Прагляд Поўнай Версіі : праблема смурод бэнзыну unburned bmw 325i пасля замены вала впускных клапанаў
tuommo89
17-06-2014, 15:28
усім прывітанне, у мяне праблема, пасля змены камеры (284?/272? стральба пачынаецца на сярэдніх абарачэннях , 3000/3400giri скажам) мой bmw e30 325i 170cv 0261200382, пахне benza unburned і не трымае яшчэ добра мінімуму ( мармыча занадта)
як я лінейкай чыніць карту? чаму? я таксама хацеў бы даць яму добры адлюстравання, каб зменшыць з кулачкамі новы, дзякуй
я таксама хацеў бы ведаць, калі можна было выдаліць лямбда-зонд на карце
прыкладаю файл
tuommo89
18-06-2014, 14:56
ніхто? =(
hftdelta
20-06-2014, 21:15
Калі ў вас пах бензіну пасля змены кулачкоў, калі ласка, праверце фазы газаразмеркавання, магчыма, з транспарціра і компараторы
tuommo89
20-06-2014, 21:37
так што не ? праблема ў карце, або лепш сказаць, што можна вырашыць іншымі спосабамі, больш панізіць бензін, карта нізкіх абарачэннях.....
прыгожа, робячы карту вы можаце атрымаць qlks карту - cam - калектары з нержавеючай сталі і спартыўны фільтр?
hftdelta
20-06-2014, 22:08
З карту блок разгрузкі і фільтрацыі, вы можаце атрымаць добрыя вынікі, праблемы і што вы адчуваеце, buzza бензіну пасля змены кулачкоў, а гэта не есць добра, можна паменшыць колькасць бензіну да мінімуму, але вы б 2 праблемы: 1 не правільна вырашыць праблему, а затым, калі карты ў centralna акрамя павелічэння прадукцыйнасці, павелічэння праблем. 2 б вы smagrire адносіны specchiometrico з магчымыя праблемы, і нават сур'езныя ( поршні на фота, галовы спалілі, і інш....). Памятаеце, што smagrendo рызыкі падняць занадта тэмпература ў гульню. Я да sistemerei ўсе ****llo meccanic, і толькі з упэўненасцю ў 1000%, што ўсе ок, пайду гуляць у эбу
macinische90
20-06-2014, 22:16
з карту блок разгрузкі і фільтрацыі, вы можаце атрымаць добрыя вынікі, праблемы і што вы адчуваеце, buzza бензіну пасля змены кулачкоў, а гэта не есць добра, можна паменшыць колькасць бензіну да мінімуму, але вы б 2 праблемы: 1 не правільна вырашыць праблему, а затым, калі карты ў centralna акрамя павелічэння прадукцыйнасці, павелічэння праблем. 2 б вы smagrire адносіны specchiometrico з магчымыя праблемы, і нават сур'езныя ( поршні на фота, галовы спалілі, і інш....). Памятаеце, што smagrendo рызыкі падняць занадта тэмпература ў гульню. Я да sistemerei ўсе ****llo meccanic, і толькі з упэўненасцю ў 1000%, што ўсе ок, пайду гуляць у эбу
справаздача specchiometrico??????? Ahahahaahhahaahahahah
hftdelta
20-06-2014, 22:36
справаздача specchiometrico??????? Ahahahaahhahaahahahah
Крык страху ці таму, што вы не ведаеце, што
tuommo89
20-06-2014, 22:53
і як я гэта раблю? у механік робіць гэта ціха, ці мы хочам майстэрні, прыгожая абсталяваная кухня?
tuommo89
20-06-2014, 22:54
а то не было стехиометрической?
cinqueturbo
21-06-2014, 02:08
Але гэты дыяпазон з гэтых пераходах ад 284?/272? для якой карысці?
cio? выкарыстанне дарожнай слалам, ўздым і бег? дзе lai знайсці пастаўшчыка, што выкарыстанне tell параіў?
дай нам якую-небудзь інфармацыю, у пі?..
не і, што мы заўседы з гэтых 325i у руках..;)
tuommo89
21-06-2014, 02:34
Тады ? для вулічнага выкарыстання мы кажам, робіць пі? жорсткі штуршок ад 3300/3400 rpm ўверх, ніжэй не трэба, Xk l аўтамабіль пры наяўнасці 2500cc, у вас ужо есць? добрая пара
cinqueturbo
21-06-2014, 02:39
Тады ? для вулічнага выкарыстання мы кажам, робіць пі? жорсткі штуршок ад 3300/3400 rpm ўверх, ніжэй не трэба, Xk l аўтамабіль пры наяўнасці 2500cc, у вас ужо есць? добрая пара
Ок..
з, што драйвера яго адкрыць?
чаму? яго прыйшлося ўручную выбраць..
B380_425?
tuommo89
21-06-2014, 02:45
Вы з тым, tt роўныя, скажам, драйвераў, калі я не памыляюся
cinqueturbo
21-06-2014, 02:53
Вы з тым, tt роўныя, скажам, драйвераў, калі я не памыляюся
Ок..Шкада, што Winols не дапамагае з гэтым файлам, і не ці damos ..
аднак з tita да карты для ін'екцый да мінімуму
да зрабілі некалькі тэстаў?
smagrendo як вы думаеце, ці вы націснуўшы на авансы?
tuommo89
22-06-2014, 01:18
не, я не спрабаваў, я не дадаю шмат =(
лямбда-зонд можна выключыць з карты?
rdponline
22-06-2014, 08:27
перш чым пачаць супастаўляць, спрабуючы вырашыць гэтую праблему, трэба пераправерыць добра фаз газаразмеркавання, мантуе транспарцір і кампаратараў, першага этапу, ну і добра, а потым зрабіце карту, праверце таксама запрессовка, што гэта тое, што вам напісалі на паперцы, што сыходзіць ад дрэў. Калі і 2.5 ў вас есць 2 vanos, калі і 3500 ne майце ў 1 толькі, што рухавік хвалюе?
cinqueturbo
22-06-2014, 10:45
не, я не спрабаваў, я не дадаю шмат =(
лямбда-зонд можна выключыць з карты?
Тады зрабі як tanno рэкамендуецца,
вынікі этапу,
вы павінны быць упэўненыя ў працу, у адваротным выпадку brancoli ў цемры..
чаму? вы хочаце адключыць лямбду?
і што супраць вырабляючы..
і яна кіраваць науглероживания, што вы, што прад'яўляюцца..
tuommo89
22-06-2014, 12:01
Чаму? хто прадаў мне рухавік, я сказаў, k, рухавік, нейтралізатар, але ен не іп? паставіў зонд, Xk зламаўся і, бачачы, k nn c былі адрозненні не мае pi? ўкіданне, цяпер я думаю, што k можа быць ank яна праблема, цяпер з кулачкамі новых, а ? 2500 6 цыліндраў
але 2500 170cv мне здаецца, гэта 2-клапана на цыліндр ці не?кіравання рухавіком выкарыстоўвае датчык ціску ва впускном?у гэтым выпадку з гэтага профілю не scombini
ледзь науглероживания, практычна маючы менш дэпрэсіі да мінімуму і нізкай нагрузкі рухавіка блок кіравання вызначае нагрузку pi? высокі і, такім чынам, d? pi? benza.
tuommo89
22-06-2014, 13:27
Затым сеў на яго зонд і, што я ў фазе? І тады гульня ecu?
tuommo89
22-06-2014, 13:29
Зонд ? у трубы, дзе raccordano i 3x2 калектары, вы ? у 12valvole
пасля праверкі фазы кулачка можна знайсці таго, хто мае эмулятар у рэальным часе і супастаўленне яго на роликовом выпрабавальным стэндзе з dvd стехиометрической, у
гэта дазваляе атрымаць выдатны вынік, зэканоміўшы шмат часу.
tuommo89
22-06-2014, 15:07
Але лямбда-зонд Мне яго аднавіць на яго месцы? Гэта значыць я купляю? Фазы кулачка я лічу, што ў scatolo кулачка?
overbooster
22-06-2014, 15:32
x мне, што ты есць p? занадта "у противофазе" x мармытаць так нізка нават не круцілася 12.000 абаротаў!!! што значэнне дэпрэсіі ў вас есць? вярнуць ўчастка і пакладзеце мац gestir? толькі потым пасля rimappi
tuommo89
22-06-2014, 15:37
Ок, ок, заўтра ці. У аўторак? я раблю крок ? па-любому датчык, то я аднаўлю, дзякуй тт
overbooster
22-06-2014, 23:04
нічога мы тут x расці і дапамагаць адзін аднаму
для фаз газаразмеркавання памяшканнем раю табе зрабіць гэта, выкарыстоўваючы дадзеныя з новых cammes для azata ў перакрыжаванні.....
вядома, двух клапанаў....толькі так вы быць абсалютна ўпэўненыя ў тым, што камеры fasate выдатна...
у вас усталяваны таксама блок размеркавання рэгулюецца??
як слушна вы сказалі, калі ваш ecu выкарыстоўвае для кіравання speed/density на аснове map відавочна, што, усталяваўшы распредвал, больш штуршкоў у вас менш дэпрэсіі ў калектары, а затым ecu выяўляе больш нагрузка рухавіка....
я думаю, думаю, што ваш motronic маецца maf, а такім чынам, і стратэгіі кіравання....калі ? так ваш maf закон больш паветра да мінімуму, а затым ecu паступае бензін...вы зрабілі часопіс з найважнейшых параметраў да і пасля мантажу cammes?
я забыўся свой maf, так як уся сістэма кіравання рухавіком павінна быць L-jetronic(або яго вытворныя), то maf ? тыпу "савок", які дарэчы, вы можаце таксама наладзіць...адкрыйце пластыкавую крышку над maf і знойдзеш потенциометр, з яго "я" ніжэй, вы знойдзеце свайго роду зубчастага колы....гэта кола ідзе дзейнічаць на спружыну бабка regolandola адрэгулюйце становішча потенциометра, а затым паведаміце экю, колькі паветра aspiring вашага рухавіка і, такім чынам, ecu рэгулюе адпаведна бензін...
не жартуеце на датчык выдатку паветра або maf, ваша праблема, ці не ? кіравання, але і камеры, дакладна газаразмеркавання размеркавальнага вала.
перамяшчае кулачкі так, што вы зрабіце крыху менш скрыжаванні клапаны, (затрымка 4-6 ? ўсмоктванне , і чакае, 4-6? разгрузкі), і вы ўбачыце, што ваш мінімум ідзе адразу ж на месцы.
і, не дакранаючыся супастаўлення ne датчык выдатку паветра вы будзеце выходзіць з казіно з мінімальнай на месцы, смурод знікла, без scoppiettii, і вы з задавальненнем праведзяце.
праблема ? што ен мае толькі адзін кулачкоў для впускных і выпускных клапанаў такім чынам, прадбачыць усе, або затрымлівае ўсе.
тады вы можаце? зрабіць мала, але зрабіць усе, распредвал наперадзе каля 6? пу? дапамагчы, не вырашыць.
праблемы застаюцца кулачкі з профілем занадта вялікі.
эфектыўную дапамогу пу? прыйсці ад павелічэння абаротаў халастога ходу 100 - 200 аб/1', але гэта залежыць ад таго, як ? прадуманы рэгулятар халастога ходу, калі ? матылек з пошты вы нічога не робіце.
адлюстраванне добра, наўрад ці ен выпраўляе праблемы кулачкі не маюць рацыю.
растлумачу: гэтыя камеры будуць добра для прадукцыйнасці, але не adeguaste для тых, хто мае патрэбу нават мінімальнае аснове. я кулачкі трэк.
Паспрабуйце " " паменшыць авансавыя плацяжы запальвання ва ўзросце да 3000 аб / мін.
Аналіз выхлапных газаў у дыяпазоне мінімум-3000 абаротаў у хвіліну, чытаючы каэфіцыент лямбда і карэктуе час ўпырску.
Як riquadra высокімі павялічваецца час ўпырску і дасягненняў, павялічвае авансы запальвання 2?-3?Макс
але па якой логіцы вы кажаце гэтыя рэчы?
што прымушае вас думаць, што лямбда не правільна, gi? прама цяпер?
на датчык выдатку паветра, што нам гэта дазваляюць рабіць?