Перегляд Повної Версії : Scodifica edc15c2 citroen
blackwolf76
20-06-2014, 13:08
Я повинен scodificare ебу edc15c2 citroen picasso тільки один роз'єм, гніздо від підривника. Як я повинен діяти??
Я здається зрозумів, що ви робите тільки в flash...
Його ? маршрут, чи я можу відновити старий eeprom, враховуючи, що кількість обладнання по-різному?? Хоча на вигляд вони ідентичні...
cinqueturbo
20-06-2014, 13:49
Ви, як рішення єс тільки в цілому на Flash..
або прочитати вміст Eeprom і записати її в новий або перемістити, і далі..
blackwolf76
20-06-2014, 15:58
Переміщаючи eprom, а не частина...
cinqueturbo
20-06-2014, 19:17
Azz..
пошту читати..
legendaryslave
20-06-2014, 22:39
ви повинні поставити його з тим же номером bosch в іншому випадку нада, а потім кроки і зміст 2p+29f400 в нову вам не піти і приніс в цілому на даний момент
cinqueturbo
21-06-2014, 01:45
ви повинні поставити його з тим же номером bosch в іншому випадку нада, а потім кроки і зміст 2p+29f400 в нову вам не піти і приніс в цілому на даний момент
Абсолютно вірно..
blackwolf76
21-06-2014, 08:35
Той же номер я не знайшов... я взяв інший тип, але різну кількість. Я навідліг, що я не знав, що він у incompatibilit?, я думав, як fiat...
Я знаю, що в цей момент я повинен, щоб змусити це зробити... ? можете прочитати її в boot??
PS: з tl866 не схоже, запису даних в eeprom змінені на це, я з error address, а якщо переписати його файли, щоб не проблем....
cinqueturbo
21-06-2014, 10:10
Але в Boot ви можете прочитати ще старий ECU? або і зовсім туди?
ви можете перевести SW..
blackwolf76
21-06-2014, 12:19
Але в Boot ви можете прочитати ще старий ECU? або і зовсім туди?
ви можете перевести SW..
Ймовірно, sar? я, що я ботанік co sta машини...
Блок управління оригінальний є кілька проблем, що не змушує їх визнати, педалі акселератора і різних датчиків на двигуні. Я знаю, вдалося? читання як eeprom), флеш-в аптеці без будь-яких проблем. Незважаючи на те, що без eeprom може не привести в рух.
Інший-знесення замість цього я не зміг прочитати flash ні в якому разі, навіть не в школі, видаливши eeprom на відміну від іншого, і автомобіль, незважаючи на все, не заводиться, що я повинна робити, якщо він eprom, відсутня, також встановивши, що інший.
По-моєму мені потрібно трохи інший блок управління...
cinqueturbo
21-06-2014, 14:13
Ймовірно, sar? я, що я ботанік co sta машини...
Блок управління оригінальний є кілька проблем, що не змушує їх визнати, педалі акселератора і різних датчиків на двигуні. Я знаю, вдалося? читання як eeprom), флеш-в аптеці без будь-яких проблем. Незважаючи на те, що без eeprom може не привести в рух.
Інший-знесення замість цього я не зміг прочитати flash ні в якому разі, навіть не в школі, видаливши eeprom на відміну від іншого, і автомобіль, незважаючи на все, не заводиться, що я повинна робити, якщо він eprom, відсутня, також встановивши, що інший.
По-моєму мені потрібно трохи інший блок управління...
постарайтеся також флеш-s? ви обладнана..
blackwolf76
21-06-2014, 23:54