Перегляд Повної Версії : датчик витрати повітря відділений круїз-контроль не працює
macinische90
20-06-2014, 08:44
Привіт, хлопці, хто-небудь знає, чому зв'язок c ? між витратомір повітря і круїз-контроль? Оскільки у мене датчик витрати повітря відділений см ніколи не працює круїз? Ви хочете, що є роботи залежно від повітря вимірюється?
cinqueturbo
20-06-2014, 08:48
Привіт, хлопці, хто-небудь знає, чому зв'язок c ? між витратомір повітря і круїз-контроль? Оскільки у мене датчик витрати повітря відділений см ніколи не працює круїз? Ви хочете, що є роботи залежно від повітря вимірюється?
Може бути, вже? той факт, що є помилка в системі, відключає tomcruise?
macinische90
20-06-2014, 09:29
L помилка системи ? тільки : датчик датчик витрати повітря, потім sar? як ви говорите, що відключає круїз..
hftdelta
20-06-2014, 21:52
Якщо ви не знаєте, скільки повітря потрапляє, як знаєте, як прискорити? Блок управління працює, за логікою, не для ""
macinische90
20-06-2014, 22:03
nn писати лайно, якщо не знаєш як це працює, або тільки у разі, якщо ви повинні дістатися до 80
nn писати лайно, якщо не знаєш як це працює, або тільки у разі, якщо ви повинні дістатися до 80
не він стріляє лайном, вам дано тільки пояснення на ваше питання!
macinische90
21-06-2014, 08:10
ОК, працює,але логіка ? настільки розумний, що тепер, що c ? щось не так зчитує значення max насправді машина навіть якщо ? у recovery, то це нормально.
якщо тяга у debimatro ебу задає фіксоване значення, так що двигун функції, в будь-якому випадку, не ? у recovery в іншому випадку, не повинно бути більше 3000 об, у вас є контрольна лампа mil горить, але дозволяє працювати в будь-якому випадку.
також мені здається дуже дивним, що ці дві речі пов'язані...впевнений, що ви не працює, коли ти відключив датчик витрати повітря?
macinische90
21-06-2014, 15:38
також мені здається дуже дивним, що ці дві речі пов'язані...впевнений, що ви не працює, коли ти відключив датчик витрати повітря?
Немає дорогої машини, це добре, та оскільки я deb зламав, точно не пу? піти, що краще, тому що тепер я завжди зчитує 1200 ? значення max
franco1971
21-06-2014, 19:26
вибачте, але коли ви пишете, потрібно, принаймні, сказати, що машину ми говоримо, однак, як правило, і' вимикач зчеплення, що є проблеми
круїз-для роботи необхідно знати кількість? повітря, що електродвигун працює ковтання, для того, щоб обчислювати і контролювати владу, щоб видавати максимум.
якщо датчик витрати повітря не працює, круїз не може? працювати, чому? він пропускає сигнали з бази, щоб перевірити його роботу, щоб питання безпеки автомобіля.
і не тільки круїз не йде, але навіть можливе esp або asr або система промивання парів бака, ne адаптації сумішоутворення.
вас, здається, що автомобіль йде однаково добре, але ви подорожуєте з відображенням recovery, підходить для корис-й? елементарні автомобіля (якраз достатньо, щоб принести додому )
круїз-для роботи необхідно знати кількість? повітря, що електродвигун працює ковтання, для того, щоб обчислювати і контролювати владу, щоб видавати максимум.
якщо датчик витрати повітря не працює, круїз не може? працювати, чому? він пропускає сигнали з бази, щоб перевірити його роботу, щоб питання безпеки автомобіля.
і не тільки круїз не йде, але навіть можливе esp або asr або система промивання парів бака, ne адаптації сумішоутворення.
вас, здається, що автомобіль йде однаково добре, але ви подорожуєте з відображенням recovery, підходить для корис-й? елементарні автомобіля (якраз достатньо, щоб принести додому )
все точно ви забули сказати, що на цих debimetri ж є датчик температури всмоктуваного повітря, і потім, відводячи її сторону ебу знає ще менше.
macinische90
23-06-2014, 16:48
Як я і думав...слухайте, sergiot, як я можу не витрачати зайвих грошей, купуючи новий деб? А якщо ні ? він? З датчик витрати повітря від'єднання машина буде скутий до 2700 оборотів, потім розв'язує замість CN deb стаккато 1500... deb л я чистий ? прекрасно, і volvola egr ? закритий через карту...
все точно ви забули сказати, що на цих debimetri ж є датчик температури всмоктуваного повітря, і потім, відводячи її сторону ебу знає ще менше.
ок, я забув, він теж ставить нас її.
hftdelta
24-06-2014, 14:05
У лайно все пишете ви, тому що круїз можна також ввести 50
macinische90
24-06-2014, 14:35
У лайно все пишете ви, тому що круїз можна також ввести 50
Круїз-з датчик витрати повітря відділений nn працює в моїй машині і крапка.
francescosparco
22-09-2014, 17:44
але те, що авто ви говорите?
riesumo це обговорення, прошу вибачення, я підтверджую, MAF, і це пов'язано з крузом, з MAF відключення ECU не видає експлуатації круз, а також від діагнозу значення є, т. к. використовує таблицю перетворення MAP->MAP, які я ще не знайшов, де він знаходиться, тому кількість повітря розраховується в залежності від тиску турбо, я кажу про EDC16C39 FIAT LANCIA ALFA, якщо хто-то знає, що там засвітитися