КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Помпа rail alfa 156 2.4

Matty23p
17-06-2014, 20:18

манро
17-06-2014, 22:54
які помпа 156 2.4 вы хацелі б ўсталяваць? у 136-140-150 10V? гэтыя падключаць cp3, што я не веру монті на вашым 147 150cv, які манціруе CP1H....
альбо 175 20V? гэта датычыцца CP1H..
таму што не ад brera 159 2.4 20v (200-210cv?таксама гэтыя мантана CP1H

Matty23p
18-06-2014, 12:45
Дакладна не ведаю, xk? чытаючы вакол казалі помпы 156 2.4, але ніхто ke я казаў, гэта ясна, для гэтага я kiedendo...тое, што з 156 не ўсталеўвае на 150 замест гэтага варта ўсталяваць на 140 праўда? калі рэчы збіраюцца, так сказаў той, 159/brera.... у 156 20в не было multi-jet дакладна?

sportknight
18-06-2014, 15:10
мой сябар усталяваў, што 2.4 150cv на момант 90cv...

sportknight
18-06-2014, 15:13
што ціск падтрымліваюць ср3 і ch1?

манро
18-06-2014, 20:18
у ср3 добрыя для max 1700 бар c'? хто прымушае таксама ў вас 1800...
у cp1h 1800 бар, з'яўляюцца эфектыўнымі, па м?...нават калі s? людзі, што таксама штурхае 2000 бар...
я шчыра не arriverei ў тых ціску, асабліва для ср3...
пасля пэўнага ціску на самай справе эфектыўнасць помпы кала хутка і тэмпература дызельнага паліва, што ставіць па-за якія ўплываюць на шчыльнасць? ж да такой ступені, што гульня не варта свеч...
акрамя таго, вы v? працаваць з ціскам упырску не прадугледжаных на этапе разліку працэсу згарання і, такім чынам, усе становіцца incognit?.....я - "школа мыслення", якія, каб надаць больш дызель лепш выкарыстоўваць распыляльнікі/фарсункі, самыя вялікія, а затым, калі неабходна, adegure ціск у адпаведнасці з новымі патрабаваннямі.
аднак, на мой погляд рэчы зборцы помпы rail больш грубай і было, калі яны мяняюць распыляльнікі, ці яна перабольшвае p? з часу ўпырску, а розніца паміж ціскам у rail мэта і рэальныя, і занадта шмат...у гэтым выпадку помпа больш буйную дапамагае..

Matty23p
19-06-2014, 12:40
Я павінен змяніць, каб forsa апырсквальнікі, xk? я павінен ўсталяваць 2260vk то з тых серый я не проста дызель, напэўна,....таму ў канчатковым рахунку, я павінен прыняць cp1 ў 159/брера. Ці secondoto сабе ў першую чаргу стаўлю апырсквальнікі, а потым я тэст ціску паміж мэтай і рэальныя?

манро
19-06-2014, 13:00
c'? хто кажа, што ім, у агульным-фарсунак ori добрыя для 270cv на 1.9 16v mjet...
я шчыра ў гэта паверыць, але гэта кавалерыя, выходзіць, час ўпырску "монстар", а затым ўводзяць у дызельнае паліва з 10? BTDC....так, egt высокія,contropressioni выхлапных газаў ад страху, і дым з парай...
і, безумоўна, розніца паміж прэс-rail мэты і рэальныя высокая....
я б парэкамендаваў вам пачакаць, замяніць помпа....мантуе да апырсквальнікі і ўвойдзеце ў прэс-rail толькі так можна атрымаць уяўленне, што адбываецца....
я хацеў спытаць, на вашым трымальнік фільтра на дызель паглядзець скругления з якой-небудзь сферы, пасадзілі ўнутры??
калі s?.. змяняе той штуцер, з другога(адзін з помпаў у адпаведнасці механічныя bosch серыі P з'яўляюцца вялікімі, такім чынам, ежа з p? больш ціск помпа common rail...

Matty23p
19-06-2014, 21:07
Прабачце, BTDC, што гэта значыць? Дзякуй... на трымальнік фільтра дызельнага паліва есць штуцэр, шаравой (тыпу тых, olidinamica) праводзіцца з шрубай ke запуску на трымальнік фільтра, шруба мае галоўку з 21 (cio? ен адпускае або цягне з kiave 21). Затым з злучальнай часткі трубы ke ідзе на помпа rail ? тое, скругление цы вы кажаце??

манро
20-06-2014, 00:07
сапраўды...у гэтым штуцэр c'? спружына з шарыкам, што і адкалібраваць для таго каб раскрыць 2 бар ціску....
усталяваўшы сайдынг, які я табе рэкамендаваў ? зрабіў так жа, але да particolarit? што, отвинчивая корак у вас ****** доступ спружыны(якія пры неабходнасці можна замяніць іншымі), вы можаце наладзіць ціск, як вам больш падабаецца....
я рэкамендую не выходзіць за рамкі 5 бар з грушай электрычнай крычы....калі вы хочаце больш расходу і ціску можна замяніць помпу ў бак з іншага, больш грубай...
BTDC азначае Before Top Dead Center (пасля верхняй мертвай кропкі...

манро
20-06-2014, 00:13
прабачце, я заблытаўся....да і пасля, а пасля, затым, калі я пісаў 10 градусаў BTDC я хацеў напісаць 10 градусаў ATDC...
cio? 10? пасля верхняй мертвай кропкі, што тады будзе максімальны мяжа, рэкамендуецца, каб не атрымаць цэлы шэраг пытанняў, якія раней я выказаў здагадку, перш чым...

Matty23p
20-06-2014, 12:51
Зразумеў, практычна спружына супраціўляецца і фінке не прыходзіць, што і ціск, потым назад перайсці на дызель.... я, паколькі я павінен зняць впускных калектараў для toglere ўсе swirl і, паколькі разбіраць там і анке ад toglere помпа rail, gi? ke есць cambiavo з гэтай 159/spider, не стаяць разабраць размеркавання ў два разы....помпа ўнутры бака я ведаў, ke gi? у гэтай серыі проста. Той штуцер, калі я іду на фіят мне даюць у якасці замены?

манро
20-06-2014, 15:23
той штуцер, то знаходзіцеся ў любым pompista...проста сказаць, што вам трэба ", зваротным клапанам" помпы bosch серыі Р....

Matty23p
20-06-2014, 19:21
З патрубка помпы серыі P спружыну, колькі бар ?? x помпа прама цяпер, калі не магу знайсці, можа быць выкарыстана ў парадку...калі няма, я мог бы змяніць ей напампаваў на маю...

манро
21-06-2014, 01:08
з вясной ori скругленыя ў апошні раз? устаноўлены быў на кропку 1,9 jtd(mostricciatolo амаль 200cv) прэс -? пад'ем без ніякай іншай мод ад 2 да 4,5 бар....

Matty23p
21-06-2014, 13:42
Такім чынам, вы protrebbe анке пакінуць у спакоі спружыны арыгінал, а я шукаў помпа справядлівую цану, але не знаходзіцца....я ведаю, ke я магу змяніць плунжеров, на мой..., ты ніколі не рабіў змяніць плунжеров?

jacktheripper2
21-01-2015, 14:57
Такім чынам, вы protrebbe анке пакінуць у спакоі спружыны арыгінал, а я шукаў помпа справядлівую цану, але не знаходзіцца....я ведаю, ke я магу змяніць плунжеров, на мой..., ты ніколі не рабіў змяніць плунжеров?

Добры дзень, я ведаю, што гэтая дыскусія ? вельмі стары, але ў выпадку, калі б я ніколі не вырашана, я вам скажу, што ў помпа арыгінальны вы можаце змяніць плунжеров і слуп без праблем. З помпай запасы пу? атрымаць больш за 270 л. с. без праблем.. у любым выпадку Я асабіста з помпы і фарсунак акцыі я пракатнае 267 рэзюмэ, не паліць, як парай, як кажа Мунро і, не ўдаючыся 10gradi Atdc.. Я вы дастаткова загадзя, але не вар'ятка рэч, і час ўпырску таксама былі не перабраць з ціскам паліва ў 1700-1720-бар без гартуй паміж мэтай і вымяраецца. Я думаю, што яшчэ трохі маржы было, але я хацеў праверыць, улічваючы, што gi? cos? мне было досыць і, што аўтамабіль, паліў вельмі мала для рэзюмэ, што меў.