КПК

Прагляд Поўнай Версіі : як параўнаць два файла, врі

macinische90
19-06-2014, 23:04
прывітанне, хлопцы, хто-небудзь ведае дакладна, як параўнаць два файла на врі з ecm? гл. графік тып розніцу паміж 150cv і 170 ?ці паскарэнне паміж 165 і 170cv?дзякуй тым, хто можа мне дапамагчы

corland
19-06-2014, 23:38
Я бачу, дурніца, з-за таго, што два эбу аднолькавыя і немагчыма іх знайсці.. хаця ж сродкамі і тым жа блокам, як правіла, змены ў праграмнае забеспячэнне... але для параўнання можна знайсці ў абедзве карты, якія вас цікавяць, і затым заблакаваць адзін з двух, а затым ссуньце другой, пакуль не " каскад " ... просты, але інтуітыўна зразумелы

macinische90
19-06-2014, 23:44
замест гэтага гэта проста, проста ўзяць 159 для італьянскага рынку і 159 за мяжой..... італьянская 150cv замежнай 170 л.с., такі ж эбу

Exelion1986
20-06-2014, 14:24
тое, што меў на ўвазе, corland ? што калі ў вас на руках два файла і параўнайце іх, вы знойдзеце адрозненні, якія ўплываюць не толькі адрозненне адлюстравання
калі магутнасць некалькі, верагодна, будуць мець таксама версій праграмнага забеспячэння (нават калі на тым жа абсталяванні), таму параўнанне не ? cos? неадкладна
вы павінны быць у стане адрозніць, што залежыць ад праграмнага забеспячэння, і, што залежыць ад рознай кіраванне параметрамі
гэты аўтамабіль не ведаю, але, на мой невялікі вопыт, параўноўваючы ori іншых машын з такім жа hw крывыя былі ўжо? выраўнаваны
у выпадку, калі не было ваапсче? адзінае ? знайдзіце вобласць вашага цікавасці, і паспрабаваць выраўнаваць гэтыя два файла

overbooster
20-06-2014, 15:10
у самай справе, чаму? выкарыстоўваючы кнопку x см з крокам вам дар? таксама ўсе іншыя крывыя, якія будуць мець біт розных

corland
20-06-2014, 22:43
тое, што меў на ўвазе, corland ? што калі ў вас на руках два файла і параўнайце іх, вы знойдзеце адрозненні, якія ўплываюць не толькі адрозненне адлюстравання
калі магутнасць некалькі, верагодна, будуць мець таксама версій праграмнага забеспячэння (нават калі на тым жа абсталяванні), таму параўнанне не ? cos? неадкладна
вы павінны быць у стане адрозніць, што залежыць ад праграмнага забеспячэння, і, што залежыць ад рознай кіраванне параметрамі
гэты аўтамабіль не ведаю, але, на мой невялікі вопыт, параўноўваючы ori іншых машын з такім жа hw крывыя былі ўжо? выраўнаваны
у выпадку, калі не было ваапсче? адзінае ? знайдзіце вобласць вашага цікавасці, і паспрабаваць выраўнаваць гэтыя два файла
Вялікі exelion.... на шчасце, вы патлумачылі лепш, што я сказаў... я чуў, узяў адзін, які кажа рэчы, у vanvera, а я толькі хацеў дапамагчы !! :))

ugoboss
21-06-2014, 07:00
Вялікі exelion.... на шчасце, вы патлумачылі лепш, што я сказаў... я чуў, узяў адзін, які кажа рэчы, у vanvera, а я толькі хацеў дапамагчы !! :))

ціхі corland быў вельмі добра зразумеў.

corland
21-06-2014, 10:05
ціхі corland быў вельмі добра зразумеў.
дзякуй ugoboss !! :)

maik_93
02-07-2014, 01:38