Прагляд Поўнай Версіі : датчык выдатку паветра аддзелены круіз-кантроль не працуе
macinische90
20-06-2014, 08:44
Прывітанне, хлопцы, хто-небудзь ведае, чым сувязь c ? паміж расходомер паветра і круіз-кантроль? Паколькі ў мяне датчык выдатку паветра аддзелены см ніколі не працуе круіз? Вы хочаце, што есць працы ў залежнасці ад паветра вымяраецца?
cinqueturbo
20-06-2014, 08:48
Прывітанне, хлопцы, хто-небудзь ведае, чым сувязь c ? паміж расходомер паветра і круіз-кантроль? Паколькі ў мяне датчык выдатку паветра аддзелены см ніколі не працуе круіз? Вы хочаце, што есць працы ў залежнасці ад паветра вымяраецца?
Можа быць, ужо? той факт, што есць памылка ў сістэме, адключае tomcruise?
macinische90
20-06-2014, 09:29
L памылка сістэмы ? толькі : датчык датчык выдатку паветра, затым sar? як вы кажаце, што адключае круіз..
hftdelta
20-06-2014, 21:52
Калі вы не ведаеце, колькі паветра трапляе, як ведаеце, як паскорыць? Блок кіравання працуе, па логіцы, не для "каля"
macinische90
20-06-2014, 22:03
nn пісаць дзярмо, калі не ведаеш, як гэта працуе, ці толькі ў выпадку, калі вы павінны дабрацца да 80
nn пісаць дзярмо, калі не ведаеш, як гэта працуе, ці толькі ў выпадку, калі вы павінны дабрацца да 80
не ен страляе дзярмом, вам дадзена толькі тлумачэнне на ваш пытанне!
macinische90
21-06-2014, 08:10
ОК, працуе,але логіка ? настолькі разумны, што цяпер, што c ? што-то не так счытвае значэнне max на самай справе машына нават калі ? у recovery, то гэта нармальна.
калі цяга ў debimatro эбу задае фіксаванае значэнне, так што рухавік функцыі, у любым выпадку, не ? у recovery у адваротным выпадку, не павінна быць больш за 3000 аб, у вас есць кантрольная лямпа mil гарыць, але дазваляе працаваць у любым выпадку.
таксама мне здаецца вельмі дзіўным, што гэтыя дзве рэчы звязаныя...упэўнены, што вы не працуе, калі ты адключыў датчык выдатку паветра?
macinische90
21-06-2014, 15:38
таксама мне здаецца вельмі дзіўным, што гэтыя дзве рэчы звязаныя...упэўнены, што вы не працуе, калі ты адключыў датчык выдатку паветра?
Няма дарагой машыны, гэта добра, і паколькі я deb зламаў, дакладна не пу? пайсці, што лепш, таму што цяпер я заўседы счытвае 1200 ? значэнне max
franco1971
21-06-2014, 19:26
прабачце, але калі вы пішаце, трэба, па меншай меры, сказаць, што машыну мы кажам, аднак, як правіла, і' выключальнік счаплення, што есць праблемы
круіз-для працы неабходна ведаць колькасць? паветра, што электрарухавік працуе глытання, для таго, каб вылічаць і кантраляваць уладу, каб выдаваць максімум.
калі датчык выдатку паветра не працуе, круіз не можа? працаваць, чаму? ен прапускае сігналы з базы, каб праверыць яго працу, каб пытанне бяспекі аўтамабіля.
і не толькі круіз не ідзе, але нават магчымае esp або asr або сістэма прамывання пароў бака, ne адаптацыі смесеобразования.
вас, здаецца, што аўтамабіль ідзе аднолькава добра, але вы падарожнічаеце з адлюстраваннем recovery, падыходзіць для польз-й? элементарныя аўтамабіля (як раз досыць, каб прынесці дадому )
круіз-для працы неабходна ведаць колькасць? паветра, што электрарухавік працуе глытання, для таго, каб вылічаць і кантраляваць уладу, каб выдаваць максімум.
калі датчык выдатку паветра не працуе, круіз не можа? працаваць, чаму? ен прапускае сігналы з базы, каб праверыць яго працу, каб пытанне бяспекі аўтамабіля.
і не толькі круіз не ідзе, але нават магчымае esp або asr або сістэма прамывання пароў бака, ne адаптацыі смесеобразования.
вас, здаецца, што аўтамабіль ідзе аднолькава добра, але вы падарожнічаеце з адлюстраваннем recovery, падыходзіць для польз-й? элементарныя аўтамабіля (як раз досыць, каб прынесці дадому )
усе дакладна вы забыліся сказаць, што на гэтых debimetri жа есць датчык тэмпературы всасываемого паветра, і затым, адводзячы яе ў бок эбу ведае яшчэ менш.
macinische90
23-06-2014, 16:48
Як я і думаў...слухайце, sergiot, як я магу не марнаваць лішніх грошай, купляючы новы deb? А калі няма ? ен? З датчык выдатку паветра адлучэння машына будзе скаваны да 2700 абаротаў, потым развязвае замест CN deb стаката 1500... deb л я чысты ? выдатна, і volvola сістэмы рэцыркуляцыі ог ? зачынены праз карту...
усе дакладна вы забыліся сказаць, што на гэтых debimetri жа есць датчык тэмпературы всасываемого паветра, і затым, адводзячы яе ў бок эбу ведае яшчэ менш.
ок, я забыўся, ен таксама ставіць нас на яе.
hftdelta
24-06-2014, 14:05
У дзярмо ўсе пішыце вы, таму што круіз можна таксама ўвесці 50
macinische90
24-06-2014, 14:35
У дзярмо ўсе пішыце вы, таму што круіз можна таксама ўвесці 50
Круіз-з датчык выдатку паветра аддзелены nn працуе ў маей машыне і кропка.
francescosparco
22-09-2014, 17:44
але тое, што аўто вы кажаце?
riesumo гэта абмеркаванне, прашу прабачэння, я пацвярджаю, MAF, і гэта звязана з крузом, з MAF адключэння ECU не выдае эксплуатацыі круз, а таксама ад дыягназу значэння есць, т. к. выкарыстоўвае табліцу пераўтварэнні MAP>MAP, якія я яшчэ не знайшоў, дзе ен знаходзіцца, таму колькасць паветра разлічваецца ў залежнасці ад ціску турбо, я кажу пра EDC16C39 FIAT LANCIA ALFA, калі хто-то ведае, што-то там засвяціцца