Перегляд Повної Версії : qashqai 1.5 dci масло близько до вакуумного насосу.
peppinoxy
20-06-2014, 01:16
Привіт всім, прошу вас допомогти, так як я знайшов в районі насоса dwl порожній трохи олії, але не riesxo зрозуміти, якщо втратите або насос корпус дросельної заслінки вище. Крім того я знайшов труби інтеркулера бруду він також олії. Ми приймаємо поради
rdponline
20-06-2014, 07:05
Привіт і просто перевірити все, від'єднайте вакуумний шланг і починає перевіряти в трубі, якщо ви нам нафту, якщо і сухий втрати майте на вакуумний насос
overbooster
20-06-2014, 13:32
від знежиреної з p? бензину ? вакуумний насос як тільки ви на мотоциклі, ви помітите втрату. спробуйте від'єднати шланг-й? низький dell інтеркулер ? повна масла у вас є p? на герметичність в turbo або занадто багато декомпресії. скільки км має машини? перевірте також ****llo масла в двигуні-не надто висока
peppinoxy
20-06-2014, 17:17
Var має 150000 км ****llo масла і майже на максимум. Це було кілька тижнів тому, коли я зробив купон. При знятті трубки насправді hl, знайшли d масло. Для можливої декомпресії я можу щось зробити ?
hftdelta
20-06-2014, 21:13
Якщо ce трохи олії і також нормально, контролює п'є труби в будь-якому випадку
overbooster
21-06-2014, 07:49
x розпакування ви можете поставити вентиляційний ? дійсно багато, але особисто я вважаю, 150000 км, не так багато х ці двигуни треба бачити як вони змінили масло,якщо вони завжди робили купонів кожні 20-30000 км... якщо інтеркулер nn ? занадто повний, турбо ? здоровий
peppinoxy
21-06-2014, 09:26
Я думав про історію бере участь автомобіль куплений кілька місяців, і я виявив, що ? була замінена турбіна насправді ми бачимо нове. Може бути, що інтеркулер повний олії після попереднього rotturra і що в цьому маслі підносилася veeso l aapirazione ? Порадите мені мити dell інтеркулер ?
cinqueturbo
21-06-2014, 10:16
Йому можна просвердлити дірочку в нижній таким чином, посуньте масло, а потім закрийте з життям, людина або нитку..
overbooster
21-06-2014, 13:09
franco1971
21-06-2014, 19:34
зазвичай приходить від корпусу дросельної заслінки, але для двигунів з таким пробігом і в нормі, мають малі втрати тиску, де подивитися масло. Якщо ви хочете вирішити бо брудний двигун, ви повинні втрутитися і подивитися, якщо виходить з валу заслінки або прокладка кріплення.
rdponline
21-06-2014, 20:55
масло від труб і від охолоджувача наддувочного повітря слід видалити, звичайно, хоча мало в камері згоряння масло піднімається температура експлуатації. для розпакування перевірити з двигунів, що сила йде, на міні-1,4 дизель, я зламав лопатки всмоктування turbo, декомпресія була такою, що я створив протитиск, що вже зламали алюмінієві ложки, я вирішив покласти трубку скидання в красивому порожній масло bardahl, все ок...
overbooster
22-06-2014, 00:35
зазвичай приходить від корпусу дросельної заслінки, але для двигунів з таким пробігом і в нормі, мають малі втрати тиску, де подивитися масло. Якщо ви хочете вирішити бо брудний двигун, ви повинні втрутитися і подивитися, якщо виходить з валу заслінки або прокладка кріплення.
ви ці труби, насіння жорсткі кільця, що тут тримає granch