Перегляд Повної Версії : Модуль eco power chip
Що ви думаєте на цей модуль дає +20% крутного моменту і + 15% потужності, зниження витрати палива на 15%, для дизельних двигунів, підключений до регулятора тиску палива aumentado прес палива і quaella turbo .
я особисто модулі їх ненавиджу не думаю, що ви доживете продуктивність, т? цитується не в образу
але якщо ви подивитеся добре в цей модуль, ви побачите, що слід підключити на rail як збільшити turbo?
Анч я не згодні, всі " використання блоків управління бд. які нічого не роблять, щоб бачити все "ecu значень в шаховому порядку, в певних межах, щоб обдурити ебу і змусити її реагувати у відповідності з положеннями існують модулі, пасивні (опору), розгорнув відразу й активних з мікро на борту, наприклад, це модуль, який я бачив, і мені запропонували підключити мікроконтролер приймає сигнал від роз'єму датчика тиску палива у магістралі rail" і повертає eleborato відповідно до кривої в пам'яті контролера, збільшив тиск палива, оскільки вихід модуля (оброблений сигнал) йде ва-банк' ecu він перевіряє, таким чином press. turbo cnm. серед додаткових це не ? погано, здається, що значення вище наблизилися досить , пробував на giulietta tdi.
tecnoecu
04-08-2014, 01:58
ke я знаю, ні один модуль управляє обмежувачі, навіть якщо ваш був в змозі підняти тиск турбо, як ви з лім.
Не витрачаючи гроші на непотрібні, при перегляді веб-сторінок c'? керівництво про те, як змінити датчика тиску в рампі. Простий і ефективний