Прагляд Поўнай Версіі : switch maf off map on edc15p
хто з вас не ведае, дзе знаходзіцца? рухавікоў групы vag і jtd...
dvdtuning
19-06-2014, 14:44
C'? кіраўніцтва тут на форуме, maf off на edc15c7
Крывыя падобныя на edc15p?
C'? кіраўніцтва тут на форуме, maf off на edc15c7
дзе? у раздзеле " off limits?
Я ведаю, што я вышэй ж, але я не маю права ўвайсці, як ты манро
для групы vag, калі месца файл табе я легка switch map....
для групы fiat не ведаю...
dvdtuning
20-06-2014, 15:33
сення варылі...калі вы не спяшайцеся, заўтра я магу табе сказаць усе, што заўгодна...
*dvdtuning да жаль, нягледзячы на я быў зарэгістраваны з 2012 года і я ў актыўным каля 3000 пастоў (большасць з якіх cancellati9 і, нягледзячы на я думаю, што я актыўны карыстальнік форуму, якому я веру, каб унесці свой уклад і нягледзячы на я ўбачыў, ісці і прыйсці некалькі мадэратараў, etc,etc..... я прыйшоў да гэтага часу лічыцца карыстальнік "зачыненыя", па якой я не маю доступу да гэтага падзелу,...
шчыра кажучы, усе роўна мне sbatto высока ў zebedei!!!
выбачайце усе...невялікі, кірмашовая/Ot персаналу....
sportknight
21-06-2014, 01:21
манро,я думаю, што паведамленне адміністратарам вырашыць гэтую праблему ;)
sportknight
21-06-2014, 01:23
cinqueturbo
21-06-2014, 02:36
сення варылі...калі вы не спяшайцеся, заўтра я магу табе сказаць усе, што заўгодна...
*dvdtuning да жаль, нягледзячы на я быў зарэгістраваны з 2012 года і я ў актыўным каля 3000 пастоў (большасць з якіх cancellati9 і, нягледзячы на я думаю, што я актыўны карыстальнік форуму, якому я веру, каб унесці свой уклад і нягледзячы на я ўбачыў, ісці і прыйсці некалькі мадэратараў, etc,etc..... я прыйшоў да гэтага часу лічыцца карыстальнік "зачыненыя", па якой я не маю доступу да гэтага падзелу,...
шчыра кажучы, усе роўна мне sbatto высока ў zebedei!!!
выбачайце усе...невялікі, кірмашовая/Ot персаналу....
Вы з'яўляецеся удзельнікам форуму больш, што сапраўды, нават добра падрыхтаваны і гатовы падзяліцца і дапамагчы..
ад хлопчыкаў (admin) я і не, што я перашкода ахвотна у пэўных справах, але сябры, якія заслугоўваюць таго, каб іх не бачу, лушчак толькі я?..
Не спяшаецеся манро :) зону совацца не разблакаваць пасля 80 паведамленняў?
angelolsp
21-06-2014, 12:47
не...пасля 80 паведамленняў вы можаце бачыць ўкладання, але раен не совацца вырашаць admin, калі вы зможаце ўвайсці
ах, я не ведаў пра гэта...
адрасы і камутатар, maf/map 51C30,61C30,71C30 для 3 блокаў...ад 0 cio? MAF on-парталы ўсе 3 у 257 (MAP on....памятаеце, што потым трэба rifarti абмежавальнікі дыму ў функцыі map....я раю вам, каб атрымаць файл, дзе i lim дыму map актыўныя і copiarti крокам.....
у любым выпадку карту, што ў вас апублікавана не добра....спачатку вы абмежаваныя 60mg IQ, і потым есць шмат іншых рэчаў, каб разгледзець у гэтай карце...і першыя з усіх працягласцей, а затым карты пароў на аснове maf цалкам кайфам...акрамя таго, вы закранулі няправільна карты N75 і іншыя карты, фури драйвер, што, згодна з м? не ведаеце, як працуюць....
Вы на самой справе я праверыў некалькі файлаў tdi і scopiazzato тут і там...але дзе я магу знайсці абмежавальнік iq? Я спытаў 75mg педаль ўпырску parzializzato і абмежавальнік крутоўнага моманту...
і праўда, што патрабаваць 75mg але вы кастрыраваў таксама ў ін'екцыі parzializzato (лім дыму на аснове maf) на 1051 мг паветра ў 18:1 afr....дзе замест 550 мг паветра ў вас есць afr 7:1...было б усе перарабляць, лім дыму калькулятар у руцэ, з усе afr max 14:1...
у 4DA04,5DA04,6DA04 c'? есць лім iq фіксуецца ў 60mg....паўстае ўся радок, на колькі вы хочаце надаць....
? есць і іншыя абмежавальнікі....
mikyrace82
21-06-2014, 18:44
у адрас "051C30" і аднадумцаў, ад "0" яго "257".
mikyrace82
21-06-2014, 18:46
выбачайце, я не бачыў, што ў вас ужо? факт..
mikyrace82
21-06-2014, 18:48
перарабіць абмежавальнік дыму на аснове MAP вы можаце проста скапіяваць яго ў ibiza fr.
на лім дыму ў адпаведнасці map вы не можаце calcolarti нічога....
разлік f? на лім дыму maf.....
рабі як табе сказаў mikyrace....
скапіраваны лім дыму map ад ibiza cupra.....
у вонкавай ручкі пярэдняй rh і 130cv...
у купра-160.....і ты....
Ну і я думаў, што 2 не рабіў
дзякуючы вашай дапамогі мне ўдалося прайсці ад maf a map on дзякуй усім :)
на дадзены момант я паставіў некаторыя дадзеныя, карту tdi 150 і карту пароў у ibiza fr...я хачу паспрабаваць зрабіць што-то даволі ўпартыя і вывучаю карты duration паміж 130 і 150 і 160, але я не разумею логікі, чаму? паміж 150 і 160 зусім розныя...160 мае значэння pi? ніжэй, з меншай нагрузкі, каб затым мець значэння pi? высокія pi? нагрузкі
у вас нагрузка на вось, але з iq і пра...
ARL 150 і врх 160 маюць інжэктары самыя вялікія ў gruppovag калі мы гаворым пра дд...
і відавочна, што ў нізкіх iq тэрмін службы менш, і наадварот....
капіяванне толькі жыцця для высокіх iq.....
Заўтра паспрабую зрабіць гібрыдную карту і бачым, што вы думаеце ;)
вось карта, што я обрабатывающ...скажыце, калі афр у map1 boost rpm ? зменены толькі, каб мець afr = 14,7
табе ўжо пісаў у іншым пасце....калі ў вас swicciato лім дыму з maf на map можна calcolarti afr дакладна....
зменныя ў гульні, звязаных з тэмпературы ,ціску ,шчыльнасці паветра і інш...і настолькі розны, што ? не ўдалося вылічыць AFR, як вы f? з лім дыму maf аснове..
калі вы робіце гэты мод на самай справе ўсе машыны, як правіла, паліць трохі больш, таму што менавіта каліброўкі паветра дызель не ? cos? дакладная як з лім дыму maf актыўны....
і тое, як можна змяніць розныя map 1 2 і boost rpm?
пасля шматлікіх выпрабаванняў і крокам не здавальняючымі, я знайшоў адрозненні паміж карта 130cv і 150cv...пасля карта overboost есць фіксаваных значэнняў,...прамых ліній, якія маюць значэнне 3631 у 130cv і 2731 у 150cv...я заўважыў, што зніжэнне гэтага значэння машына паліць трохі " пі? што-у карты??
marco_evolution
03-09-2014, 19:51
прывітанне людзі, Манро я хацеў бы спытаць, што, у прыватнасці,то вы ? здаралася, што ў некаторыя машыны(з электронным edc15p) камутатар maf не ідзе? І вы ведаеце, даць тлумачэнне..у рэшце так груба то заўседы адключаная, але я хацеў бы зразумець, чаму? не ідзе... як і ў іншых, у якіх magimente працуе ок