Перегляд Повної Версії : Новий передплатник ..
Доброго неділі всім .. я тільки що зареєструвався .. я люблю механіки електромеханічний практик, таких як робота, але і sof блоки управління забезпечують ..
На жаль, я був змушений змінити авто .. від wv 150cv списом 120 л. с. fap мене буде плакати ..
я купив щось на ebay для lancia і fiat я кабель для wv, але для цього було досить, діагноз ..
Я витягнув вихідний файл..? тепер я не знаю, куди подіти руки.
Деякі душі, pia, дай мені руку, будь ласка .. спасибі ..
tecnoracing
16-09-2012, 16:22
Привіт патрік, де ви знаходитесь, скільки вам років ? ви побачите, що хтось допоможе
Привіт патрік, і прийом починається з повного уявлення, а потім повернути ваші питання в правильному розділі
ім'я
вік
робота
місце походження
Добрий день .. національний парк majella потім гори ..
Я електрик робота в якості супроводжуючого електричні і механічні .. 43 років .
на wv з vag-com, робив те, що хотів .. обмеження egr майже закрити його, то я ставлю гарний лист ? далі ... ха-ха-ха haaaaaa
у 150cv 1900wv ? все, інший світ .. 120cv 1600 кидає мене отримав .. па, плагіат коротше кажучи .. ха-ха-ха haaaaa
у розібраному вигляді, все, я без заміни муфти-так і вийшли, навіть двигун для розгортання .. знаменитий ARL мій був встановлений на leon fr .. в той час не перебував комплект маховика фіксованого cos? я зробив від мене .. мені коштувала na цифри цього балансу, і сказати, що він носив тільки 23 грама sguilibrio ..
Прямо зараз, але з вашою допомогою я хотів би спробувати розірвати навіть це зчеплення .. давайте подивимося, якщо мені вдається .. :P
спасибі ..
ну, приїхали. пост повторно відкрити її в правильному розділі, ви побачите, що допомога плані, то знайдеш
Спасибі .. ви говорите files автомобілів і автотранспортних засобів-дизель, як правильному розділі або початківців ?
Спасибі .. ви говорите files автомобілів і автотранспортних засобів-дизель, як правильному розділі або початківців ?
поштою, для початківців, спасибі
msport (exil77grande)
18-09-2012, 00:20
Привіт і ласкаво просимо.
Ви Giarras hi факт, дякую .. Дякую Msport добрий вечір ..
sa80libero
18-09-2012, 08:47
привіт, бен прибув
dvdtuning
18-09-2012, 11:55
ласкаво просимо і хороший форум.