Прагляд Поўнай Версіі : qashqai 1.5 dci алей блізка да вакуумному помпы.
peppinoxy
20-06-2014, 01:16
Прывітанне ўсім, прашу вас дапамагчы, так як я знайшоў у раене помпы dwl пусты крыху алею, але не riesxo зразумець, калі страціце або помпа корпус дросельнай засланкі вышэй. Акрамя таго, я знайшоў трубы интеркулера бруду ен таксама алею. Мы прымаем парады
rdponline
20-06-2014, 07:05
Прывітанне і проста праверыць ўсе, адлучыце вакуумны шланг і пачынае правяраць у трубе, калі вы нам нафту, калі і сухі страты майце на вакуумны помпа
overbooster
20-06-2014, 13:32
ад абястлушчанае з p? бензіну ? вакуумны помпа, як толькі вы на матацыкле, вы заўважыце страту. паспрабуйце адлучыць шланг-й? нізкі dell інтэркулер ? поўная алею ў вас есць p? на герметычнасць ў turbo або занадта шмат дэкампрэсіі. колькі км мае машыны? калі ласка, праверце таксама ****llo алею ў рухавіку-не занадта высокая
peppinoxy
20-06-2014, 17:17
Var мае 150000 км ****llo алею і амаль на максімум. Гэта было некалькі тыдняў таму, калі я зрабіў купон. Пры зняцці трубкі на самай справе hl, знайшлі d алей. Для магчымай дэкампрэсіі я магу што-небудзь зрабіць ?
hftdelta
20-06-2014, 21:13
Калі ce крыху алею і таксама нармальна, кантралюе п'е трубы ў любым выпадку
overbooster
21-06-2014, 07:49
x распакавання вы можаце паставіць вентыляцыйная ? сапраўды шмат, але асабіста я лічу, 150000 км, не так шмат х гэтыя рухавікі трэба бачыць як яны змянілі алей,калі яны заўседы рабілі купонаў кожныя 20-30000 < ... калі інтэркулер nn ? занадта поўны, турба ? здаровы
peppinoxy
21-06-2014, 09:26
Я думаў пра гісторыю ўдзельнічае аўтамабіль набыты некалькі месяцаў, і я выявіў, што ? была заменена турбіна на самай справе мы бачым новае. Можа быць, што інтэркулер поўны алею пасля папярэдняга rotturra і што ў гэтым алеі ўзносілася veeso l aapirazione ? Параіце мне мыць dell інтэркулер ?
cinqueturbo
21-06-2014, 10:16
Яму можна прасвідраваць дзірачку ў ніжняй такім чынам, ссуньце алей, а затым зачыніце з жыццем, чалавек ці нітку..
overbooster
21-06-2014, 13:09
franco1971
21-06-2014, 19:34
звычайна прыходзіць ад корпуса дросельнай засланкі, але для рухавіка з такім прабегам і ў норме, якія маюць малыя страты ціску, дзе паглядзець алей. Калі вы хочаце вырашыць таму што брудны рухавік, вы павінны ўмяшацца і паглядзець, калі выходзіць з вала засланкі або пракладка мацавання.
rdponline
21-06-2014, 20:55
масла ад труб і ад ахаладжальніка наддувочного паветра варта выдаліць, вядома, хоць мала ў камеры згарання алей падымаецца тэмпература да практыкаванняў. для распакавання праверыць з рухавікоў, што сіла сыходзіць, на міні-1,4 дызель, я зламаў лапаткі ўсмоктвання turbo, дэкампрэсія была такой, што я стварыў супрацьціск, што ўжо зламалі алюмініевыя лыжкі, я вырашыў пакласці трубку скіду ў прыгожым пусты алей bardahl, усе ок...
overbooster
22-06-2014, 00:35
звычайна прыходзіць ад корпуса дросельнай засланкі, але для рухавіка з такім прабегам і ў норме, якія маюць малыя страты ціску, дзе паглядзець алей. Калі вы хочаце вырашыць таму што брудны рухавік, вы павінны ўмяшацца і паглядзець, калі выходзіць з вала засланкі або пракладка мацавання.
вы гэтыя трубы, насенне жорсткія кольцы, што тут трымае granch