КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Scodifica edc15c2 citroen

blackwolf76
20-06-2014, 13:08
Я павінен scodificare эбу edc15c2 citroen picasso толькі адзін раз'ем, гняздо ад падрыўніка. Як я павінен дзейнічаць??

Я, здаецца, зразумеў, што вы робіце толькі ў flash...

Яго ? маршрут, ці магу я аднавіць стары eeprom, улічваючы, што колькасць абсталявання па-рознаму?? Хоць на выгляд яны ідэнтычныя...

cinqueturbo
20-06-2014, 13:49
Вы, як рашэнне ес толькі ў агульнай складанасці на Flash..
або прачытаць змесціва Eeprom і запісаць яе ў новы, або перамясціць, і далей..

blackwolf76
20-06-2014, 15:58
Перамяшчаючы eprom, а не частка...

cinqueturbo
20-06-2014, 19:17

Azz..
пошту чытаць..

legendaryslave
20-06-2014, 22:39

вы павінны паставіць яго з тым жа нумарам bosch у адваротным выпадку нада, а затым крокі і змест 2p+29f400 ў новую вам не пайсці і прынес у агульнай складанасці на дадзены момант

cinqueturbo
21-06-2014, 01:45
вы павінны паставіць яго з тым жа нумарам bosch у адваротным выпадку нада, а затым крокі і змест 2p+29f400 ў новую вам не пайсці і прынес у агульнай складанасці на дадзены момант

Цалкам дакладна..

blackwolf76
21-06-2014, 08:35
Той жа нумар я не знайшоў... я ўзяў іншы жа тып, але розны колькасць. Я наводмаш, што я не ведаў, што ен у incompatibilit?, я думаў, як fiat...

Я ведаю, што ў гэты момант я павінен, каб прымусіць зрабіць... ? можаце прачытаць яе ў boot??

PS: з tl866 не падобна на тое, запісы дадзеных у eeprom змененыя на гэта, я з error address, а калі перапісаць яго файлы, каб не праблем....

cinqueturbo
21-06-2014, 10:10
Але ў Boot вы можаце прачытаць яшчэ стары ECU? або і зусім туды?
вы можаце перавесці SW..

blackwolf76
21-06-2014, 12:19
Але ў Boot вы можаце прачытаць яшчэ стары ECU? або і зусім туды?
вы можаце перавесці SW..

Верагодна, sar? я, што я батанік co sta машыны...

Блок кіравання арыгінальны есць некалькі праблем, што не прымушае іх прызнаць, педалі акселератара і розных датчыкаў на рухавіку. Я ведаю, атрымалася? чытанне як eeprom), флэш-ў аптэцы без якіх-небудзь праблем. Нягледзячы на тое, што без eeprom можа не прывесці ў рух.

Другі-знос замест гэтага я не змог прачытаць flash ні ў якім разе, нават не ў школе, выдаліўшы eeprom у адрозненне ад іншай, і аўтамабіль, нягледзячы на ўсе, не заводзіцца, што я павінна рабіць, калі ен eprom, адсутнічае, таксама усталяваўшы, што іншы.

Па-мойму мне трэба n'roses іншы блок кіравання...

cinqueturbo
21-06-2014, 14:13
Верагодна, sar? я, што я батанік co sta машыны...

Блок кіравання арыгінальны есць некалькі праблем, што не прымушае іх прызнаць, педалі акселератара і розных датчыкаў на рухавіку. Я ведаю, атрымалася? чытанне як eeprom), флэш-ў аптэцы без якіх-небудзь праблем. Нягледзячы на тое, што без eeprom можа не прывесці ў рух.

Другі-знос замест гэтага я не змог прачытаць flash ні ў якім разе, нават не ў школе, выдаліўшы eeprom у адрозненне ад іншай, і аўтамабіль, нягледзячы на ўсе, не заводзіцца, што я павінна рабіць, калі ен eprom, адсутнічае, таксама усталяваўшы, што іншы.

Па-мойму мне трэба n'roses іншы блок кіравання...

паспрабуйце таксама флэш-s? вы абсталяваная..

blackwolf76
21-06-2014, 23:54