Прагляд Поўнай Версіі : mpps v18
macinische90
18-06-2014, 11:06
Прывітанне, хлопцы, я бачу, многія апавяданні гэтага новага mpps v18 каштуе ад 299... Каго-то ен узяў? Як справы? Ну,
sportknight
18-06-2014, 11:47
выглядае вельмі цікава,нават трапляе ў аўтаматычны тып ecu...
macinische90
18-06-2014, 11:55
Прыемна, што з аднаго боку варта 299 і адзін адным 799 і 1800 еўра... праўда, наогул не разумею аб памерах.
sportknight
18-06-2014, 15:09
я заўважыў, але, што існуюць розныя формы...
macinische90
18-06-2014, 15:39
Вы іх па крайняй меры 5 версій,кожная з іх мае што-то ў пі? dell яшчэ...
flamingsn3Ak3r
21-07-2014, 21:36
выбачайце, у сеціве я не знайшоў нічога пра гэта, спасылку? дзякуй
rodcraft86
22-07-2014, 20:44
я лічу, што па правілах нельга размяшчаць спасылкі, у сеткі можна знайсці яшчэ трохі, але, здаецца, не так і шмат, у ****llo пратаколаў
flamingsn3Ak3r
23-07-2014, 10:35
калі, як кажуць на форуме, у mpps ? у цяперашні час пераліваецца, як Певень 1260, чаму? цяпер c'?
у V54 ? бескарысна прымаць будучай версіі MPPS, калі яны робяць сапраўдны скачок якасці
betrescudan
10-08-2014, 21:05
Прывітанне, хлопцы, я бачу, многія апавяданні гэтага новага mpps v18 каштуе ад 299... Каго-то ен узяў? Як справы? Ну,
гэтая цана і штамп eu...праўда каштуе ад 1000-1700 еўра-master,slave і г.д.
matteo23
29-08-2014, 11:16
C'? хто-то ўзяў..?
Як??? І пі? надзейны MPPS рэгіене..?
нават я ўбачыў, што есць версія, лячыць у каленях з усе падключыце ў з падтрымкай.
для мяне застаецца адзін функцыянальны інструмент.
Я зацікаўлены ў прадукце. Падобна на тое, што малыя mj без чытання, віртуальная
узяў нядаўна для адной капрызе.
Я зацікаўлены ў прадукце. Падобна на тое, што малыя mj без чытання, віртуальная
вы ўсё таму, але спрабуем на 6jf ён scodifica фарсунак, што немагчыма страціць...таму, што чытанне замер
я выкарыстаў яго на mjd6 і ніякіх праблем.
ложак мікра, чытаць e2p і чытаць і пісаць flash
прывітанне, што версія mpps твая як? v18?
добра, я купіў, чытае і піша e2p без праблем, ад паслядоўнага, чытае і піша 6f3 ypsilon менш чым за 2 хвіліны. сапраўды ідзе вельмі добра....заплацілі каля 100 еўра.
да жаль, на маёй, дзе я паспрабаваў, кропка, у батарэі на зямлі, за тое, магчыма, ён svamps
у якім сэнсе вы гэта svamps? калі ты хочаш сказаць, што выйшаў з ладу я сумняваюся, што гэта было звязана з батарэі.....максімум можна было чытаць.
я выкарыстаў яго на маёй G:P 1.3 mj6f3 чытання мяне страціце, кадаваньне фарсунак ..я зрабіў некалькі тэстаў з формай, што ў распиновка....я спрабаваў чытаць таксама, каб да e2p гэта параўнаць з рэзервовай копіі, зробленай у bdm ідзе scodificare фарсунак....у любым выпадку, што я раблю, страціць іх было б мэтазгодна прачытаць раней з дыягназам...вельмі шкада .....
I would say it is the same easy to use, I was expected to see more protocols available, плюс few old fixed.
Overall it is good to have it on the box.
не ведаю, калі гэта піша клон ці вы яго страціце, кадаваньне фарсунак....я хацеў бы паспрабаваць на mj8df....для таго, каб пазбегнуць адкрыцця, нават распиновка.
Mpps is the best interface to use for old эканамічнага Bosch ME7, especially with calculating кантрольныя сумы. I have original CMDFLASH and it have problems with checksums.