Перегляд Повної Версії : Насос rail alfa 156 2.4
Matty23p
17-06-2014, 20:18
який насос 156 2.4 ви хотіли б встановити? у 136-140-150 10V? ці підключать cp3, що я не вірю монті на вашому 147 150cv, який монтує CP1H....
або 175 20V? це монтує CP1H..
бо не від brera 159 2.4 20v (200-210cv?також ці монтано CP1H
Matty23p
18-06-2014, 12:45
Точно не знаю, xk? читаючи навколо говорили насоса 156 2.4, але ніхто ke я говорив, це ясно, для цього я kiedendo...те, що з 156 не встановлює на 150 замість цього слід встановити на 140 правда? якщо речі збираються так сказав той, 159/brera.... у 156 20в не було multi jet вірно?
sportknight
18-06-2014, 15:10
мій друг встановив, що 2.4 150cv на момент 90cv...
sportknight
18-06-2014, 15:13
що тиск підтримують ср3 і ch1?
у ср3 гарні для max 1700 бар c'? хто змушує також у вас 1800...
у cp1h 1800 бар, є ефективними, по м?...навіть якщо s? люди, що також штовхає 2000 бар...
я щиро не arriverei в тих тисках, особливо для ср3...
після певного тиску насправді ефективність насоса калу швидко і температура дизельного палива, що ставить поза впливають на щільність? ж до такої міри, що гра не варта свічок...
крім того, ви v? працювати з тиском уприскування не передбачених на етапі розрахунку процесу згоряння і, отже, все стає incognit?.....я - "школа мислення", які, щоб надати більш дизель краще використовувати розпилювачі/форсунки, найбільші, а потім, якщо необхідно, adegure тиск у відповідності з новими вимогами.
однак, на мій погляд речі складання насоса rail більш грубою і було, коли вони міняють розпилювачі, або вона перебільшує p? з часу уприскування, а різниця між тиском в rail мета і сьогоденням, і занадто багато...в цьому випадку насос більш велику допомагає..
Matty23p
19-06-2014, 12:40
Я повинен змінити, щоб forsa обприскувачі, xk? я повинен встановити 2260vk то з тих серій я не просто дизель напевно....тому в кінцевому рахунку я повинен прийняти cp1 в 159/брера. Або secondoto собі в першу чергу ставлю обприскувачі, а потім я тест тиску між метою і справжнім?
c'? хто говорить, що їм, загалом-форсунок ori гарні для 270cv на 1.9 16v mjet...
я щиро в це повірити, але це кавалерія, виходить, час вприскування "монстр", а потім вводять в дизельне паливо з 10? BTDC....так, egt високі,contropressioni вихлопних газів від страху, і дим з парою...
і, безумовно, різниця між прес-rail цілі та реальні висока....
я б порекомендував вам почекати, замінити насос....монтує до обприскувачі і увійдете в прес-rail тільки так можна отримати уявлення, що відбувається....
я хотів запитати, на вашому тримач фільтра на дизель подивитися скруглення з якоюсь сфері, посадили всередині??
якщо s?.. змінює той штуцер, з іншого(один з насосів відповідно механічні bosch серії P є великими, таким чином, їжа з p? більше тиск насос common rail...
Matty23p
19-06-2014, 21:07
Вибачте, BTDC, що це означає? Спасибі... на тримач фільтра дизельного палива є штуцер, кульової (типу тих, olidinamica) проводиться з гвинтом ke запуску на тримач фільтра, гвинт має головку з 21 (cio? він відпускає або тягне з kiave 21). Потім із сполучної частини труби ke йде на насос rail ? те, скруглення ке ви говорите??
точно...в цьому штуцер c'? пружина з кулькою, що і відкалібрований для того щоб розкрити 2 бар тиску....
встановивши сайдинг, який я тобі рекомендував ? зробив так само, але до particolarit? що, відгвинчуючи пробку у вас ****** доступ пружини(які при необхідності можна замінити іншими), ви можете налаштувати тиск, як вам більше подобається....
я рекомендую не виходити за рамки 5 бар з грушею електричної орі....якщо ви хочете більше витрати і тиску можна замінити насос у бак з іншого, більш грубою...
BTDC означає Before Top Dead Center (після верхньої мертвої точки...
вибачте, я заплутався....до і після, а після, потім, коли я писав 10 градусів BTDC я хотів написати 10 градусів ATDC...
cio? 10? після верхньої мертвої точки, що тоді буде максимальний межа, рекомендується, щоб не отримати цілий ряд питань, які раніше я висловив припущення, перш ніж...
Matty23p
20-06-2014, 12:51
Зрозумів, практично пружина чинить опір і фінці не приходить, що й тиск, потім назад перейти на дизель.... я, оскільки я повинен зняти впускних колекторів для toglere всі swirl і, оскільки розбирати там і анке від toglere насос rail, gi? ke є cambiavo з цієї 159/брера, не стояти розібрати розподілу в два рази....насос всередині бака я знав, ke gi? у цій серії просто. Той штуцер, якщо я йду на фіат мені дають в якості заміни?
той штуцер, то знаходитесь в будь-якому pompista...просто сказати, що вам треба ", зворотним клапаном" насоса bosch серії Р....
Matty23p
20-06-2014, 19:21
З патрубка насоса серії P пружину, скільки бар ?? x насос прямо зараз, якщо не можу знайти, може бути використана в порядку...якщо немає, я міг би змінити їй накачав на мою...
з весною ori скруглення в останній раз? встановлений був на точку 1,9 jtd(mostricciatolo майже 200cv) прес -? підйом без жодної іншої мод від 2 до 4,5 бар....
Matty23p
21-06-2014, 13:42
Отже, ви protrebbe анке залишити в спокої пружини оригінал, а я шукав насос справедливу ціну, але не знаходиться....я знаю, ke я можу змінити плунжерів, на мій..., ти ніколи не робив змінити плунжерів?
jacktheripper2
21-01-2015, 14:57
Отже, ви protrebbe анке залишити в спокої пружини оригінал, а я шукав насос справедливу ціну, але не знаходиться....я знаю, ke я можу змінити плунжерів, на мій..., ти ніколи не робив змінити плунжерів?
Здравствуйте, я знаю, що ця дискусія ? дуже старий, але у випадку, якщо б я ніколи не вирішена, я вам скажу, що в насос оригінальний ви можете змінити плунжерів і стовп без проблем. З насосом запаси пу? отримати більш 270 к. с. без проблем.. в будь-якому випадку Я особисто з насоса і форсунок акції я прокатне 267 резюме, не палити, як пором, як каже Мунро і, не вдаючись 10gradi Atdc.. Я досить заздалегідь, але не божевільна річ, та час вприскування теж були не переборщити з тиском палива в 1700-1720-бар без калі між метою і вимірюється. Я думаю, що ще трохи маржі було, але я хотів перевірити, враховуючи, що gi? cos? мені було достатньо і, що автомобіль, курив дуже мало для резюме, що мав.