевіряв з ecu bosch і schedino bosch (очевидно) ? здається, працює добре.
привіт, я також перевіряв з shetino бош, але я знаю, що сказати, якщо файл, який ви читали з k теги вже читав, хоча з іншої програми, якщо файл великий дорівнює?
darksoulbreaker
15-09-2013, 11:01
привіт, я також перевіряв з shetino бош, але я знаю, що сказати, якщо файл, який ви читали з k теги вже читав, хоча з іншої програми, якщо файл великий дорівнює?
Привіт, Олег.
я зробив тест з BMSK 7 bmw 1200GS.
я намагався як з півня v2, що з ktag ? розміри файлів однакові...тільки що я можу зробити? тест co інший ecu, і ви dir?.
explode82
16-09-2013, 00:54
те, що я можу сказати вам, чому? пробували ? що schedini пружини, які використовуються для cmd оптимальними для ktag
darksoulbreaker
16-09-2013, 09:48
я пробував тільки з bosch, але і...інші їх підключити прямі ktag?
voglioimparare
16-09-2013, 13:39
примітка трохи негативне, скажімо, і що, незважаючи на вартість k-tag, тобто додати кілька євро x schedini пружини,і для dima. x діма я згоден,і аксесуар, і важливо на мою думку, schedini перо 100 євро + пдв, в один не зовсім вода, звичайно, також протоколи платять і не мало... але як я говорив і відмінний продукт,ніколи ecu,і чіткі інструкції окремо для кожного ecu.
Я теж недавно posessore K-Tag master Full, і на даний момент я відчуваю себе добре
explode82
17-09-2014, 02:04
за те, що ? мій досвід 2 роки, що у мене, і ніколи не мали проблем-------------sgrat sgrat
pesceautoservice
25-10-2014, 20:00
у мене slave, і всі адаптери в пружину, тепер читає та пише ? року по теперішній час.