Перегляд Повної Версії : З повагою
Привіт всім милий форум технічної електронна я pioacciono обробку я сподіваюся бути в допомогу, що стосується зміни електричного та електронного обладнання.
tecnoracing
16-06-2014, 21:10
привіт, де ти ?
Backgroop
17-06-2014, 07:46
Привіт, Ласкаво просимо на форум, розкажіть нам про вашу et?, як тебе звати, де написати.
Привіт, Ласкаво просимо на форум, розкажіть нам про вашу et?, як тебе звати, де написати.
Провінції Б'єлла я 50 років показати середню оцінку для подкаст електроніки ? навіть мій корабель programmo плк, мікроконтролерів у промисловій сфері я зрозумів, блоки cdi для мотоциклів і картів для майстерень preparatrici з пік, та криві, програмовані обертань заздалегідь , але я не маю ще добре ecu блоки управління р? закриті, принаймні, я думаю, хоча я думаю, роботу я хотів би approffondire ось причина моєї реєстрації на форумі.
Привіт і ласкаво просимо :)
tecnoracing
18-06-2014, 22:35
- браво, прекрасне уявлення тепер ви, що ви там що стосується картів можете зробити криві програмовані ? ця гарна річ, ви робите це на котушку, я на запалення?
- браво, прекрасне уявлення тепер ви, що ви там що стосується картів можете зробити криві програмовані ? ця гарна річ, ви робите це на котушку, я на запалення?
Я працюю з фірмою, яка будує котушки і генератор, 6-полюсний, з магнітами в neudimio дуже смішно ебу і підключити мікроконтроллер і датчик, який відчуває, що знак виноски довжиною, рівною максимально заздалегідь, на практиці мікро-затримки l' імпульс вихід, тиристор scr, що скачати конденсатор на котушці (завантажити ємнісна cdi ) програмування мікро-здійснюється за допомогою програмного забезпечення на пк реалізований на visual basic і передається через послідовний інтерфейс до блоку управління.
Дуже добре!!!!!!ласкаво просимо
tecnoracing
19-06-2014, 11:46
дуже гарна робота, Браво
everyname
19-06-2014, 11:58
Привіт, ласкаво просимо!
rdponline
29-06-2014, 07:09
Ну добре, ласкаво просимо, карта 2t, хто б міг подумати...
sa80libero
01-07-2014, 18:34
ласкаво просимо:)