Прагляд Поўнай Версіі : Новы подписчик ..
Добрага нядзелі ўсім .. я толькі што зарэгістраваўся .. я люблю механіцы электрамеханічны практык, такіх як праца, але і sof блокі кіравання забяспечваюць ..
На жаль, я быў вымушаны змяніць аўто .. wv 150cv дзідай 120 л. с. fap мяне будзе плакаць ..
я купіў што-то на ebay для lancia і fiat я кабель для wv, але для гэтага было дастаткова, дыягназ ..
Я дастаў зыходны файл ..? цяпер я не ведаю, куды падзець рукі.
Некаторыя душы, pia, дай мне руку, калі ласка .. дзякуй ..
tecnoracing
16-09-2012, 16:22
Прывітанне патрык, дзе вы знаходзіцеся, колькі вам гадоў ? вы ўбачыце, што хто-то дапаможа
Прывітанне патрык, і прыем пачынаецца з поўнага прадстаўлення, а потым вярнуць вашы пытанні ў правільным раздзеле
імя
ўзрост
праца
месца паходжання
Добры дзень .. нацыянальны парк majella затым горы ..
Я электрык праца ў якасці суправаджальніка электрычныя і механічныя .. 43 гадоў .
на wv з vag-com, рабіў тое, што хацеў .. абмежаванне сістэмы рэцыркуляцыі ог амаль закрыць яго, то я стаўлю прыгожы ліст ? далей ... ха-ха-ха haaaaaa
у 150cv 1900wv ? усе, іншы свет .. 120cv 1600 кідае мяне атрымаў .. па, плагіят карацей кажучы .. ха-ха-ха haaaaa
у разабраным выглядзе, усе, я без замены муфты-так і выйшлі, нават рухавік для разгортвання .. знакаміты ARL мой быў усталяваны на leon fr .. у той час не знаходзіўся камплект махавік фіксаванай cos? я зрабіў ад мяне .. мне каштавала na лічбы гэтага балансу, і сказаць, што ен насіў толькі 23 грама sguilibrio ..
Прама цяпер, але з вашай дапамогай я хацеў бы паспрабаваць разарваць нават гэта счапленне .. давайце паглядзім, калі мне ўдаецца .. :P
дзякуй ..
ну, прыехалі. пост паўторна адкрыць яе ў правільным раздзеле, вы ўбачыце, што дапамога плане, то знойдзеш
Дзякуй .. вы кажаце files аўтамабіляў і аўтатранспартных сродкаў-дызель, як правільным раздзеле або пачаткоўцаў ?
Дзякуй .. вы кажаце files аўтамабіляў і аўтатранспартных сродкаў-дызель, як правільным раздзеле або пачаткоўцаў ?
пошце, для пачаткоўцаў, дзякуй
msport (exil77grande)
18-09-2012, 00:20
Прывітанне і дабро запрашаем.
Вы Giarras hi факт, дзякуй .. Дзякуй Msport добры вечар ..
sa80libero
18-09-2012, 08:47
прывітанне, бэн прыбыў
dvdtuning
18-09-2012, 11:55
сардэчна запрашаем і добры форум.